Şimdi Ara

Arkadaşlar hepinizden helallik istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biliyorsunuz limitsiz internet paketlerinde adil kullanım var.

atıyorum netlimitsiz paketteki adil kullanım noktası 25 gigabyte dı bu zamana kadar. Yani 25 gigabyte ı geçtiğiniz zaman hızınız 8 mbps'den 1 mbps'ye düşüyor. Kullandığınız ayın sonuna kadar.

TTnet bu zamana kadar bu adil kullanım kotasını uygulamıyordu. Yani full time biz 8 mbps hız ile giriyorduk, Bu aydan itibaren uygulamaya koydu bunu. Ben de ttnet e mesaj attım dedim ben bir sürü para veriyorum 60 lira internet 25-30 lira sabit telefon.
    85 lira para yapıyor. Bu kadar paranın karşılığında bir de 1 mbps hızla internete mi giricem diye. Şöyle bir cevap geldi.

"8 Mbps’e kadar son sürat ADSL paketleri”, şebeke kaynaklarının en verimli şekilde kullanılmasına ve bu sayede abonelerin internet deneyimlerini en iyi şekilde yaşamalarına imkân tanımak için tasarlanmıştır. Adil kullanım uygulaması, tüm abonelerin interneti kullanmaları durumunda şebeke üzerindeki yoğunluğun dengelenmesi amacıyla uygulanmaktadır."

Burdan anladığım kadarıyla ben 25 gigabyte ı geçtiğimde hızım düşmediği için sizin hakkınızı yiyormuşum sizin internet kalitenizi engelliyormuşum. Resmen size rahat huzur hiç birşey vermiyor muşum. Allah'tan bu uygulama geldi de artık 1 mbps hızla kimseyi rahatsız edemeyeceğim.

Bu zamana kadar sizin rahatınızı bozdum yüksek kalitedeki internetinizi engelledim. Helallik istiyorum ne kadar çok kişiye duyurursam o kadar iyi benim için. Buradan TTNET'e de teşekkür etmek istiyorum. Böyle bir uygulamayla farkında olmadan yaptığım haksızlığın gaspın önüne geçmiş oldular.

Sizden isteğim sizin de TTNET'e teşekkür etmeniz. Düşünsenize sizin daha kaliteli bir şekilde internete girmeniz için benim gibi suistimalcilerin önünü kapadı.

TTNET'e nasıl teşekkür edebilirsiniz onu da söyleyeyim.

twitterdan
    @Tahsin_Yilmaz (TTNET CEO'su)
    @TTNETAS
    @TTNETDESTEK
    @Turk_Telekom
    BTK'nın sitesinden
    tuketici.btk.gov.tr

burada da akk yi protesto eden suistimalci arkadaşlarımız var

http://forum.donanimhaber.com/m_58700753/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58700753

buraya da bakabilirsiniz.

ayda ortalama 70 lira gibi bir parayla neler istiyor insanlar yaa şaka gibi. TTNET'e dua edeceklerine protesto ediyorlar. Yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 27 Mart 2012; 0:12:44 >

• Haram olsun bende diyorum net neden yavas
  • Oho o da bir şey mi?Sana daha zam zarfı gelmedi galiba
  • Benim 100 gb geçti hız halen aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shift35

Benim 100 gb geçti hız halen aynı

yazık demek sen de milletin hakkını yiyorsun. Değer mi iki kuruş para için. Bir 50 lira daha veremiyor musun ayda. 110 liraya gerçek limitsiz internet var

bu arada 1 nisandan itibaren herkese uygulanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

quote:

Orijinalden alıntı: shift35

Benim 100 gb geçti hız halen aynı

yazık demek sen de milletin hakkını yiyorsun. Değer mi iki kuruş para için. Bir 50 lira daha veremiyor musun ayda. 110 liraya gerçek limitsiz internet var

bu arada 1 nisandan itibaren herkese uygulanacak

O zaman ben indirecekleri indireyim
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İbretle doldum.
  • .

Arkadaşlar hepinizden helallik istiyorum
  • Bakalım konuyu ne zaman kapatacaklar
  • Herşey bizim için mübarek kardeşlerim.Haram yok,haram yok.
  • Hakkım geçtiyse onlara haram zıkkım olsun. Fırsat buldukça diyorum, içim rahatlıyor.
  • superonline uzun zamandır uyguluyor. iyi oldu ttnetcilere.
  • Ya tamam adil kullanim hakki olayini uygulasin ama fiyati da 35-40 tl'ye çeksin. O zaman kimsenin sesi çikmaz.
  • Bence ttnete bagis yapmaliyiz bizi herkesten cok dusunuyolar.
    Iyi ki varsin ttnet(!)
  • aslında arkadaş haklı
    topluca twitter'dan bi teşekkür etsek nasıl olsun ki?
  • up
  • hıcbı zaman hakkım helal diil.. ötekı tarafta görüşücezz..

allaha havale ediorumm
  • Zam zarfinda kotanin 50 GB'a yükseltildiği de yaziyordu. Saolsunlar çok yardımcı oldular.
  • Varsa hakkım helal olsun.Daha kotasız internetle tanışamadığım için problem yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.