Şimdi Ara

Arkadaslar diş çekimine gitcem malum çok korkuyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dişimi çektircem korkumu birtürlü yenemedim diş çekimide değilki kök çekimi diş kırıldı kök kaldı çok korkutuyor :(

• dişçiye gidersen en fazla 1 gün dişin ağrın olucak veya olmaz eger gitmezsen hem kötü görüntü+daha fazla agrı ve agrın dinmeyecek öyle düşün.
    bu arada bende gidicem dişçiye
  •  Arkadaslar diş çekimine gitcem malum çok korkuyorum :(

KANLI KANLI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lothier

dişçiye gidersen en fazla 1 gün dişin ağrın olucak veya olmaz eger gitmezsen hem kötü görüntü+daha fazla agrı ve agrın dinmeyecek öyle düşün.

benim korkutan o çekim değil daha önce 4 tane azı diş çekimi yptım kök çekimi yapmadım damak yaracaklar diyorlar ondan sonra diş parçalıyorlar adamlar anlatıyor sanki testerenin senoryalarını :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koray

KANLI KANLI

çok yardımcı oldun
  • quote:

Orijinalden alıntı: game-thrones

quote:

Orijinalden alıntı: Koray

KANLI KANLI

çok yardımcı oldun

Daha önce 20lik çektirdiysen(damaktan) aynı şey korkma bişey duymayacaksın sadece kan hissedeceksin ağrı acı olmayacak

• quote:

quote:

dişçiye gidersen en fazla 1 gün dişin ağrın olucak veya olmaz eger gitmezsen hem kötü görüntü+daha fazla agrı ve agrın dinmeyecek öyle düşün.

benim korkutan o çekim değil daha önce 4 tane azı diş çekimi yptım kök çekimi yapmadım damak yaracaklar diyorlar ondan sonra diş parçalıyorlar adamlar anlatıyor sanki testerenin senoryalarını :D

ölmessin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ölüme gidiyorum resmen ahh ahh ne güzel günlerdi
  • quote:

quote:

işte ne kadar acırsa acısın bi gün olup bitcek ama yaptırmazsan hep çekiceksin agrıyı acıyı ve içinde kalıcak

• daha gecen gun parcaladilar disimi hic bisey hissetmiyosun arti olarak sinirlerimi oldurduler ufak ufak igneler sokarak... uyusturucu oldugu icin hissetmiyorsun bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.