Şimdi Ara

Arkadaşlar bu site hakkında varmı bilginiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilgisayar parçası ararken bu siteye rastladım...fiyatı uygun ötesi geldi..nedir ne değildir bilemedim..varmı bu site hakkkında deneyimi olan,fikri olan,zararları ,ürünleri nasıl iyimi,garantisi nasıl vs..fikri olanlar paylaşırsa sevinirim...

SİTE :http://www.nanokatalog.com/

• Merhaba BerAd,

Hayır.

İyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ithelien

Merhaba BerAd,

Hayır.

İyi forumlar.

Hayır derken ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünler site üretimi değil zaten piyasada da mevcut markalı ürünler kapıda ödeme seçeneği mevcutsa bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum dediğiniz gibi uygun fiyatlar epey

• quote:

Orijinalden alıntı: aytoldi4

Ürünler site üretimi değil zaten piyasada da mevcut markalı ürünler kapıda ödeme seçeneği mevcutsa bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum dediğiniz gibi uygun fiyatlar epey

Şu an mobilim konuyu açarken pc başında idim..ama o zamanda akıl edemedim kapıda ödeme varmı yokmu diye bakmaya...sizde farkettiniz yani fiyat uygunluğunu...işte merak ettim faturası,garanti olayı nasıldır...kullanan vardır kesin forumda diye konu açtım,ancak pek öyle görünmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BerAd

quote:

Orijinalden alıntı: aytoldi4

Ürünler site üretimi değil zaten piyasada da mevcut markalı ürünler kapıda ödeme seçeneği mevcutsa bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum dediğiniz gibi uygun fiyatlar epey

Şu an mobilim konuyu açarken pc başında idim..ama o zamanda akıl edemedim kapıda ödeme varmı yokmu diye bakmaya...sizde farkettiniz yani fiyat uygunluğunu...işte merak ettim faturası,garanti olayı nasıldır...kullanan vardır kesin forumda diye konu açtım,ancak pek öyle görünmüyor.

Ben şahsen ilk kez duyuyorum siteyi, nereden nasıl rastladiniz, ürünlere yorum vesaire atılmış ise inceleyebilirsiniz ayrıca fikir verebilir bi ihtimal

• aytoldi4 A kullanıcısına yanıt
    İletişim bilgilerine baktım şimdi işyeri adresi perpa diye geçiyor,perpada dükkanı olan arkadaşım var yarın ona danışıcam.olmadı imkan varsa ordan bile elden aldırabilirim.detayları paylaşırım yine burdan en azımdan iyi ise millet faydalansın..alacağım parça 450 lira gitmesin param😄 @aytoldi4

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BerAd kullanıcısına yanıt
    Selam, ben de bi urune bakarken bu siteye rastladim oldukca uygun fiyat vermis. Siz satin aldiniz mi bahsettiginiz urunu ? tavsiye edermisiniz?
  • Site pek güven vermiyor, görüntüsüyle

Ama bunun aksine pahalı birşeyde satmıyorlar. Bilgisayar menüsü yapmışlar ürün yok. Telefon menüsü yapmışlar yan ürünler var.

Hard disk değil onun kutusunu felan satıyorlar. Yedek ürüncü gibi olmuş.

Adını ilk kez duydum, karar sizin ben olsam almazdım.
  • Boyle siteleri anlamanın en iyi yolu küçük fiyatlı bir şey sipariş etmek ben aliexpress i denemek amacıyla saat sipariş ettim 3 liralık kargo ücretsiz ve geldi ufak bişey al

• jesterweb J kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben gaming 5 anakartı 410 liraya didip dükkandan aldım.Dükkan( firma) yılbaşı gecesi açılmış haliyle dükkan içi ve internet siteleri diğer arkadaşalrın dediği gibi yetersiz..ancak ben ürünmü sıfır,kutusunda aldım..faturasını aldım..garanti olayını sordum..bize getirin tamir vs durum varsa yapılır yoksa sıfırı veriilir dedi..artık karar sizindir..bence ürünü inceleyin fiyatı uygunsa alın derim..yazık fazla para vermeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerAd -- 2 Şubat 2016; 14:23:41 >
  • Samsung Evo 850 250GB --- 268 tl
    ürünü havale ile aldım 2 günde elime sıfır ve faturalı olarak sorunsuz geldi. Sıkınıtı yaşamadım.
    http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/cc/1f/a2/cc1fa2d51a556c2ab2bf47229b6b09bb.JPG&size=6&border=1&bound=3
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: paradoks_82

Samsung Evo 850 250GB --- 268 tl
    ürünü havale ile aldım 2 günde elime sıfır ve faturalı olarak sorunsuz geldi. Sıkınıtı yaşamadım.
    http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/cc/1f/a2/cc1fa2d51a556c2ab2bf47229b6b09bb.JPG&size=6&border=1&bound=3
    Bu mesaja eklenen görseller:

Hayırlı olsun kardeş..bu aldığın ssd mi oluyor?Bende almayı düşünüyorum bu ara..

• evet ssd
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.