Şimdi Ara

Arkadaşlar hayatım sizce çokmu monoton, bi değerlendirin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okuduğum üniversite ankarada ailemin yanındayım. Sabah 7'de evden çıkıyorum, akşam 5-6 arası evde oluyorum. Haftaiçi, pek bişey yapasım gelmiyor, evime geliyorum, ortam olmuyo zaten haftaiçi, olsa bile o yorgunlukla bişey yapası gelmiyo insanın. Eve gelince yemeği yiyorum sonra geçiyorum odama, açıyorum world of warcraft oynuyorum gece 1-2'ye kadar, aynı zamanda iddaa oynuyorum, instagrama, twittera bakıyorum, maçlara falan bakıyorum, ne bileyim telefonumda clash of clans var onu oynuyorum, odama zaten güzel bir led sistem yaptım, müzik sesine duyarlı, ışığı kapatıyorum 2 tane mum yakıyorum, ledler yanıp sönüyo falan, çok loş güzel bir ortam oluyor, odamda durmaktan zevk alıyorum diyebilirim, lcd televizyonumda var. Çarşamba günleri içme günüm, paraya kıyıyorum, kuruyemişimi, cipsimi, çikolatamı alıyorum, evde güzel bi meyve tabağı hazırlayıp odamda 3-4 duble viski içiyorum, bi yandan müzik, bi yandan wow falan, sadece oyun oynuyorum sanmayın twitterda feyste daha fazla takılıyorum, oyun genelde altta durur, karı kız çevrem fena sayılmaz. Odamdaki ortamı cidden çok seviyorum, wow zaten ayrı bir dünya bilen bilir. Cuma günü geldiğinde benim için eğlence başlıyor. Cuma,cumartesi,pazar cebimde para olsun eve uğramam diyebilirim, istediğim gibi takılabiliyorum çok şükür, bizde 2 tane araba var biri annemin ve benim, diğeri babamın. Annemle benim araba 2009 opel corsa, o her zaman altımda, yani istediğim gün alırım sıkıntı olmaz, babamda ismini söylemeyimde hatrı sayılır derecede iyi bir araba var daha 2 ay önce aldı 0. Doğal olarak vermiyo her istediğim zaman, ama haftasonu çok ısrar edip kanına girebilirsem alıyorum, işte o zaman en kral karıyla kızla kaynatırım, cebimde parada varsa çok sağlam takılırım, ama corsa olunca genelde erkek erkeğe oluyoruz, yine eğleniyoruz ama kız olmayınca beni pek sarmıyo ortam. Düzenli bir sevgilim yok olmasını istiyo gibiyim ama olsa bi dert olmasa bi dert diye düşünüyorum, o yüzden sürekli atak halindeyim, cuma, cumartesi ne düşürürsem kardır mantığıyla yaşıyorum, vurkaç taktiği yani Ha bu arada söylemeyi unuttum haftada 4 günde spora gidiyorum vücut çalışıyorum. Karı kız ortamım sağlam, kardeşim dediğimde çok kız var, takılmalık kızda çok var, o yönden bir sıkıntım yok. Haftasonu çok para olmazsa cebimde çıkmam dışarı, arabaları yıkarım genelde, oturduğum semtde dolanırım, evde takılırım. İşte pazartesi olunca odama geri dönüyorum, böyle böyle geçiyor günlerim.

Böyle bir yaşantım var işte arkadaşlar sizce nasıl, bazen çok monoton geliyo, bazen iyi olum neyin var diyorum kendi kendime. Sizce?

•  Arkadaşlar hayatım sizce çokmu monoton, bi değerlendirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Allah razı olsun kardeş hemen uyguluyorum formülü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thunderbird ' -- 27 Şubat 2014; 22:25:37 >
  • O
    K
    U
    M
    A
    Y
    I
    N

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TipsizArtiz

O
    K
    U
    M
    A
    Y
    I
    N

Sen okumazsan okumazsın sorun değil.
  • iyi iste daha ne istiyosun

• Berbat bir hayatın var bana göre nedenini sorarsan hayatın gerçekten çok boş insan eğlenmekten başka diğer insanlara ve canlılara faydalı olacak şeylerde yapmalı diye düşünüyorum (dediklerine göre yorumladım).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IntelligentDesign

Berbat bir hayatın var bana göre nedenini sorarsan hayatın gerçekten çok boş insan eğlenmekten başka diğer insanlara ve canlılara faydalı olacak şeylerde yapmalı diye düşünüyorum (dediklerine göre yorumladım).

