Şimdi Ara

Arkadaşlar gram çalışma isteği yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ben de

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O zaman çalışma hocam. Biraz kafanı dağıt öyle gelir çalışma isteği

• Eskiden bi çalışmam gerek bilinci vardı, şimdi o da yok bende

• todrsv kullanıcısına yanıt
    Bemde de knk. Sanki hayat umrumda değilmiş gibi hissediyorum. Hayattan beklentim düşmüş gibi hissediyorum

• todrsv kullanıcısına yanıt
    Bir de eskisi gibi normal gereksinim ihtiyaçlarını da kaybediyor insan
    Mesela dışarı çıkmak, dolaşmak, sohbet etmek
    Bende böyle olmaya başladı ne olursa olsun farketmiyor kafası

• Awk bu iyi haber değil işte 1 ay önce fena depresyondayım. Onun öncesinde de bu his vardı inşallah dönmem o halime çok korkuyorum o halime dönmekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEDSON FERNANDES -- 18 Mayıs 2023; 20:43:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi bu başlığın aynısını açacaktım. Nasıl odaklanıyorsunuz awk gerçekten gündemi takip etmeden duramıyorum şu an.

• Şu trigo ve geometri eksiklerimi kapatsam daha çalışmam bu arada.

• hocam bende arada böyle bunalıp çalışamıyorum ve şunları yaptıktan sonra daha düzgün çalışabiliyorum: önce, çok daraldığım için bir gün boyunca ders çalışmıyorum çünkü ne verim alabiliyorum ne de odaklanabiliyorum. çalışmak hiçbir işe yaramıyor. ama bu boş günde sakın shorts, reels vb. falan bakmayın kafayı mal ediyor. sonra o gün erken yatın ve kafanıza kesinlikle yarın çok çalışacağınız kazıyın. bundan emin bir şekilde yatın ve erken uyanın (yatma saatinizi uykunuzu güzel alacak şekilde ayarlayın) kalkıncada çalışacağınızı kafanıza kazıyın. sonra kronometre kurup basmaya başlayın. bende işe yarıyor.

• Terliksi it kullanıcısına yanıt
    Yapıcam hocam bugün yatış günü.

• Gündeme karşı (dünya, Türkiye) gözleri hafiften kısmak gerek. Kendine, kendi işlerine yüzünü dönmeli.

Çalışmak için bölüme gitmek benim için faydalı oldu. Önümüzdeki süreçte düzenli olarak böyle çalışmayı planlıyorum.
    Kütüphanede çalışmak güzel bir seçenek.
    "https://youtu.be/eoDiqFyavdA"

Bir de zorda kalınca istek aramamak gerek.
    thefreedictionary.com
    You gotta do what you gotta do
    https://idioms.thefreedictionary.com/You+gotta+do+what+you+gotta+do

(Link bozuk oldu sanırım, neyse.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 18 Mayıs 2023; 21:4:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende de yok.

• Arkadaşlar gram çalışma isteği yok
    Yarının programı

Şunu fark ettim. Program hazırlarken sade hazırlayacaksın. Bir sürü şey yazınca gözde büyüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEDSON FERNANDES -- 18 Mayıs 2023; 21:4:59 >
  • Hocam 28 gün kaldı. Eksik konuları ve halledeceğin saatlerk yaz. Günlük kaç saat çalışman gerektiğini bulursun. Bunu yaptıktan sonra benim mabad tutuştu. Geçen hafta 2 saat zor çalışan ben bu gece 3 de kalkıp per komb bitirdim.

• bende d gram istek yok ancak şuanlık tek çalışma motivasyonum, sınavdan sonraki açıklanana kadar olan süreçte ''keşke biraz daha çalışsaydım son ay '' dememek için çalışıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.