Şimdi Ara

arkadaşlar film izlerken 5.1 den ses gelmiyor 2.1 oluyor acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc de windows media player ve winamp var ikisindede denedim arka hoparlörlerden ses gelmiyor jammix enhancer da vardı onla bi kaç ayar yaptım ama arka hoparlörden sadece filmdeki müzik sesi geliyor konuşma sesi gelmiyor.. tüm hoparlörlerden nasıl konuşma sesi gelecek yardım edermisiniz?? kafayı yemek üzereyim

konuşmalar merkez (center) den gelir zaten başka yerden gelirse hata vardır.

edit:
    bunun nedeni de film seslerinin diğer dillere çevrilirken ses fektlerinin korunması çabasıdır. yani sadece merkez sesleri dil çevrimi yapılır. Biz tütrkçeleştirilmiş filmlerde zaga ve mali nin seslerini merkezden duyarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 13 Kasım 2009; 19:57:49 >
  • 1 de ben wmp da açıyorum filmi her defasında 2.1 olarak çalışıyor realtek te ve diğer ayarlarda 6.kanal olmasına rağmen. sadece jammix enhancer de 5 tane yapabiliyorum kurcalayarak oda neredeyse 20-25 dk mı alıyor bunun direk takınca 5.1 olarak çalışması için ne yapmalıyım ????
    5+1 Ses sistemi tavsiyesi olan ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.