Saygı duyarım hocam, ' insan eğlenmekten başka diğer insanlara ve canlılara faydalı olacak şeylerde yapmalı ' ne gibi mesela?
  • sen koca bir hiçsin.boşa nefes alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian

sen koca bir hiçsin.boşa nefes alma.

sebebinide açıkla kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thunderbird '

Okuduğum üniversite ankarada ailemin yanındayım. Sabah 7'de evden çıkıyorum, akşam 5-6 arası evde oluyorum. Haftaiçi, pek bişey yapasım gelmiyor, evime geliyorum, ortam olmuyo zaten haftaiçi, olsa bile o yorgunlukla bişey yapası gelmiyo insanın. Eve gelince yemeği yiyorum sonra geçiyorum odama, açıyorum world of warcraft oynuyorum gece 1-2'ye kadar, aynı zamanda iddaa oynuyorum, instagrama, twittera bakıyorum, maçlara falan bakıyorum, ne bileyim telefonumda clash of clans var onu oynuyorum, odama zaten güzel bir led sistem yaptım, müzik sesine duyarlı, ışığı kapatıyorum 2 tane mum yakıyorum, ledler yanıp sönüyo falan, çok loş güzel bir ortam oluyor, odamda durmaktan zevk alıyorum diyebilirim, lcd televizyonumda var. Çarşamba günleri içme günüm, paraya kıyıyorum, kuruyemişimi, cipsimi, çikolatamı alıyorum, evde güzel bi meyve tabağı hazırlayıp odamda 3-4 duble viski içiyorum, bi yandan müzik, bi yandan wow falan, sadece oyun oynuyorum sanmayın twitterda feyste daha fazla takılıyorum, oyun genelde altta durur, karı kız çevrem fena sayılmaz. Odamdaki ortamı cidden çok seviyorum, wow zaten ayrı bir dünya bilen bilir. Cuma günü geldiğinde benim için eğlence başlıyor. Cuma,cumartesi,pazar cebimde para olsun eve uğramam diyebilirim, istediğim gibi takılabiliyorum çok şükür, bizde 2 tane araba var biri annemin ve benim, diğeri babamın. Annemle benim araba 2009 opel corsa, o her zaman altımda, yani istediğim gün alırım sıkıntı olmaz, babamda ismini söylemeyimde hatrı sayılır derecede iyi bir araba var daha 2 ay önce aldı 0. Doğal olarak vermiyo her istediğim zaman, ama haftasonu çok ısrar edip kanına girebilirsem alıyorum, işte o zaman en kral karıyla kızla kaynatırım, cebimde parada varsa çok sağlam takılırım, ama corsa olunca genelde erkek erkeğe oluyoruz, yine eğleniyoruz ama kız olmayınca beni pek sarmıyo ortam. Düzenli bir sevgilim yok olmasını istiyo gibiyim ama olsa bi dert olmasa bi dert diye düşünüyorum, o yüzden sürekli atak halindeyim, cuma, cumartesi ne düşürürsem kardır mantığıyla yaşıyorum, vurkaç taktiği yani Ha bu arada söylemeyi unuttum haftada 4 günde spora gidiyorum vücut çalışıyorum. Karı kız ortamım sağlam, kardeşim dediğimde çok kız var, takılmalık kızda çok var, o yönden bir sıkıntım yok. Haftasonu çok para olmazsa cebimde çıkmam dışarı, arabaları yıkarım genelde, oturduğum semtde dolanırım, evde takılırım. İşte pazartesi olunca odama geri dönüyorum, böyle böyle geçiyor günlerim.

Böyle bir yaşantım var işte arkadaşlar sizce nasıl, bazen çok monoton geliyo, bazen iyi olum neyin var diyorum kendi kendime. Sizce?

İyi olum neyin var biz napıyorsak sende öyle takılıyorsun standart vatandaş

ha yok bizim milyonlarımız var diyosan monoton yaşıyon

• quote:

quote:

Berbat bir hayatın var bana göre nedenini sorarsan hayatın gerçekten çok boş insan eğlenmekten başka diğer insanlara ve canlılara faydalı olacak şeylerde yapmalı diye düşünüyorum (dediklerine göre yorumladım).

Saygı duyarım hocam, ' insan eğlenmekten başka diğer insanlara ve canlılara faydalı olacak şeylerde yapmalı ' ne gibi mesela?

