başıma bir bela aldım ve hiç bilmediğim yumatu iq series uydu alıcısının kanallraını sildim. şimdi burada tp ekleme kısmına gelip otomatşk arama yaptırmak istiyorum ama malesef düzgün çalışan frekansı bulamadım. turksat 1c ve 1b ekli uydu kısmında hangisi için hangi tp frekansı girmem gerekiyor lütfen yardım
quote:Orijinalden alıntı: yazux başıma bir bela aldım ve hiç bilmediğim yumatu iq series uydu alıcısının kanallraını sildim. şimdi burada tp ekleme kısmına gelip otomatşk arama yaptırmak istiyorum ama malesef düzgün çalışan frekansı bulamadım. turksat 1c ve 1b ekli uydu kısmında hangisi için hangi tp frekansı girmem gerekiyor lütfen yardım O cihazda otomatik tarama yaptırmayınız. Transponder hafızası hemen şişer. Buradan;http://www.flysat.com/turksat42.php İzlemek istediğiniz kanallara ait kanalların frekanslarını cihazınıza tek tek giriniz. Sonra "şebeke kapalı" oalrak tarama yapınız. (Birden fazla anteniniz varsa, diseqc sviç seçiminizi doğru yaptığınızı varsayıyorum.) Kolay gelsin.