Şimdi Ara

arkadaşlar JAMO i300 hakkındaki görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • src elektronikte 965 lira. uyduların manyetik koruması var mı? bu parayı sizce hakediyor mu? müzik kalitesi aego m'den iyi mi?

http://www.srcelektronik.com/index.php?do=catalog/product&pid=328

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 21 Ağustos 2008; 23:58:28 >

• aego m kadar iyi desek bile güç bakımından aego m i ikiye katlıyor fiyatı yani iyi diyebiliriz
  • kardeş yinemi sistem değiştiriosun
    her iki ürünüde sadece okuduğum kadarıyla bilioyorum,yalnız aego yu dinlemişliğim var,okuduklarım kadarıyla jamo aego mden daha üstün bir ürün...
  • multimedia setler arasında en iyisi seçilmişti aego nun da oldugu bir sıralamada
  • yalnız benim anlamadığım sitede 150W->sub,2x75W->uydulara yazılmış;bu bilgiler RMS değerlerimi,eğer öyleyse cam çerçeve bırakmaz bulunduğu odada
  • rms değerleridir zaten çok güçlü cidden
    aldığı ödüllerhttp://www.jamo.com/Default.aspx?ID=5915&M=Shop&PID=17154&ProductID=17629

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DLI -- 21 Ağustos 2008; 18:25:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nymphadora

yalnız benim anlamadığım sitede 150W->sub,2x75W->uydulara yazılmış;bu bilgiler RMS değerlerimi,eğer öyleyse cam çerçeve bırakmaz bulunduğu odada

yanlış hatırlamıyorsam rms değerleri değildi dostum pazartesi günü mediamarkt ta dinledim sesi güzel woofer ı yumuşak daha önce aegoda kullandım ama aralarında fiyat farkına değer bi fark göremedim ve olacağınıda sanmıyorum son karar senin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aego m bulmak çok zor. srcelektronikte de bl müzikte de yok. bl müzik istanbulda değilsen internet üzerinden taksit de yapamıyor.
  • Jamo i300 ü dinlemedim yalnız, incelemelerden edindiğim bilgiye göre ses kalitesi olarak Aego M den daha üstün bir ürün. Ve ses gücü de kayda değer derecede daha yüksek.

Yalnız macworld aradaki ses kalitesi farkının fazla olmadığını ve fiyat farkına değmeyeceğini savunmuş. Yine de bu fiyat aralığında ürün düşünenlerin değerlendirebileceği bir ürün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

Jamo i300 ü dinlemedim yalnız, incelemelerden edindiğim bilgiye göre ses kalitesi olarak Aego M den daha üstün bir ürün. Ve ses gücü de kayda değer derecede daha yüksek.
    Yalnız macworld aradaki ses kalitesi farkının fazla olmadığını ve fiyat farkına değmeyeceğini savunmuş. Yine de bu fiyat aralığında ürün düşünenlerin değerlendirebileceği bir ürün.

o yazılan güç doğruysa epey yüksek
  • povered by yamaha!! jamodan kotu bi pergormans cıkmaz zaten ama jamo amfi ve jamo minare kolonları aynı fiyata alabilecekken bu niye boyle pahallı bea!! ustelik ufak tefek bi sistem gibi geldi bana verilen degerler peak p.m.p.o. yada en mantıklılısı burst degerleri olmasınmı??? rms degildir yavv inanmak cok zor!!!
  • subwoofer 150 watı d sınıfı high efficiency dijital bir amfi ile verebilecek kapasitededir yazmış.
  • indirimli 868 ytl
    çok yav,indirimli hali bile yüksek,buna birde iyi ses kartı lazım 2zs felan olmaz m-audio alcan,oldumu 1500ytl,pff....
  • işin bir de o boyutu var. bende creative x-fi fatal1ty championship ses kartı var. bu sisteme uyar mı? film de izleyeceğiz, oyun da oynayacağız. sadece müzik dinlemeyeceğiz.
  • film ve oyunda diosan aego t al bence,daha mantıklı;trde varmı bilmiorum yalnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphadora -- 22 Ağustos 2008; 11:34:32 >
  • yok hocam 5+1'le uğraşmak istemiyorum. getirtmesi bir dert kurması ayrı dert. parası da baya vardır eminim.
  • trde yok galiba,bakındım biraz bulamadım,ama i300den daha iyi bi seçim olurdu,en azından filmlerde ve oyunlarda çevresel ses elde ederdin,yine de senin seçimin
  • varsın çevresel olmasın. m-audio filmdeki oyundaki bazı efektleri veremez gibime geliyor. asıl derdim bu.
  • sen iki sistem birden al,müzik için ayrı,film ve oyun için ayrı,o zaman hiç bi problemin kalmaz
  • iriver clix 2 mp3'üm var ona bağlarım. film izlerken, oyun oynarken de ses kartına bağlarım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.