Şimdi Ara

Arkadaşlar Çok Kötüyüm İçeri!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okul başladıgından beri takıldıgımz 2 tane çok yakın kız vardı bayadır yakındık felan sonra birden bize soguk davranmaya başladılar sınıfa gelen yeni tiple takılmaya başladılar selam bile vermiyolar beyler canım acıyor ya kızlara güvenmiştim ben niye böyle yaptılarki lütfen yardımcı olun

• bende bugün minibusten indim incekler insin diye bi dalgınlık oldu işte.minibüs ben binmicem diye gitmeye başladı elimi kapıdan sokup demiri tuttum bir elimdede 10kg çanta koşamadım sanki tek elimle minibüsü çekiyomuş gibi oldum.sonra minibüs durdu bindim ama arkamdaki keratalar gülmeye başladı umarım tanımıyorumdur onları.okul çıkışıydı bide :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayhayss

Okul başladıgından beri takıldıgımz 2 tane çok yakın kız vardı bayadır yakındık felan sonra birden bize soguk davranmaya başladılar sınıfa gelen yeni tiple takılmaya başladılar selam bile vermiyolar beyler canım acıyor ya kızlara güvenmiştim ben niye böyle yaptılarki lütfen yardımcı olun

https://www.youtube.com/watch?v=2uFtwsv53ZM
  • D.U.I.M. kullanıcısına yanıt
    Öcülü Karı please
  • Pabucun dama atılmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tez zamanda farkına vardın. Bence şükret ki daha çok üzülmedin. Bundan sonra seviyeli arkadaşlıklar kur, ki üzülmeyesin.
  • Kız bu yenisini bulana kadar seni yedekte tutar.Buluncada seni birakir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler çoraplarım çok iyi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Öcülü Karı please

Arkadaşlar Çok Kötüyüm İçeri!!!!

Al panpa

• Aynen hocam kız şimdi mesaj atıyor farkında degildim diye özür dilerim diyor kızada güveniyorum baya bi kafayı yiyecegim
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Çok doğru açıkladın be hocam ama kız çok pişmanım felan dedi bana özür dileyip durdu yerim ayrıymış onun için farkında bile degilmiş yaptıgının
  • Ardsul kullanıcısına yanıt
    Kuralım be kanka
  • quote:

Aynen hocam kız şimdi mesaj atıyor farkında degildim diye özür dilerim diyor kızada güveniyorum baya bi kafayı yiyecegim

Sende bunun için ona soğuk davran biraz anlasin iyice

• Davranıyorum zaten iğneli sözler falan kullanıyorum o çocukla mutluysan ne güzel diyorum canın sıkıldıkça gel dedim nede olsa bi mok değiliz demi dedim kız gene özür diledi benim için yerin ayrı dedi. Hocam kafam çok karışık deliricem vallaha ya
  • quote:

Davranıyorum zaten iğneli sözler falan kullanıyorum o çocukla mutluysan ne güzel diyorum canın sıkıldıkça gel dedim nede olsa bi mok değiliz demi dedim kız gene özür diledi benim için yerin ayrı dedi. Hocam kafam çok karışık deliricem vallaha ya

Sen her şeyi demişsin iyi demişsin kankii

• Sence yarın normalmi davranmalıyım soğukmu saten gene o çocugun yanlarına giderlerse işim olmaz daha napmalıyım hocam
  • Seni de yedekte tutmak istiyo diger taraftan tekme yerse sen varsin

• Dengesiz davran onlar gibi davran soğuk ol hiç umursamazmis gibi - anlasın onlara bağımlı olmadığini onlarsız da yapabileceğini görsün

• Sen de başka kızlarla takıl.Yaptığının farkına varır böylece
  • Burada karı kız konuları açıpta kızların peşinde koşan insalara acıyorum gerçekten. Ama bir yandanda çok komik oluyor.
  • Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    Hocam benim olayım çok başka bu kızlar en iyi arkdaşlarımdı bana böyle yapmaları beni üzen tek şey
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.