Şimdi Ara

Arkadaşlar gta4,Ninja gaiden ve tavsiyeleriniz doğrultusunda bi oyun daha alacağım... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pgr4
  • Flatout Uc oynamadıysan eğlence dorukta bir oyun.. Army of Two yu salla onun yerine oynamadıysan The Darkness ile psikopatlığın dibine vur derim..

E Ninja Gaiden 2 yi kaçırarsan da çok üzülürsün..
  • Sadece Ninja Gaiden 2
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

The Bourne Conspiracy ise demosundan çok daha kaliteli bölümlerle başladı tam sürümde. Oturdumu kalkamıyor insan başından mükemmel bir aksiyon oyunu olmuş. Dark Sector türünde TPS. Dark Sector kadar kaliteli bir oyun.

Valla ben Dark Sector'a bayılmıştım, eğer onun kadar kaliteli ise kaçırmayayım ben bu oyunu.
  • GTA IV
  • bence army of two alma yani tek başına iyi olmuyo ama arkadaşınla falan oynıcaksan bence çok iyi
    bende dead rising alcam oynamışındır , oynamayanlara hor gözle bakıyorlar :)
  • Aldık artık army of two yarın gelir oyunlar...Ben bi xbox ın tozunnu alıyım:D

Darkness falan oynadık yıl oldu,mass effect bitti,pgr4 de bitti....Saolun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_Pan11 -- 2 Haziran 2008; 17:31:51 >
  • Assasin's Creed al kesinlikle. XBox'a var mı tam emin değilim ama mutlaka vardır.
  • Assasins Creed elbette Xbox360 dada mevcut.
  • benim 20 tane oyunum var.hepside süper

dead rising
    army of two
    assassins creed
    fifa 08
    call of duty4
    tomb raider anniversary
    condemned criminal origins
    turok
    rainbow six vegas
    rainbow six vegas 2
    crackdown
    gta ıv
    bully scholarship edition
    nba street homecourt
    frontlines
    ace combat 6
    bikaç tane daha

hepsini araştır derim.hepsi süper
  • çok güzel yorumlar ve tavsiyeler var

Rainbowsix vegas 2
    Bourne Con.

bence çok sağlam oyunlar................
  • bende köye gitmeden önce 3 oyun almak istiyorum biri ninja gaiden olacak diğeri bioshock ama sonuncusuna karar veremedim grid almak istiyorum ama burda herkez kötü diyor oyun için arkadaşlarla oynayabileceğim ama silahlı olmayan bir oyun varmı malum silahlı oyunları gamepad te oynamaları zor arkadaşların yanımdaki oynayamayınca deli oluyorum o yüzden ne tür iki kişilik oyunlar tavsiye edersiniz dövüş olsun istiyorum ama def jam icon güzelmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: protherm

bende köye gitmeden önce 3 oyun almak istiyorum biri ninja gaiden olacak diğeri bioshock ama sonuncusuna karar veremedim grid almak istiyorum ama burda herkez kötü diyor oyun için arkadaşlarla oynayabileceğim ama silahlı olmayan bir oyun varmı malum silahlı oyunları gamepad te oynamaları zor arkadaşların yanımdaki oynayamayınca deli oluyorum o yüzden ne tür iki kişilik oyunlar tavsiye edersiniz dövüş olsun istiyorum ama def jam icon güzelmi

def jam alma bence .ben hiç beğenmedim.iki kişilik army of two hakikaten zevkli.ama konusu dövüş değil tabi illede dövüş alacaksan def jamdan başka ne istersen al

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.