Usko kesinlikle öle birsey yapmaz ne olacağını bilir aslında öle birsey olsa güzel olur japkoda var ama adamlar para meraklısı değil sadece kendi milleti oynuyo ordan aldıgı parada yetiniyo k2 böle bişi yaparmı hiç o zaman nasıl cok para kazanır aslında koyacan bütün itemleri kiralamaya işin zevki pk de olacak 80 kasmak için zaten pre alınır hack olaylarıda durur o zaman tamamen değil ama
Eee kirası bitecek itemi at çöpe gitsin o zaman olursa tabi...
Usko da yok öle bişey ama japko da olduğunu duymuştum ama uskoda olsa hack oranlarında %olarak bir düşüs olurç
uskoda olsa onunda bugunu bulurlar iteminizi sınırsız kiralayın :D
Alın size japko altında itemi kaç saat kiralıycan ve fiatı yazıyor birinde 24 saat 1milyon700bin (daha resimler cok isteyen olursa koyarım foruma koyarım yer kaplamasını istemedim)
Orda bizdeki gibi her serverın 3 tanesi yok sadece her server kendi içinde tek yani buda demek oluyoki delos için andream için cz için 1. 2. serverlara girmek için extra para ödeyip pre almanız gerekmiyor zaten delosun andreamın sadece 1. serverlarda olması bu oyunu oynuyosanız mecburen gidip pre alcanız demek
knighta soradan gelen bu chasla alınan kıyafetler getirildi neden onlar geldide bu para karşılıgı item kiralama neden gelmedi düşündünüzmü hiç bende düşünmedim ama cvbını yukarda arkadaşlar yazmış
peki bu item kiralama ve japkonun daha saymadım özlellikleri getirilmedide gold pre alan arkadaşlara item kitleme neden getirildi ve item kitleme geldikten sorada şifre deiştirmeyi bilerek kaldırmadımı burdanda anlaşılan gidin gold pre alın yoksa sizin itemleriniz soyulsun die elimizden geleni yaparız
KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN ARKADAŞLAR USKO KNIGHTIN NEKADAR PARA GÖZ OLDUNU SİZLER BENDEN DAHA İİ BİLİYORSUNUZ EMEKLERİNİZ KARŞILINI ALAMAMANIZ GMLERİN GÖZGÖRE KOXPCULARI BANLAMAMASI EXBUGLAR DUPELER CHAR SOYMALAR LAG DC GİDİP ONCA PARA VERİP OYNAYAMADINIZ ALLAH ALLAH ... DAHA FAZLA SAYAMIYCAM
ben japkoyu övmek için yazmadım bunları
EMEKLERİNİZE YAZIK
ewet son resim cs ama dikkat edersen tezgahta raptorlar shardlarda var zaten +7 +8 o yüzden cs'yi gözünde büyütme
Abi bana 5 dk lık md +8 13 dk lık +8 shard
quote:
Orjinalden alıntı: SysRq_
Eee kirası bitecek itemi at çöpe gitsin o zaman olursa tabi...
quote:
Orjinalden alıntı: yugusuguf
uskoda olsa onunda bugunu bulurlar iteminizi sınırsız kiralayın :D
ee yine kira borcu cıkar ko dan kovar
1 günlüğüne kiraladın ve diğer gün giremedin o zaman ne olacak
quote:
Orjinalden alıntı: Mcann
1 günlüğüne kiraladın ve diğer gün giremedin o zaman ne olacak
yaw sanki bana servet yatırıyon 24 saat 1milyon700bin arese gel 2m paraya hangi itemi alacan merak ediyorum en azından 2-3 saatline czde andreamda pk yaparken keyini cıkarırsın