arkadaşlar nerden başlıyacam bilmiyorum yaşım 22 ben çocuklugumdan beri çok utangaç insanların tipimi görmesinden tedirgin olan tipimi göstermeye çekinen kızlarla konuşamayan asosyal fotojenik olmayan sevgilisi olmamış ilişkiye girmemiş alkol ağzına bile almamış silik bir tipim bu duruma düşmeme sebeb olan 2 3 tane travmalarım var ben cinsel istek konusunda çok aşırıya kaçıp çocukken erkek kuzenimi 15 yaşlarındaykendn taciz etmiştim büyüüynce babasıgil yakaladı beni bende makatıma parmak soktum yakalanınca mesela gidip spora kas yapcam insanlar ne der diye korkuyorum yakışıklı oalcam nazar değdirecekler tipime bakacam saçlarıma yüzüme dişime bu çok yakışıklı diyip nazar edecekelr korkusu yada beni dövecekler korkusu sevmeyecekler korkusu gibi gibi tam bir silik tipim asosyal sessiz utangaç mazlum saf ne yapacam bilmmiyorum psikolojik derstek de aldım ama geçmişi unutamıyorum o geçmiş beni bitirdi nasıl yaşamışı çocuklugum bile silik bir tipte geçmiş diyip içim yanıyor ve vahim olan durum bunun hala devam etmesi arkadaşlar bu silik ezik tipten davranışlardan nasıl kurtulacam bir yardım eli uzatan yokmu zihinsel engelli gibi oldum birde iyi insan olmak istemiyorum çünkü kızlar kötü tiplere şerefsizlere yüz veriyor iyi insana saf diyorlar düşünceside geliyor üstüne bir de sigara içiyorum aşırı şekilde cildim düşünmekten ve içmekten yaşlandı ARKADAŞLAR BU GEÇMİŞİ UNUTMANIn HAFIZA SİLMENİN BİR YOLU Y,oKMU ALLAH RIZASI İÇİN BİR SİLSEM HAFIZAYI O;KADR rahatlıyacamki ...düşünceleriniz neler arkadaşlar yardım eden varmı ha bu arada saçlarımın yanıda açıldı kel olma yolunda ilerliyorum sadece ölmek tek are gibi duruyor :( |
Bildirim