Şimdi Ara

Arkadaşlar ilk defa motor alıcam mondial ZNU 125 ASYA 125 NOSTALJİ arasındayım.Yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk defa motor alıcam.Ömrüm boyunca 1 2 kez kullandım.Motor fikrini İstanbul trafiyle ilgili konuşurken 1 tane arkadaşım aklıma soktu.Mondial 125 ZNU ve ASYA NOSTALJİ 2 motor arasındayım.Çok şirin duruyorlar.Anladığım kadarıyla çokta masraflı değiller.Yardımınıza ve görüşlerinize ihtiyacım var.Başka marka modellerede bakabilirim.2.el mi almalıyım 0 mı?Görüşlerinizi bekliyorum.İyi forumlar...

• 2 sene asya 125 t 15 kullandım 2006 modeldi cidden çok sağlam motordu bildiğin eşek :)

Asya 125 nostajiyle aynı güçteydi. Öyle söyliyeyim
  • çok teşekkür ederim . Mondial hakkında bilgin varmı?
  • 125 znu 0.7 bg daha güçlü teknik üstünlüğü bu.

servis çokluğu ve şeffaf fiyat politikasından dolayı mondiali tercih ederdim.

başkada bir üstünlüğü yok fiyat politikası önemli asya komple motorun bile fiyatını yazmamış bayi x derse ya kardeşim sitede y yazıyor z ye bırak diyemezsin mondial bütün motorların fiyatını yazmış üstüne yedek parça için ayrı site açmış kalem kalem uyduruk contaya kadar hepsinin fiyatı yazıyor ediyorsun ister kendin tak ister başka yere taktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

125 znu 0.7 bg daha güçlü teknik üstünlüğü bu.

başkada bir üstünlüğü yok fiyat politikası önemli asya komple motorun bile fiyatını yazmamış bayi x derse ya kardeşim sitede y yazıyor z ye bırak diyemezsin mondial bütün motorların fiyatını yazmış üstüne yedek parça için ayrı site açmış kalem kalem uyduruk contaya kadar hepsinin fiyatı yazıyor ediyorsun ister kendin tak ister başka yere taktır.

Asya ve mondial yil basinda fiyatlari kaldirdi mondial zamli olarak guncelledi yarin oburgun onlarda girer fiyatlari. Anasayfada yedek parca bolumu var asyada. Ordada vidasina kadar yazar fiyatlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

125 znu 0.7 bg daha güçlü teknik üstünlüğü bu.

Asya ve mondial yil basinda fiyatlari kaldirdi mondial zamli olarak guncelledi yarin oburgun onlarda girer fiyatlari. Anasayfada yedek parca bolumu var asyada. Ordada vidasina kadar yazar fiyatlar :)

ben en son baktığımda yedek parça fiyatları yoktu yukide vardı baktım harbiden kalem kalem yazıyor.

o zaman tek üstünlük 0.7 bg güç fazlalığı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.