Şimdi Ara

Arkadaşlar içimde sıkıntı var bir türlü GEÇMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar içimde bilmediğim bi sıkıntı var bu olay yaklaşık bir buçuk yıl önce kendini göstermeye başladı durup dururken, aklıma geliyor ağlıyorum geçiyor acaba okulla

iligilimi yok ygs imiş şuymuş buymuş ama pek takmıyorum çalışıyorum derslerimde iyi hayatımdan memnunum şükür ediyorum ama sıkıntım bir türlü geçmiyor yardımcı olursanız çok

sevinirim son çare psikolog gibi gözüküyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

İçimde Bir Sıkıntı Var

İçinizde bir sıkıntı var ve bunun geçmediğini hissediyorsanız, yalnız değilsiniz. Birçok insan günlük yaşamlarında bu hisle mücadele etmektedir. İçinizdeki sıkıntı çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve bu durum zamanla devam ederse ciddi sonuçlara yol açabilir.

İçinizdeki sıkıntının nedenlerini belirlemek önemlidir. Stres, kaygı, depresyon, yas veya travma gibi psikolojik sorunlar bu sıkıntıya neden olabilir. Fiziksel sağlık sorunları, ilaç kullanımı veya yaşam tarzı faktörleri de iç sıkıntısına katkıda bulunabilir.

İçinizdeki sıkıntıyı gidermek için atabileceğiniz adımlar vardır. Öncelikle, sıkıntınızın nedenini belirlemeye çalışın. Stresle ilgili olduğunu düşünüyorsanız, stres yönetimi tekniklerini deneyin. Kaygı ile mücadele ediyorsanız, bilişsel davranışçı terapi veya ilaç tedavisi yardımcı olabilir. Depresyon iç sıkıntınızın nedeni ise, antidepresan ilaçlar veya terapi önerilebilir.

Fiziksel sağlık sorunları iç sıkıntınıza neden oluyorsa, bir doktora görünmeniz önemlidir. İlaçlarınızın yan etkileri veya altta yatan tıbbi bir durum iç sıkıntınıza katkıda bulunabilir. Yaşam tarzı faktörleri de iç sıkıntıyı etkileyebilir. Düzenli egzersiz, sağlıklı beslenme ve yeterli uyku, genel refahınızı iyileştirmeye yardımcı olabilir.

İç sıkıntınızla baş etmekte zorlanıyorsanız, profesyonel yardım almak önemlidir. Bir terapist veya danışman, sıkıntınızın nedenlerini anlamanıza ve başa çıkma mekanizmaları geliştirmenize yardımcı olabilir. Ayrıca, iç sıkıntı yaşayan kişiler için destek grupları veya çevrimiçi forumlar da mevcuttur.

İçinizdeki sıkıntı geçici bir durumdur ve üstesinden gelinebilir. Yardım istemekten çekinmeyin ve sıkıntınızın nedenini belirlemek için adımlar atın. Profesyonel yardım, yaşam tarzı değişiklikleri ve destek sistemleri ile iç sıkıntınızı giderebilir ve daha tatmin edici bir hayat yaşamanıza yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hoş geldin arkadaşım geçmiş olsun Allah şifasını verir inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede ayni sey var içimde bir burukluk var. Dert etmem gereken hicbirsey yokken niye böyle anlamıyorum. Dışarı çıkıp gezince geçiyor ama 1-2 gün sonra yine başlıyor anlamış değilim

• Bilinçaltına gömdüğün birşeyler var ve istemsizce bilinçüstüne çıkıp tekrar bilinçaltına gömülüyor..
    bu gel gitlerden kurtulman için,o şeyi birine anlatman lazım,
    Veya ıssız bir yer bul,bağıra bağıra anlat,rahatlarsın en azından.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • manevi boşluk. hayatında bir şeyler eksik ve bunun cevabı da sende.
  • Hayattan sıkılmışsın her günün rutin halinde geçtiği için öyle tatile yada hayatında ufak tefek değişiklikler yap
  • Hocam dun bende oyleydim. Canim sıkkındı bir turlu gecmedi. Sonra bir osbir cektim rahatladim. Tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Bilinçaltına gömdüğün birşeyler var ve istemsizce bilinçüstüne çıkıp tekrar bilinçaltına gömülüyor..

Yunus mu hocam bunlar dalıp dalıp çıksın

• quote:

Orijinalden alıntı: En normal anormal

manevi boşluk. hayatında bir şeyler eksik ve bunun cevabı da sende.

Kesinlikle...
  • Bende yıllardır var
    Çok sorun olursa pskiyatriye gidebilirsin verdikleri ilaçları belli bir süre kullanır rahatlarsın
    Zaten sende bitiyor olay ilaçlar sadece gerçekleri görmene yardımcı oluyor
    Hangi yolu seçmek sana kalmış
    (Antidepresanlar nerön hücleri arasındaki azalmış kimyasalları tekrar artırmaya yardımcı olurlar yani beynin normal işlevini yardımcı olur düşünceni falan değiştirmez.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Bilinçaltına gömdüğün birşeyler var ve istemsizce bilinçüstüne çıkıp tekrar bilinçaltına gömülüyor..

Yunus mu hocam bunlar dalıp dalıp çıksın

Olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada bana da oluyor

• Uzun zamandır bende de var. Bi sıkıntı, bi boşluk hissi.

• Namaz Kıl. (Ciddiyim). Rahatlatır.
  • Panik atak bu rahatsızlık kendin başarmalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: En normal anormal

manevi boşluk. hayatında bir şeyler eksik ve bunun cevabı da sende.

Cevap bu maalesef

• Omer1852 kullanıcısına yanıt
    Bu bütün ergen erkeklerde oluyor sanirm mastürbasyon yap

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://m.youtube.com/watch?v=DyWDYJMCdbc kesinlikle tavsiye edilir

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımın en rahat dönemi, hiçbi derdim olmamalı aslında ama benim de öyle. Yapacak bişey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Injoker -- 9 Şubat 2016; 2:37:40 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.