Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BU SİTE GÜVENİLİR MİDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu siteden daha önce alışveriş yapanınız oldu mu veya güvenilir mi biliyor musunuz? Forumda linki veriliyor da o sebeple soruyorum?

Sinerji Bilgisayar?

• Bugün sipariş geçtim daha yüklü miktarda, müşteri hizmetleri gayet ilgili ürünler yarın elime geçecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

Bugün sipariş geçtim daha yüklü miktarda, müşteri hizmetleri gayet ilgili ürünler yarın elime geçecek.

Ürünler geldikten sonra cevabınızı bekliyorum o zaman temiz mi sıfır mı sağlam mı paketleme nasıl ve kaç günde ulaştı gibi?

Ne satın aldınız?
  • Bugün kargoya verileceğini söyledi ayrıca müşteri temsilcisi ile yaptığım konuşmada hepsini tek koli istiyorum dedim, arkadaşlar tek koli yapmak için uğraşacak ama öncelik olarak ürünlerin sağlam bir şekilde size ulaşmasını sağlamak daha iyi olur diye cevap verdi, oldukça ilgiliydi karşıda ki kişi. Bir çok kişide sinerjiden sipariş geçmiş bu forumda.

Yarın detaylı olarak bilgilendirme yaparım hocam, öğleden sonra 3 gibi filan elimde olur mallar, genelde o saatte geliyor siparişler. Aşağıda ki listeye ek olarak 50'li dvd ve kart okuyucu ekledim sonradan. Ödemeyi havale olarak geçtim ve siparişten sonra "Ödemeyi Bildir" butonuna tıkladım 5-10 dk sonra ödemem onaylandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

Bugün kargoya verileceğini söyledi ayrıca müşteri temsilcisi ile yaptığım konuşmada hepsini tek koli istiyorum dedim, arkadaşlar tek koli yapmak için uğraşacak ama öncelik olarak ürünlerin sağlam bir şekilde size ulaşmasını sağlamak daha iyi olur diye cevap verdi, oldukça ilgiliydi karşıda ki kişi. Bir çok kişide sinerjiden sipariş geçmiş bu forumda.

Yarın detaylı olarak bilgilendirme yaparım hocam, öğleden sonra 3 gibi filan elimde olur mallar, genelde o saatte geliyor siparişler. Aşağıda ki listeye ek olarak 50'li dvd ve kart okuyucu ekledim sonradan. Ödemeyi havale olarak geçtim ve siparişten sonra "Ödemeyi Bildir" butonuna tıkladım 5-10 dk sonra ödemem onaylandı.

Hocam haber verecektiniz ne oldu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pinti.net güvenilir bir site mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.