Şimdi Ara

ArkadaşLar GLAVECİ Hakkında SOrularım war??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben full str glaveci açtım el yakmasını firemi cold mu düşünüyorum birde kıyafet olarak armor mu garment mi ??

• up cvp yokmu dicem ama gecenin saat 3:15 geçiyo
  • şimcik fire iyi olur hem yüksek daamge verir hemde ßurned yaparak damagenin yanı sıra yaratıga otomatik hp sini azaltır
    cold ise düşük ßi ihtimal yaratıgı yavaşlatır ama glavieciler yaratıgı 1 veya 2 skill de aldıkları için ßuna gerek yoktur
    1. sorunun cvp ı fire

gelelim 2. soruya garment giymelidir çünkü ßlader gißi kalkanları yok ve nukeye karşı protector veya armor giyerse çok etkisizdir armor, pro phy oldugundan ßir nuker veya ßir mag yaratık seni çok kolay yere serer ama hp çok ztn garment giyersen nukerler az vurucagı için sense onlara çok vurucagından yenilmezsin pvp de 1 ßuild hariç kimseye yenilmes str fire glavie yenilcegi ßir ßuild var oda full str pro ßlader fire
  • fire, garment veya protector olabilirsin aslında protector daha ii,başak bi glavieciye karşı dahha ii korunursun.
  • Glavie hmmm...
    koy yanina fire..cold'dan da pasif+guard series..
    kiyafet garment veya protector.. (onemli olan set'in ne oldugundan ziyade ozellikleridir +'si ve mavisi bol olmali)

buna benzer acilan diger konulara ulasmaya calissaydin keske, aramayi kullansak mesela.
    uzgunum ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lol hakkında sorularım
    12 yıl önce açıldı
    cabal hakkında bikaç soru
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.