Mesela paranı vodkaya felan harcıyacağına sokak hayvanlarını besleyerek harcıyabilirsin.Ve dediklerine bakarsak maddi durumun son derece iyi.Yaşınızı bilmiyorum ama sizin işiniz felan yok mu dersiniz felan? Sorgulamak gibi oldu ama tek demek istediğim öyle bir hayat gereksiz ve boş

• Numb1 kullanıcısına yanıt
    Bazen çok monoton geliyoda, bi konu açıp danışayım dedim. Normal diyosun yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Arkadaşlar hayatım sizce çokmu monoton, bi değerlendirin.

• quote:

quote:

quote:

Mesela paranı vodkaya felan harcıyacağına sokak hayvanlarını besleyerek harcıyabilirsin.Ve dediklerine bakarsak maddi durumun son derece iyi.Yaşınızı bilmiyorum ama sizin işiniz felan yok mu dersiniz felan? Sorgulamak gibi oldu ama tek demek istediğim öyle bir hayat gereksiz ve boş

Aslında o tarz aktiviteler yapmayı çok istiyorum, geçen anneler gününde huzurevine gittik, organizasyonun %80'ini ben düzenledim diyebilirim. Maddi durumum iyi demiyelim normal diyelim. İşim yok, derste vizeden vizeye işte. Evet şöyle bi düşününce boş gibi geldi banada ama kim doluki ona bakarsan. Bu arada hayvanları çok severim, senelerdir köpek aldırmak için bitaraflarımı yırttım bi türlü aldıramadım bigün alıp gelicem yavru golden'i mecburen kabullenmek zorunda kalacaklar, öyle bir planım var yaza doğru, sokak hayvanlarını besleme işi nasıl olucakki hocam, barınağa falanmı gidicem yoksa gidip sokak sokak kedi köpek arayıp onlarımı besliycem anlamadım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında o tarz aktiviteler yapmayı çok istiyorum, geçen anneler gününde huzurevine gittik, organizasyonun %80'ini ben düzenledim diyebilirim. Maddi durumum iyi demiyelim normal diyelim. İşim yok, derste vizeden vizeye işte. Evet şöyle bi düşününce boş gibi geldi banada ama kim doluki ona bakarsan. Bu arada hayvanları çok severim, senelerdir köpek aldırmak için bitaraflarımı yırttım bi türlü aldıramadım bigün alıp gelicem yavru golden'i mecburen kabullenmek zorunda kalacaklar, öyle bir planım var yaza doğru, sokak hayvanlarını besleme işi nasıl olucakki hocam, barınağa falanmı gidicem yoksa gidip sokak sokak kedi köpek arayıp onlarımı besliycem anlamadım.

Eğer o hayvanı alacaksanız lütfen çok düşünün çünkü insanlar genelde hevesleri kaçınca ya sokağa salıyorlar yada barınaklara veriyorlar ve hayat o köpek için bitiyor barınaklarda betonlar üzerinde yatıyor vs.Eğer gerçekten sürekli olarak bakacaksanız alabilirsiniz diye düşünüyorum araya askerlik felan girerse almayın derim sizin merhametinize kalmış.Aslında yapabiliyorsanız barınağa gidebilirsiniz oradaki hayvanlarla ilgilenip sevebilirsiniz çünkü biliyorsunuz sonuçta orada yalnız ve mutsuzlar.Sokak konusuna gelirsek örneğin kapınızın oralarda kedi köpek görürseniz ona evden birşeyler getirebilirsiniz yada ucuzundan bir kedi veya köpek maması evde bulundurursanız verebilirsiniz.

"Hayvan severler özel bir insan türüdür; ruhu cömert, empati dolu,
    belki biraz duygusallığa meyilli ve en az bulutsuz bir gökyüzü kadar
    kocaman yürekli"
    John Grogan

• Up.
  • csb.... karı kız vurgusundan bıktım okurken... zaten kızlarla fazla takılan insan gelip burda böyle bir konu açmaz...
  • monoton. Çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

csb.... karı kız vurgusundan bıktım okurken... zaten kızlarla fazla takılan insan gelip burda böyle bir konu açmaz...

böyle bişeyin csb'si hangi mantıkla açılırki? ferrariyle geziyorum, gergün 987234tl para harcıyorum, bütün kızlar benim diye bişey söylemedim ben. haftaiçi ve haftasonu günümün nasıl geçtiğini anlattım, hiç abartılacak bişeyde yazmadım. sen nasıl anlamak istediysen öyle anla ne diyeyim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.