Şimdi Ara

Arkadaşlar Çok Acil Bu Nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Saatin Yanında [K] Harfili bir simge var tıklayınca böyle birşey çıkıyor yardımcı olursanız sevincem.

Arkadaşlar Çok Acil Bu Nedir

• Bu sistemde bug bırakan bir yazılım gibi duruyor. Gördüğüm kadarıyla tarayıcınızın anasayfasını siz mi değiştirdiniz yoksa istem dışı mı oldu? + olarak Ne zamandır bu şekilde? Kısa süre olduysa sistem geri yükleme kapalı vs. değilse sorunu hemen halledebilirsiniz o şekilde de halolmaz ise Program Ekle/Kaldır sekmesinden eğer var ise kayıtlı ve yüklü yazılımların listesini kontrol ederek orada galiba "X" yazıyor öyle bir ikon görüyorum. Benzer yazılımları kaldırmayı dene ama zannetmiyorum orada kurulu olacağını ... Görev yöneticisinden kullanıcı adınız ne ise o standartlarda açık yazılımların ekran fotoğrafını çekerek paylaşın bir de ona bakalım.
    Gözlerimi kapattığımda, ilk önce mutlaka çok koyu ve tek tonlu bir mavi fon görüyorum.
    Tıpkı açık ama yıldızsız bir gecede olduğu gibi. Birkaç saniye içinde bu alan .....
    parıltılar saçan ve bana doğru ilerleyen yeşil ışıltılarla doluyor."
    "Nikola Tesla"
  • Arkadaşlar arkadaşım yolladı bunu ve açınca keylogger oldugunu söylüyo böyle bir keylogger olması mümkünmü.simgesi Mavi kutu içinde K harfi :S
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.