Şimdi Ara

Arkadaşlar İnternet kafedeyim istek oyun istesem ne olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rosh online(sondestan) oynuyorum ve yaklasık 3 hafta daha cemaat evindeyim sonra yurda ge.eceğim. Yani 3 hafta daha oynayacağım ancak dipfiriz varmış . Kafeciden istesem istek yaparmı zormudur yapması simdi ora kadar gidipte boş dönmiyim 1 kat aşağıda

• up beyler hadi para gidiyo
  • peçeteye linki yaz ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurban bayramı yaklaşıyor. Dipfiriz şart tabi. Git konuş bence.
  • Düzgün cevap yazsanız ?
  • up
  • Dipfirizi kapat o zaman. CTRL+SHIFT ile sağ alttaki deepfreeze ikonuna basınca menüsü çıkıyor kapatabiliyorsun.Tabi benim bu dediğimde 2008 deydi şimdi nasıldır bilmiyorum. Ayrıca şu boyu 1.95 olan eleman sendin galiba peter crouch :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

Dipfirizi kapat o zaman. CTRL+SHIFT ile sağ alttaki deepfreeze ikonuna basınca menüsü çıkıyor kapatabiliyorsun.Tabi benim bu dediğimde 2008 deydi şimdi nasıldır bilmiyorum. Ayrıca şu boyu 1.95 olan eleman sendin galiba peter crouch :D

Aynen hocam o benim

Sağ altta deepfreeze ikonu yok ya buarada. Dün idm indirmistim aynı masadayım yok bugün deepfreeze yüklü ama .

edit : varmış ctrl alt shift vs vs basınca kapatılıyomus ama parola istiyor en iyisi cafeciye sorim bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 20 Eylül 2013; 20:02:48 >

• Tm sordum fifa 14le pes 14ü bekliyomus onlar çıkınca onla birlikte yüklerim dedi ßß
  • Sorunu çözdüğüne sevindim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.