Şimdi Ara

ARKADAŞLAR FLOPPY'İ DEVRE DIŞI BIRAKMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar floppy bozuldu şimdilik almıyacağım. ama devre dışı bırakmak istiyorum nasıl yapabilirim??

• kablları çıkar yeter
  • ne kablarını o kadar mı? hata vermezmi açılınca floppy?
  • bıos a gır.ordan advaced menu den floppy yı kapat
  • yo algılayamadığı birşeyden hata vermez. bios ayarlarını anlıyorsan sipidak ın dediği gibi de yapabilirsen
  • Bios ------ Standart CMOS Setup ----------------- Floppy drive:Disable böylece kapatmış olacaksın....
  • evet bios tan first boot olarak floppy işaretlidir. onu disable yap. olay tamamdır. sonra istersen kablolarıda sök kasadan çıkar ne yaparsan yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kasayı aç ve ortada bulunan floppy kablosunu çıkar beyaz kalın bişeydir bu sana yeter ... hadi kolay gelsin
  • masaüstünden bilgisayarıma sağ tıkla özellikler>donanım>aygıt yöneticisi>disket denetliyicilerini devre dışı bırak böle yaparsan bilgisayarı başlatırken f1 e basmak zorunda kalmazsın tabiki biostan yaptıysan no problem
  • EN MANTIKLISI BİOSTAN İPTAL ETMEK
  • benim taktiği uygula

sök parçala
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremum

evet bios tan first boot olarak floppy işaretlidir. onu disable yap. olay tamamdır. sonra istersen kablolarıda sök kasadan çıkar ne yaparsan yap.

Yine de f1'e basmak zorunda kalırsın o zaman. En iyisi biostan kapat sen
  • ya sökerek olurmu direk hata verir her açılışta f1 e basman gerekir. biostan yapman lazım.
  • ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler öpüyorum hepinizi
  • bencede en pratik biostan ayarlamak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.