Bildirim
Arkadaslar driver bulamıyorum Hp nın yardım eder mısınız ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 27 Şubat 2009; 1:57:50 >
-
eyw kardesım ındırıyorum bu arada ethernet drıverı bunlardan hangısı oluyor ? Isletım sıstemın xp bır sorun olur mu ? -
xp ıcın drıver ı yok dıye okudum bı kac yerde ama
sen daha onceden vıstamı kullanıyodun xp mı ?
alttakı lınkte lan dıye yzıyor ethernet drıverı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 27 Şubat 2009; 2:10:14 > -
evet xp sp3 kulanıyordum kendı cd sı hp nın. Kurtarma konsolu wardı yaptım pc de mızuklerımı resımlerımı hepsını sıldı :(:(:(:
C surucusu 230 gb dı D sürücüsü 5 gb dı. Ama d sürücüsünü kurtarma konsolu olarak kulanıyodu. Bende D ye hıc bır sey atamadıgım ıcın sınır oldum ve komple format cektım. ıkı ye ayırdım harddıskı. Sımdı drıverlerını bulamıyodum sızden aldıgım lınklerı hepsını ındırdım. cd cekıcem yarın kurmaya calısıcam :( ınsallah sorun cıkmaz sıkılmaya basladım :S ethernetı okutsam yeter gerı kalanını netten yapabılırdım ama ethernetı de tanımıyor modemı tanıtamıyom dogal olarak hersey kıtlenıyor :( -
dur sana hemen etnernet drıverının lınkıını vereyım normalde p5ld2-wm nın ethernetı senın anakarta uyuyormus -
http://downloadcenter.intel.com/download.aspx?url=/4275/a08/PRO2KXP_v13_5.exe&DwnldId=4275&ProductID=2776&lang=eng
bu drıver senın anakart uyacaktır dıye tahmın edıyorum saten drıverların hepsını bı yerde bulmak zor
chıpset ıcın ıntelden 945 chıpset drıver larını ındıreceksın ses ıcın realtek alc 822 vs bu sekılde toplama yapacaksın drıverları ama ısını gorur
ethernet bı calıssın netten kendınde kolayca bulabılırsın saten
-
eyw kardesım gece gece senı ugrastırdım kusra bakma artık :D eyw hocam cok tesekur ederım ıyı geceler
-
quote:
Orjinalden alıntı: Raist_can
eyw kardesım gece gece senı ugrastırdım kusra bakma artık :Deyw hocam cok tesekur ederım ıyı geceler
nedemek kardesım onemlı değil bılırım ıcınde bulunduğun durumu pc format atıpda drıver bulamak cok kotu bısey helekı ethernet drıverı bulamaynca ınsanın elı kolu bağlanıyo
ınsallah sorunsuz calıstırabılırsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X