Şimdi Ara

arkadaşlar Güney Köprüsü soğutucusu seçemedim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  arkadaşlar Güney Köprüsü soğutucusu seçemedim..
    arkadaşlar acilen bir kasa almam lazım..durum resimde de görüldüğü gibi vahim.. işlemci 50lerde geziyo(2,8ghz günlük o.c) sistem sıcaklığı 51.. OPT1 = 58 derece güney köprüsü , OPT2 = 51derece ram (standart hızında) , OPT3 = 52derece Kuzey köprüsü ..kasam asusun dandik bir kasası ve yan panel açık ,arada bir vantilator tutuyorum 2.el sorunsuz bir NZXT APOLLO alacağım..tahmini fiyat 130 falan.http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=GENZ-013 200ytl sıfırı..sizce iyi iş çıkarırmı? bu kasayı bu fiyata kaçırmamalımıyım? yaza yanık bir sistemle girmek istemiyorum teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuffurchin -- 29 Mayıs 2007; 1:08:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tuffurchin

arkadaşlar acilen bir kasa almam lazım..durum resimde de görüldüğü gibi vahim.. işlemci 50lerde geziyo(2,8ghz günlük o.c) sistem sıcaklığı 51.. OPT1 = 58 derece güney köprüsü , OPT2 = 51derece ram (standart hızında) , OPT3 = 52derece Kuzey köprüsü ..kasam asusun dandik bir kasası ve yan panel açık ,arada bir vantilator tutuyorum 2.el sorunsuz bir NZXT APOLLO alacağım..tahmini fiyat 130 falan.http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=GENZ-013 200ytl sıfırı..sizce iyi iş çıkarırmı? bu kasayı bu fiyata kaçırmamalımıyım? yaza yanık bir sistemle girmek istemiyorum teşekkürler..

Aynı kasadan bende var, tabi siyahından... Kesinlikle tavsiye ederim. Mükemmel bir soğutma dizaynı var. Ancak ön taraf için 120mm lik ekstra fan almanız lazım ayrıyeten.
    Saygılar.

• nasıl yani? ön tarafında zaten fan yokmu 12lik?
  • quote:

nasıl yani? ön tarafında zaten fan yokmu 12lik?

Hayır yok. Yan panelde arka tarafta var sadece...
  • Soğutma Sistemi Ön, 1 X 120 mm (Opsiyonel)
    Arka, 1 X 120 mm FAN
    Yan Panel, 1 X 120 mm Mavi Ledli Fan
    opsiyonel nedir ya..arabaya sunroof mu koyuyoz yeri varsa sorun değil ya..zaten 3 tane fanla yollıcak..
  • quote:

Soğutma Sistemi Ön, 1 X 120 mm (Opsiyonel)
    Arka, 1 X 120 mm FAN
    Yan Panel, 1 X 120 mm Mavi Ledli Fan
    opsiyonel nedir ya..arabaya sunroof mu koyuyoz yeri varsa sorun değil ya..zaten 3 tane fanla yollıcak..

3 değil iki fanla geliyor kasa...
  • anladık yaw.. tanıdık yollıcak 2.el peki bikaç bişey sorcam.. acaba malzeme kalitesi nasıl..kendisini koyuvercek gibimi.. yan panel mıknatıslıymış sanırım.. laçkalaşma olurmu zamanla bu kasanın herhangi bir yerinde.. ? senin hoşuna giden özellikleri neler? soğutma konusunda da nekadar iyi? eskiye nazaran kaç derece oynadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuffurchin -- 26 Mayıs 2007; 15:13:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar nzxt kasayı bugun aldım.. umarım memnun kalırım..sistemimi iyi soğutsun yeter..dimi??

• Hayırlı olsun kasanız,önede bir adet fan taktığınız taktirde içerdeki hava akışı çok daha iyi sağlanacaktır güle güle kullanın.
  • valla umarım dediğin gibi olur..soğutması konusunda hiç bir bilgim yok..tatmin etmezse naparım bilmiyorum artık
  • quote:

valla umarım dediğin gibi olur..soğutması konusunda hiç bir bilgim yok..tatmin etmezse naparım bilmiyorum artık

hayırlı olsun , güle güle kullan sonuçları bizimle paylaşırsın umarım
  • Arkadaşım fanı al arkadaşın demek ki bir bildiği var boşuna masraf yapma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Compadrex

Arkadaşım fanı al arkadaşın demek ki bir bildiği var boşuna masraf yapma.

o fanda var zaten fiyata dahil.. salı günü gelcek..hemen o gün sonuçları aktarırım
  • güle güle kullan

bu da bizim yavru
  • teşekkürler senin yawru dediğin benim kasayı da içine alır maşallah High-Tower mı o
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

güle güle kullan

bu da bizim yavru

Bu içine kaç tane hdd alabiliyor? Benimde böyle bir olaya ihtiyacım var.

• quote:

Orjinalden alıntı: Compadrex

quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

güle güle kullan
    bu da bizim yavru

Bu içine kaç tane hdd alabiliyor? Benimde böyle bir olaya ihtiyacım var.

abi şu resimleri alıntı yapmasanız tam süper olacak..kotam %99
  • arkadaşlar ben güneyköprüsü için soğutucu bakıyorum fakat bulamadım. resimde gördüğünüz striker extreme in chipseti.. bu sitedekilerden hangisi uyumlu olur .bi incelerseniz sevinirim..

http://www.firebal.net/asp/listgroup.asp?group=OVERCLOCK_CHİPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuffurchin -- 28 Mayıs 2007; 17:04:54 >

• arkidişler kasam bugun geldi ve sıcaklıklar aynen görüldüğü gibi..hemde %50 işlemci o.c ile fakat güney köprüsü hala yanıyor..fiyat performans iyi soğutucu ne alabilirim?

• Thermaltake, ThunderBlade, 120 mm. Led' li den tak bitane yada köprülere sogutucu fan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.