Şimdi Ara

arkadaşlar güzel bi driver sitesi buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu siteyi yeni gördüm benwww.driverfiles.net driverguideye rakip olabilir üstelik şifre
    üyelik hiçbişey istemiyor ha bu arada driverguide sitesinde bi sorunmu var ben giremedimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 8 Temmuz 2006; 22:09:36 >

• Driverguide sitesinde herhangi bir problem yok ayrıca şifre bu kadar neden sorun olmuş herkese çözemedim girip üye olmak çok zor birşey değil siteye giriş yaptıktan sonra bazı reklamları illa clicklemenizi isteyecek onlardan kurtulmak için giriş yaptıktan sonra Browseri kapatın tekrar girin bu defa yüklemek istediğiniz driveri rahatlıkla arayıp bulun ve indirin. Verdiğin siteye de zamanım olursa bakacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLue-DreaM

Driverguide sitesinde herhangi bir problem yok ayrıca şifre bu kadar neden sorun olmuş herkese çözemedim girip üye olmak çok zor birşey değil siteye giriş yaptıktan sonra bazı reklamları illa clicklemenizi isteyecek onlardan kurtulmak için giriş yaptıktan sonra Browseri kapatın tekrar girin bu defa yüklemek istediğiniz driveri rahatlıkla arayıp bulun ve indirin. Verdiğin siteye de zamanım olursa bakacam

ben o sitede nereye girersem gireyim bom boş bi sayfa çıkıyor hiçbişey göremiyorum sorun bendemi acaba ama sadece orada yapıyor
  • ben bugün 5-6 saat öncede yine girip bilgisayarıma pcı ses kartı taktım ve cirruc logic onun driverını falan indirdim bir şaşırtmaca var aslında sen öncelikle ne yap biliyormusun gir siteye öncelikle driver bölümüne ve driverin modelini falan bulduktan sonra senden dolayısıyla giriş isteyecek giriş de yap sonra otomotik olarak para kazanacağı reklam bannerlerini getiriyor karşına sen onu istediği zaman kapat sayfayı tekrar gir ve tekrar driverini ara cookilerden dolayı senin kullanıcı adı ve şifreni bir daha girmene gerek kalmayacak reklamları otomotik atlayarakta driverı da sorunsuz indirebileceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLue-DreaM -- 8 Temmuz 2006; 22:46:02 >
  • http://nodevice.com
    Birde bunu incele istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.