araç bu. şimdi bakmaya gidiyorum. sizce nasıl. 29000 e bırakacak sanırım. kısa vadede satmayı düşünmüyorum. fiyat ve araç olarak ne dersiniz.
Geçende ben de görmüştüm bu ilanı. Cosmo olması iyi.Ama insan 4 yılda 20 bin km yapacaksa neden dizel almış ki...Onu bir sorgulamak lazım.Yıllık bakımları serviste varsa,fiyat da biraz daha düşürülebilirse alınır.
araç bana 90 km uzaklıkta birazdan bakmaya gideceğim. konuştuğm kadarıyla satan kişi başkasından almış. ilk sahibide almancı falanmış herhalde. anladığım kadarıyla öyle. yani bu adam kelepire falan düşürmüş olabilir. ama olsun temiz olursa almak istiyorum aslında ama fiyat çok gibi gelüyor bana..baktıktan sonra da düşüncelerimi yazarım
Emsalsiz dediği araba corsa ayrıca madem hata yok plaka neden gizli?? Bence kilometrede pek inandırıcı değil lastiklere dikkatli bakın fiyatıda çok uygun değil bence.....
neden olmasın araç yeni duruyor.
5 yaşında araba. Fiyatı uygun değil ki.
4 yaşında araç için fiyat biraz yüksek, km düşük geldi geldi.Kontrol ettrilip biraz pazarlıkla alınabilir diye düşünüyorum.
km şüpheli , iki el değiştirmiş olması şüpheli iyice araştırın sıkıntı yoksa alınabilir .
araç iyiymiş içne girince anlaşilir 23000 de olup olmadigi ufakta olsa bişeyler yaptirlip alina bilir .
arkadaşlar arabaya baktım. aracın yeni kokusu daha duruyor desem yeridir. hiç yıpranmamış ve az km olduğu belliydi. ( tekerler, pedallar, döşeme, konsol vs. hepsi yepyeni).böyle olunca anlaştık.
araç 28500 e alındı.
quote:
Orijinalden alıntı: sungurbey
arkadaşlar arabaya baktım. aracın yeni kokusu daha duruyor desem yeridir. hiç yıpranmamış ve az km olduğu belliydi. ( tekerler, pedallar, döşeme, konsol vs. hepsi yepyeni).böyle olunca anlaştık.
araç 28500 e alındı.
Hayırlı olsun
Allah razı olsun. darısı araba almak isteyenlere inşallah
arkadaşlar opel corsa nın expertiz rapor ları kaç paraya alınıyor bilgisi olan var mı
çok güzel bir araç almışsın.. sınıfında konfor olarak bence en iyi araç diyebiliriz corsa için.. ilk bindiğimde çok şaşırmıştım konforuna ve iç genişliğine
hayırlı olsun..
quote:
arkadaşlar opel corsa nın expertiz rapor ları kaç paraya alınıyor bilgisi olan var mı
Hocam hayırlı olsunda
Keşke expertizi almadan önce yaptırsaydın
hayırlı olsun
arkadaşlar çok teşekkürler.
araç için 1 çeyrek altın kaparo verdim :) expertiz raporu alındıktan sonra gerisini vereceğim o yüzden sıkıntı yok inşallah
quote:
arkadaşlar çok teşekkürler.
araç için 1 çeyrek altın kaparo verdim :) expertiz raporu alındıktan sonra gerisini vereceğim o yüzden sıkıntı yok inşallah
hayırlı olsun ilk defa böyle bir kapora duydum gülesim geldi bir anda
Hayırlı olsun aracınız, kazasız belasız iyi günlerde kullanırsınız inşallah.
2009 yılında bir arkadaşım aynı aracın sıfır km.sini aynı paraya almıştı. Hayret ya gün geçtikçe araçların fiyatları ne kadar artıyor. Nerde o 42 bin TL lik Passatlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme