Şimdi Ara

arkadaşlar dupe nedir nasıl yapılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
62.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dupe yapanıda yapmak isteyenide şiddetle kınıyorum...

• beyler ayıp oluyo yabancı gavurlar yapınca bi şey diyemiyonuz borunuz bi bize mi ötüyo bence haksızlık biz yapamıyorsak kimsenin yapamaması lazım bence gm lerde suç var daha dikkatli olmaları gerekli
    (DUPE İÇİN YARDIM)
  • ARkadasım kac kere soyledim burda kimse sana gelipde dupe nasıl yapılır anlatmaz eminim ki bilenler var aramızda Sahit oldum daha dogrusu.Ayrıca GM lerin alakası yok konuyla Login de olan GEcikme mi dersin lag mi derin ondan oluyor %80 onların elllerinde olmayan sebeplerden dolayı.Bunu ve buffstack i duzeltmek icin 20 Sn login delayı koydular ama oda ise Yaramadı sadece Buffstack i yakalıyorlar(KEndimden biliyorum).Ama Gm gordumu banlıyor Onlar gorevlerini yapıyorlar.
  • Ben bu sitede en çok l2 hack i yapam adamımdır (eminim) ama dupe yi ilk defa duydum.
    sizin buffstack dediginizi ben overbuff olarak biliorum ve yaptımda .
    ama dupe yi bilmiom bilen varsa ve cesareti olan bana sölesin msnden ben buraya yazarım.
    yani benim cesaretim varrrr.
    é-mail: redlinemre@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damir153 -- 5 Şubat 2006 0:10:35 >
  • Bu arada bişe gözüme çarptı "Daywalke®" isimli arkadaş sen o erica da oynayan daywalker mısın?
    beni hatırlaman için söliim seni kesen "EmreDEMiR" adlı spellsinger benim
    eğer sensen senin bu forumdan olduğunu bilmiodum
  • beyler onu bunu bilmem olmazsa bi hacker bulcam yaptırcam bunu herkes paralarla oynuyo ben hala daha çulsuzum yeter artık bıktım fakirlikten :'(
  • beyler ben bunu bi forum sitesinden aldım ama yabancı dil olmadığı için
    cozemedım belki işinizi gorur cozen olursa lütfen pm atsın

set:
    ================================================== =======================(dont coppy those lines)
    [DEFAULT]
    CountryList=l2extreme;
    DefaultCountry=1
    DefaultServer=4
    DefaultCharacter=7
    DefaultAccount=tmp
    DefaultPassWord=tmp
    [l2extreme]
    LoginServerIP=128.121.25.131
    LoginServerPort=2106
    ProtocolVersion=530
    ServerList=[01]x35;[02]x35;[03]x7;[04]x7;
    ================================================== ========================(dont coppy those lines)
    If u want to use walker on l2x u must do this:
    -dl
    http://rapidshare.de/files/7036755/l...token.rar.html
    -dl
    http://saur.nm.ru/WP152b.rar
    -dl Walker
    http://www.revamped.org/files/lineag...0.2.3-FULL.zip
    Then unpackage those files to one dirrectory(it will ask for overwrite-click OK)

Run Walker
    Run Walker Patcher(WP)
    Set in Walker patcher: Walker.exe
    Set in Walker patcher:www.l2extreme.com (LAK 1S)
    Set in Walker patcher: 530 as a port
    Click on yellow Sun in the most right
    Click on the other sun
    And click on littre man tu run this
    Tab to Walker and PLAY

EDIT:
    for all newbs: walker will work on serwer if this server is UP

• l2 walker programıyla alakalı bi anlatım.... anladığım kkadarıyla d****e ile pek alakası yok ama denemkte fayda war......bu arada pm attığım arkadaşlar lütfen ilgilenin.....
  • ben bir ay önce dupe ile ilgili bi yöntem duymuştum... hiç denemedim , denememde... dupe yüzünden acc'mi riske atamam... duyduğum yöntemin doğruluk payı nedir onu'da bilmiyorum... özürdilerim ama bu bilgiyi burda paylaşmayacağım... herkesin adil oynamasını istiyorum... hile hurda olmadığı zaman, oyunda kim daha iyi - kim daha kötü çıkıyor meydana... 50-100x üzeri serverlarda hile yapmayanı dövüyolar... oralarda her yol mübah... oyundan gerçekten zevk alacak arkadaşları "Low Rate" serverlara davet ediyorum... ya orjinal oynayın ya da orjinala yakın ratelerdeki serverlarda oynayın derim... hakkın-hukukun ve arkadaşlığın olmadığı yerde hiçbirşey olmaz saygılar...
  • yaw ben diyom şiş hane sen diyon gümüşhane bana bi yöntem lazım para bulmam lazım hala daha eziq eziq dolanıyom ortalıkta bi blue wolf alamadım sen bana msnden yazsana o yöntemi hobbyde oynuyorum ben orda dupe veya hile çok var bende yaparım en azından param olur blue wolf alırım :D
  • walla ben de ezik ezik dolanıyom kardes bişeyler öğrenebilirsen ban ada söyle ben bişey bulduğum anda burda yayınlıcam.....
  • kardes interneti delik desik ettim bi seyler yazmislar bi bok olmuyo
  • 10 gündür okumadığım döküman, bakmadığım rus sitesi kalmadı 2-3 tane çoook sağlam site war onlarda üyelik için 30$ isitiyo :(:(:(:( burda bile kişiler ver hatta bu oyunun her açığını bilen arkadaşlar var ama mezara götürecekler bildiklerini :(:(:(:( paylaşmıyolar.... paylamasınlar anasını satam buluruz elbet elbet bi yerlerde birileri yazmıştır.... ben de keshberfo isem bu dupe olyını öğrenmezsem adam değilim....
  • kardeş ben seni bildim bileli hobby desin ve hala züyürtsünben ve umut milyarları kaldırdık bu serverda ve kaldirmaya devam ediyoz gunde en az kazandıgımız para 300 kk.biraz emek birazda sabır ondan sonrası zaten geliyo umut ve bende enaz 10 milyar civarında para var ve bunu yapmak kolay olmadı butun bufferlari kastik.dwarfları kastık ve ondan sonra asıl charımızı kasmaya basladık anlıcagın biyerlere gelmek istiyosan emek vermen gerek forumda defalarca oyundaki charlarimin nicklerini ve levellerini yazdım eger yardım isteseydin geri cevirmezdik

lvl 72 th:"th3on3
    lvl 55 spoiler:"paramakinesi
    lvl 49 crafter:"recmakinesi
    lvl 56 pp:"acil112
    lvl 62 gld:"deepfear
    lvl 58 bd:mrsepter
    lvl 55 sws:"ajdapekkan
    lvl 52 ee:"elministermp

not: genellikle umutla saat 21:00 dan sonra oynuyoruz hem serverda lag olmuyo hemde düsmanlarımız daha az oluyo

• kardes sen hangi serverdasın hobbydeysen beni bi gor ya bi blue wolf istiyom verirmisin bi blue wolf veya dual sls bana bi konuda yardım etseniz zaten valla arkanızdan gunlerce dua ederim

hayrına dual sls veya blue wolf set vercek varsa ulasim
    hobby serverda
    psykopat , zikacu , exzebit

• ustte yazdim hobby de oldugumu yardim istiyorsan ben sana deil sen bana ulasmalısın ben devamlı adendeyim bide senin level kac ?ve dual sls bw istiyosun yani nerdeyse senle aynı zamanda basladım hobbye bunları alcak parayı bulman lazımdı sen 2 ay onceki topictede dual sls istiyodun ve hala istiyon
    eger dupe mupe yapcaksan bu serverda hic oynama daha ii amac zaten dusuk rateli server oldugu icin ugrasarak biseyler yapmaktır.emin olki biyerlere geldiginde (emek vererek) oyun 2 kat zevk verecektir

• zatoichi düşük rate li serverda dupe yapılmasına ben de karşıyım.... orjinal de de dupe yapılmasına karşıyım ama ben yüksek rate li bi serverda oynuyorum ve dupe yapmayı öğrenmek istiyorum.....nerdeyse serverda dupe yapmayan adam kalamdı :)
  • benim level 53 yaklasık 3 aydır oynuyorum bu oyun hakkında bi bilgim yoktu ama 3 aydan sonra baya bi bilgim oldu bi dupe örenemedim 2 ay onceki topicte de level 53 tüm tek fark gladiator u kasmayı bıraktım bi spoilci kasıyorum lvl 33 oldu bi dancer kastık level 53 oldu buffer kastım gm bana yamuk yaptı küfür ettim ban yedim kimse yardım etmedigi icin bi bilgim olmadıgı icin para kasamadım bi kac char kastım o yuzden hep para sıkıntısı cektim ki hala daha cekiyorum 3 tane son seviyo dual kılıc dusurdum onlar para yedi 2 kere composit set durudum 3 cusunu yeni dusurdum onlar yep para yedi yani simdiye kadar bosa giden paraları toplasam full set cekmistim kendime para kasıcam kasamıyorum oynayamıyorum pek fazla oyunda kalamıyorum 15 - 20 dk kalıyorum en fazla oyunda o yuzden pek bi sey yapamıyorum ama simdi diger chaları bıraktım tekrar gladiator e baslaım onu kasıyorum o yuzden para lazım simdi set almam lazım alamıyorum

• ayrıca sana ulasabilirim hemen simdi birazdan giricem oyuna bana yardım edicekmisin?
  • ben yazdıklarından sunu anlıyorum sen fazla ugrasmıyorsun bu isle bu senin zevkin ona karısamam ben yine yardim ederim ama gercekten 3 ay ayni levelde kalmak bana biraz usengeclik gibi geldi simdi oyuna gircem th3on3 an pm atarsan sana yardımcı olmaya calısırım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.