Şimdi Ara

Arkadaşlar gözünüzü yiyim bi cevap yazın acilen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nezamandır yazıyorum cevap yazan yok lütfen biri yardımcı olacak bişiler yazsın artık 1 bucuk ay once superonline fiber internet bağlattık. Adamlar ayarlari yaptı gitti bi sikinti olsaydi soylerdi herhalde değil mi?fakat ben internete kablo ile baglanamiyorum adamlar sadece kendi bilgisayarlarinda yaptilar gittiler oyuzden sorunun benim pcde mi yoksa modemde mi yoksa kabloda mi oldugunu bilmiyorum kabluyu takiyorum algilamiyo wifiyi kapatiyorum kabloyu takiyorum baglanamiyorum bagdastirici ayarlarindanmi yapmam lazim ve nasil yapmam lazim kablomu bozuk eternet kablosu modemin arkasindaki lan 1 e bagli kablo saglammi bilmiyorm ben de vinn vardi onu takiyorum yerel olarak goruyor yazilimini kaldirdim kabloyu taktim olmadi bu sefer daha kotu oldu vinna bile erisemiyorm sadece kablosuz girebiliyorum tabii hiz farki oluyo illaki online oyun oynuyorm hiz onemli 25 mbit in kimbilir kacini kullaniyorumdur gerci bakabilirim intrnettende bakmadim cozum onerileriniz bekliyorum tesekkurler

• modemi resetle kendi pcnde düzenle?
    yada kulağından tut getir
    yada gelmiyorlar mı? tüketici haklarına git seve seve yapacaklar
  • resetledim olmadı pcde nasıl bi duzenleme yapayım ethernet kablosu alayım diyorum olmadı birkere müşteri hizmetlerini aradım fakat adam pcden anlamıyomus
    pcden bi duzenleme yapmak lazım herhalde sordum bole bole bağlanamıyorum diye ben anlamıyorum o işten diyo
  • helal olsun sizin gibi forum culara bi adam akıllı cevap yazamadınız aferin size :@ teknik servisi aradim daha once ethernet kablosunu değiştirdim olmadı teknik i cagırdım modemde ve kabloda sıkıntı yok dedi sorun benim ethernet kartında olabilir dediler birkere baya bi su almıstı laptop pc ci de temizletmiştim biz elimizden geleni yaptı gerisi takriri ilahi gibicesine bişi demişti sıkıntı sonradan cıkabilir demişti gabiba cıktı Allahtan daha kotu bişi değilmiş neyse
  • sen her ihtimale karşı aygıt yöneticisinden bak bakalım ethernet kartını tanıyor mu bilgisayarın :) fiber modemlerde kablosuz da 5mbit bir kayıp yaşatıyor ama ping sıkıntı olmuyor. Bende League of Legends TTnet fiber 25mbit ile oynuyorum 20mbit net var 60 ping ile oynatıyor.
  • quote:

sen her ihtimale karşı aygıt yöneticisinden bak bakalım ethernet kartını tanıyor mu bilgisayarın :) fiber modemlerde kablosuz da 5mbit bir kayıp yaşatıyor ama ping sıkıntı olmuyor. Bende League of Legends TTnet fiber 25mbit ile oynuyorum 20mbit net var 60 ping ile oynatıyor.

ethernet kartı tanınıyo yanında ünlem yok bi sorun bulmadı ve güncel ama güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın diye bi kutu işaretli burda bunla alakalı olabilir mi yada başka bi sorun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pdak

quote:

sen her ihtimale karşı aygıt yöneticisinden bak bakalım ethernet kartını tanıyor mu bilgisayarın :) fiber modemlerde kablosuz da 5mbit bir kayıp yaşatıyor ama ping sıkıntı olmuyor. Bende League of Legends TTnet fiber 25mbit ile oynuyorum 20mbit net var 60 ping ile oynatıyor.

ethernet kartı tanınıyo yanında ünlem yok bi sorun bulmadı ve güncel ama güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın diye bi kutu işaretli burda bunla alakalı olabilir mi yada başka bi sorun ?

sen bilgisayarında sorun olduğuna inanıyorsan önce başka bi arkadaşının notebookunu getir tak bir öyle dene bilgisayarın dns çözmüyordur belki belki driveri yanlıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu zor günde lütfen dua edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence sıkıntı senin pcde :) Diyorsunki adam kendi pc sinde halletti ? yani başka bi pcde denedi oldu ama senınkınde olmuyor ? ethernette sıkıntı var geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknik servisi çağırdım demiş olmalıyım uste sonra teknisyen bole bole ded demiş olmalıyım bı yukarı baksana
  • pdak P kullanıcısına yanıt
    bağmaya çalıştığın pc format yemişse belki driver ı yüklenmemiştir ?
  • format değil recovery yaptım ayrıca driverda aygıt yoneticisinden goruluyo
  • Bak dostum sorun senin tarafında eğer wireless kullanımı var ama kablo kullanımı yok ise sorun büyük ihtimal senden kaynaklı yada cihaz sıkıntısı var yapman gerekenleri yazıyorum.

1.) Kablon çalışıyor mu kontrol et yani bir ucu PC ye gir diğer ucu modemin bir portuna tak ışık yanıyor mu yanmıyor mu ?
    2.) Eğer ışık yanmıyorsa ya kablon arızalı yada cihazın arızalı anlamanın tek yolu kabloyu değiştir bir daha dene
    3.) Bilgisayarına statik bir IP adresi vermiş olabilirsin onu otomatik olarak yap yani bırak makina DHCP den Ip alsın

bunları yapmanda fayda var.
  • quote:

Bak dostum sorun senin tarafında eğer wireless kullanımı var ama kablo kullanımı yok ise sorun büyük ihtimal senden kaynaklı yada cihaz sıkıntısı var yapman gerekenleri yazıyorum.

1.) Kablon çalışıyor mu kontrol et yani bir ucu PC ye gir diğer ucu modemin bir portuna tak ışık yanıyor mu yanmıyor mu ?
    2.) Eğer ışık yanmıyorsa ya kablon arızalı yada cihazın arızalı anlamanın tek yolu kabloyu değiştir bir daha dene
    3.) Bilgisayarına statik bir IP adresi vermiş olabilirsin onu otomatik olarak yap yani bırak makina DHCP den Ip alsın

bunları yapmanda fayda var.
    kardeşim çok teşekkür ederim sana su ana kadar "adamakıllı" cevap veren bi sensin sağol
    1. Kabloyu taktim ama ne modemde Işık Var nede pcde kabloyu taktığıma dair sinyal . Tanıla diyorum kablo algılanmadı diyor
    2.Yeni Ethernet kablosu aldım denedim yinede olmadı teknik servisi çağırdım modemde kablolarda sağlam dedi.kabloyu ve modemi deneyebileceğim pcnin anakartı yanmış oyüzden başka bir pcde deneyemedim
    3. Nasıl yapacağım daha ayrıntılı anlatırsanız sevinirim eğer ethernet kartında sıkıntı yoksa büyük bi ihtimalle 3. seçenekten kaynaklı bir sorun olabilir

• Kablo ve modemden kaynaklanmıyorsa ethernet ışıklarıda kabloyu taktığında yanmıyorsa ethernet kartında problem var demektir.Aşağıda linki verdiğim yada muadil bir cihaz al işini çözecektir.Kolay gelsin.

http://www.vatanbilgisayar.com/sl-u60-usb-den-ethernet-adaptor.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.