Şimdi Ara

arkadaşlar dupe nedir nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
62.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler herkes dupeden bahsediyor merak ettim bende yapıcam bu ne ve nasıl yapılıyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dupe Nedir, Nasıl Yapılır?

Dupe Ne Demektir?

Dupe, bir eşyanın veya öğenin çoğaltılması anlamına gelen bir terimdir. Oyunlarda, oyuncuların kaynakları çoğaltmak veya avantaj elde etmek için kullandıkları bir hile veya sömürüdür.

Dupe Nasıl Yapılır?

Dupe yapma yöntemleri oyuna ve platforma göre değişir. Genellikle, oyuncular belirli hataları veya mekanizmaları kullanarak öğeleri çoğaltır veya kaynakları sınırsız bir şekilde edinir.

• Fivem Dupe: FiveM, Grand Theft Auto V'in çok oyunculu bir modifikasyonudur. Bu modifikasyonda, oyuncular arabaları veya diğer öğeleri çoğaltmak için belirli hatalardan yararlanabilir.
    • Minecraft Dupe: Minecraft'ta, oyuncular belirli teknikleri kullanarak kaynakları veya eşyaları çoğaltabilir. Bu teknikler arasında "Ender Chest" ve "TNT Duping" gibi yöntemler bulunur.

Dupe Yapmanın Riskleri

Dupe yapmak, oyunun kurallarını ihlal ettiğinden genellikle oyuncular için riskler taşır. Oyun geliştiricileri, dupe yapan oyuncuları tespit ederek hesaplarını yasaklayabilir veya oyun içi öğelerini kaldırabilir. Ayrıca, bazı durumlarda dupe yapmak yazılım hırsızlığı olarak değerlendirilebilir.

Sonuç

Dupe yapmak, oyunlarda kaynakları çoğaltmak veya avantaj elde etmek için kullanılan bir hiledir. Ancak, dupe yapmanın riskleri göz önünde bulundurulmalıdır ve oyuncular bu tür eylemlere girmeden önce iki kez düşünmelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dupe eziklerin para bulamayınca ve eziklikten kurtulamayınca yaptığı şeydir.
  • diğer topicleri okuduysan dupenin ne olduğunu öğrenmişsindir. bununla ilgili birçok yazı var.
    ikincisi çoğu kişi bilmiyor, "bildiğini iddaa edenler" de söylemeye tırsıyo arkadaşım. burada da Türk insanının cömertliğini görüyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaYaLeTR

dupe eziklerin para bulamayınca ve eziklikten kurtulamayınca yaptığı şeydir.

Peki sen niye yapmiyorsun o zaman?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaYaLeTR

dupe eziklerin para bulamayınca ve eziklikten kurtulamayınca yaptığı şeydir.

dostum benim para sıkıntım olmadı ama hile yapmayi severim eminimki elinde olsa sende yaparsin yapamiyorsun diye yapanlara laf atma milletin hile yaparak geldigi ben bilegimi hakkiyla geldim ama ben de artik bir yerden sonra yok dedim adamin biri gelip sana 280k vurursa biseyler yapman gerektigini analrsin intten arastirip buldum buff stack le basladim simdi dupe yapiyorum ezikmisiz sen kimsin ya bana ezik diyorsun simdi sen alinma felan ayaklari cekmeye calisma burda dupe yaptigini aciklayan ilk kisiyim beni taniyan ne oldugum bilir sana sadeceyorum

• Yaw tamamda ben gene bi şey anlamadım kardeşim bi şey sordum nasıl yapılıyo bu yaw bende yapcam sırf para için spoil char kasıom yeter artık fakirlikten
  • Evet arkadasi bilioz benim char La buffstack yapti ban yedik ..

(İmperial)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zuahahah ben yaptimda ama dvc de mob kesen ben degildim 900 attack speed le kobay olarak kullandim seni sen istedin sonucta buff stack i ogrendik fena mi olduı git baska serverlarda yap simdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sucxx

Yaw tamamda ben gene bi şey anlamadım kardeşim bi şey sordum nasıl yapılıyo bu yaw bende yapcam sırf para için spoil char kasıom yeter artık fakirlikten

gooooooooooooooooooooooogle!!!
    ama private serverlar sevmez pek boyle şeyleri söyleyeyim baştan
    exnadia nin düştüğü durumadüşme sonra..
  • imperial pm ine bak
  • Benim icin onemli degil istedigim zaman istedigim server da charim olur kafanı yorma uzulmem ban yememe gerektiren birsey yaptiysak yiyecegiz elbette.Hic te onemli degil.
  • alla alla bulamiyorum su buffstack olayini!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 23 Ocak 2006 3:25:26 >
  • Valla ben biliyorum ama hile konusunda kimseye yardım etmem.Kusura bakmayın.
  • Exnadia biliyorsunda ortada faliyet yok.Öle laf olsun diye "ben biliyorum" ve " kimseye yardım etmem" demekle olmuyor.Senin olayına bakarsak herkez biliyor ama söylemiyor .Bana kalırsa tek bildiğin seninde bu konuda fazla bilgi bilmediğin.

Bide unutmadan benim enchant resimlerim hakkındaki yorumlarını gördüm.Kandırıyor gibisinden birşeyler yazmışsın.En azından ben resimleri koydum (FAKE yada KENDİ SERVER'ın dediniz) en azından resim var.Sende bu kadar biliyorum diyorsan kendine ait olan bi char ile resimleri koyda şu dupe itemleri görelim.Şöle 30k hardener yada Maestro Holder yapta görelim.Zaten banlansan ne olurki? Kendin demişsin banlansın o kadar önemli deyil diye.

Şuan için söylediklerin pek inandırıcı deyil en azından resimler birşeyler kanıtlayabilir ler.Özür dierim elbette kimseye birşey kanıtlamak zorunda deyilsin ancak inandırıcı olmak istiyorsan yapmalısın bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakurul -- 23 Ocak 2006 14:46:13 >

• Arkadasım bolum kurallarını okudun mu sen burda hile ile ilgili bilgi paylasmak yasak.BEnde imperial da neyin ne oldugunu biliyoruz oyle 2 dk da yapılacak isler degil bunlar lineage de hack yapmak Ko ya Diablo ya benzemez.Caba gostermen gerek arastır bul Boyle nası yapılıyor dedigin zaman kimse sana anlatmaz l2 ile ilgili bir suru site var FOrum var hack ile ilgili ara bul.
  • Kurallar yıkılmak içindir arkiler bende dupe yapacam sizide görürüm merak etmeyin bana gösteriverin pls ya
  • şu dupe olayı çook iyi bişey ama yapmayı bilene.... ben bi siteden baktım ama hiç
    denemedim benimle denemek isteyen varsa

alihansapmaz@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz

ßye ßye
  • cok buyuk marifet aferim size...
  • sizin gibiler yüzünden knight online ı bıraktım oynanacak adam gibi oyun arıyorum ama buna da el atmışsınız.. adam gibi oynayabilseniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mythic -- 4 Şubat 2006 1:19:18 >
  • lineage le knight online in alakasini pek anlayamadim yada varda bizmi bilmiyoruz acaba
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.