Şimdi Ara

ARKADASLAR DIABLO2 YUKLİCEM Bİ YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben diablo2 yukliicem.daha once bende wardı.oynuodum.sonra bise oldu kayboldu cdler.simdi gene almayı dusunuorum.ama sistem gereksinimleri beni korkutuyo.oncekiler booleydi :
    Windows 2000, 95, 98, or NT 4.0 Service Pack 5
    Pentium 233 or equivalent
    32 MB RAM
    650 MB available hard drive space
    4X CD-ROM drive
    DirectX compatible video card
    ama su gunlerde sistem gereksinimlerine baktıım diablo2 3d kart destei 128mb ram fln istio.arkadaslar bu 3d kart destei isteyen acaba diablo2 nin baska bi versiyonu mu???eger baska bi versiyonuysa ben eski diablo2 i nerden bulabilirim.bi yardım ederseniz cok sevinirim...

• 3d deseklemesi oyunun video ayarlarinda yapilandirilan bi durum 2d ille 3d video secenklerinde var
  • hay saolsasın yaw tam nostalji yapalım dedik onumuze 3d engeli cıktı die acaip uzuldum cok saol birader
  • bi de bise sorcam kheops diablo2 bu verdiim gereksinimlerde sorunsuz calısır dimi bi de bu 128mb ram olayı nooluo ki buna da bi yardım edersen cok sevinirim kheops
  • 128mb gereksinimi gibi bir durum yok diabloda!!
    rahatlıkla alıp oynayailirsin...

iyi oyunlar...
  • dostum diger tarafada baslik acmissin oyunu hem netten hemde aklina gelecebilcek her turlu yerde oynabilirsin 128 m b olayi falan hikaye sadece sistemin cok kötü ise biraz sorun cikar takilarak oynarsin ama oynarsin merak etme kolay gelsin saygilar...
  • 3d kart hikaye olmasa da olur diabloda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cok saolun icimi rahatlattınız walla
  • Yükleyebildiysen bilgisayarında hala yüklü mü SVGA?
  • Evet, yüklü.Ama ne zamandır oynamıyorum.Ara sıra girip solo takılıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.