Şimdi Ara

Arkadaşlar Digiturk tarafından dolandırıldim!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 15 gün önce 0212 986 02 14 bu numaradan arandım . Digitürk kampanya biriminden aradıklarını söylediler. Sivas'ta yaşıyorum. Sivas ve Malatya'ya özgü kampanya olduğundan bahsettiler. İçerigi ise tüm sezon Sivasspor maçları artı ailenin Yıldızı paketi ve Buna ek olarak sadece ilk 5 ay Süper Lig'deki diğer maçlar olduğundan bahsettiler. Fiyat olarak ise 40 lira 12 Ay taahhüt. Yani ilk 5 aydan sonra sadece Sivasspor ve ailenin Yıldızı paketi kalacak. Nitekim ben de kabul ettim. Ama dün hiçbir şey izleyemedim. Paketiniz bu kanalı desteklemiyor yazıyordu. Müşteri hizmetlerini aradım. Bana böyle bir kampanyanın olmadığından bahsettiler. Beni arayıp abone yapan kişilerin sadece Digiturk bayisi olabileceğini söylediler. Ben de şu soruyu sordum. Ailenin Yıldızı paketi ne ek olarak sadece Sivasspor maçlarını alsam kaç lira. Bana 40 lira dedi. O zaman nasıl Sivas ve Malatya'ya özgü bir kampanya oluyor ki. Zaten benim Sivasspor kombinem var. Kısacası Digiturk Resmen beni kandırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yiğido__58 -- 10 Eylül 2017; 11:52:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Digitürkün numarası değilki o suç atmak kolay bi numarasına bak ozaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Digitürkün numarası değilki o suç atmak kolay bi numarasına bak ozaman.

Peki Digiturk numarası değil o zaman nasıl ertesi gün servis kuruluma geliyor

• Taşeron firma digitürkün numarası 473 73 73
  • yiğido__58 Y kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle para kazanmaya çalışan taşeron firmalar. Bunun gibi nicesi arıyor beni. Numaram düşmüş ellerine geçen Tivibu ile ilgili aynısını yaptılar. Sadece resmi numaralara itibar edin.
  • biraz araştırın böyle tekliflerde. ayda bir digitürk adına sadece 10 lira 19 lira diye bir sürü sms geliyor hepimize. ama o mesajı gönderen digitürk değil. paralı imzalı taahhütlü işlere girmeden önce mutlaka bir bakın kimdir bunlar doğru mu değil mi diye sizin menfaatinize bu
  • o zaman telefonda kendini polis-savcı olarak tanıtanlar tarafından dolandırılan kişiler de devlet beni dolandırdı desin olsun bitsin. var mı böyle bi dünya arkadaşım. sen arayanı sorup soruşturmazsan, önüne konan sözleşmeyi okumadan imza atarsan (sözleşme yok geldiler kurdular diyorsan zaten hiç boşuna ağlama bile) başına bunların gelmesi gayet normal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kimin numarası olursa olsun. Kendi bayisi insanları arayıp böyle taahhüt veriyor ve buna istinaden abonelik başlatılıyor ise sorumluluk digiturk undur. Büyük ihtimalle bu konuda başka şikayetler de vardır. Digiturk ün üstüne düşen diğer şikayetleri de birleştirip müşteriye taahhüt edilen hizmeti vererek ücret farkını taahhüt veren bayiden almak ve bayiliği sonlandırmak.

Tabi tekel olduğu için ve istediği gibi insanlardan para aldıkları için buna ihtiyaç duymuyorlar. Türkiye Cumhuriyetinin hukuk devleti olmadığı için kafaları rahat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucuz etin yahnisi hesabı. forumu kullanmayı araştırmayı bilen insanlarsınız ama hep parayı kaptırınca buraya yazıyosunuz.Bu niye ucuz diye bi düşünmen lazım önce

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.