Şimdi Ara

arkadaslar bunaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben bu sene mezuna bırakmıs 99 lu arkadasınızım. Gecen sene temelim olmadıgı ıcın iyi bir şey yapamamıstım bu senede baya bir caba gösterip sınava hazırladım 94k gibi bır sıralama yaptım. hedefim elektrik-elektronık muhendisliği, bu sıralamaya yakın olan okullar var ama eğitim acısından biraz endişeliyim, benım abımde elektronık-haberlesme mezunu bana okul onemli ama onemli olan ogrencının kendını nasıl geliştirdigidir. bu konuda haklı fakat ytü de okuyup kendımı geliştirmem cok kolay oldugunu düsünüyorum ama yasımda 19 mezuna kalsam mı kalmasam mı bilemedim,

bu sene matematık netlerım 30 civarında gelirken(TYT ve AYT) sınavda 20 nete yakın yaptım ıkısınde de

• up up up
  • up up up
  • up up up
  • Hocam aynı durumda bendede var ama benim tm 38k psikoloji okuyacam am 95k diye de mühendislik yazmamaklik yapmayacagım tavsiyem sana ktü elektrik gelir yaz derim ayrıca bursa teknik gebzede muhendislik kocaelinde sakaryada çogu muhendislik gelir bunalr sanayi sehiridir ama tavsiyem ktü puanı dusuk diye cekinme 200 kisi almasindan dolayı böyle eskisehir osmangazi 2.ogretim dusun oda gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Yıl daha kal alternatifin yok şu durumda . Betondan ibaret dandik okullarda yıllarını çürütüp 2 milyara çalışan yetişememiş bir müh olmaktansa 1 yıl daha zorla .
  • Üniversite ortamı önemliyse senin için yani o 4 yılı dolu dolu yaşıcam ben diyorsan bekle işte itü,ytü,odtü falan kovala ama yok mezun olalım da yeter dersen yaz git.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Bu Ne Kafayı Yiyecem
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhtt44

Hocam aynı durumda bendede var ama benim tm 38k psikoloji okuyacam am 95k diye de mühendislik yazmamaklik yapmayacagım tavsiyem sana ktü elektrik gelir yaz derim ayrıca bursa teknik gebzede muhendislik kocaelinde sakaryada çogu muhendislik gelir bunalr sanayi sehiridir ama tavsiyem ktü puanı dusuk diye cekinme 200 kisi almasindan dolayı böyle eskisehir osmangazi 2.ogretim dusun oda gelir
    hocam ktü bende düsündüm 70 binden tercihe baslamayı dusunuyorum. sakarya elektrik elektronık 73bin cıkma olasılıgı varmı sence. ikinci ögretime ailem pek sıcak bakmıyor acıkcası
  • Diligoglu D kullanıcısına yanıt
    Bilemem fakat 2017 e bakip yapma derim rehberevi diye site var oradan bak sıralamalrina daha sağlikli sonuçlar alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quakeU

1 Yıl daha kal alternatifin yok şu durumda . Betondan ibaret dandik okullarda yıllarını çürütüp 2 milyara çalışan yetişememiş bir müh olmaktansa 1 yıl daha zorla .
    bende oyle dusunuyorum benim abimde iyte mezunu iyi bir maası var, 3.sene bıdaha hazırlanmak nasıl bir psıkolojı kaldırabilir miyim bilmiyorum, bide seneyede yapamamaktan korkuyorum bu sene cıdden cok iyi hazırlandım arkadaslarım benden 40k beklerken sınavda batırdım sence seneye sınavın degısme olasılıgı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemyDeGourmont

Üniversite ortamı önemliyse senin için yani o 4 yılı dolu dolu yaşıcam ben diyorsan bekle işte itü,ytü,odtü falan kovala ama yok mezun olalım da yeter dersen yaz git.
    acıkcası tamamende ot gibi bir unıversite hayatı yasamak ıstemıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhtt44

Bilemem fakat 2017 e bakip yapma derim rehberevi diye site var oradan bak sıralamalrina daha sağlikli sonuçlar alırsın
    hemen bakıyorum
  • Up up up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up up up
  • Up up up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.