Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ KARŞILAŞTIRMA LÜTFEN ACİL YARDIM ÖZELLİKLE ANLAYANLAR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler kulaklık almayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım iki kulaklık arasında bir tanesi

PLANTRONİCS STEREO BLUETOOTH KULAKLIK BACKBEAT 903+

http://www.plantronics.com/us/product/backbeat-903&skuId=sku5390012

NOKIA STEREO BLUETOOTH HEADSET BH-505

http://www.nokia.com/in-en/accessories/accessory/bh-505/

İyi günler arkadaşlar bu iki kulaklık arasında kaldım. Nokia kulaklığı deneme şansım oldu gayet güzel bass,tizz,bağlantı durumu sanki kablolu ses aktarımı o kadar güzel beğendim ama plantronics olan daha egronomik geldi ve sanki daha iyi ses verecek hissi yarattı ama hiç kullanmadım Hangisi almalıyım İyi olan hangisi sizce.

• Yokmu yardımcı olacak düzeyde biri
  • ben nokia yı hiç sevmedim . görünüş olarak plantronics i tercih ederdim
  • Amazondaki yorumlara bakılırsa Plantronics'i al derim ayrıca Nokia ya göre daha ucuz galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bur_ak47 -- 24 Nisan 2013; 22:59:45 >
  • Arkadaş bir bilen yokmu yahu kaç gün oldu gelen cevaplara bak...

birde jabra sport diye birşey varmış onuda forumda gezinirken gördüm ama onun sesiyle şüphelerim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seth_16 -- 26 Nisan 2013; 15:08:37 >
  • Arkadaş nasıl bir site bu hiç kimse ilgilenmiyor.Hiçmi anlayan çıkmaz yahu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.