Şimdi Ara

Arkadaşlar Bu Oyunda efsanevi türk oyuncu yok mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oxi abi var betadan beri oynuyor , su anda dunyanin en iyi oyuncusu 1 saatte unrankes hesabi diamond yapiyor riot rekabet ortami bozulmasin diye surekli banliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

oxi abi var betadan beri oynuyor , su anda dunyanin en iyi oyuncusu 1 saatte unrankes hesabi diamond yapiyor riot rekabet ortami bozulmasin diye surekli banliyor.

Bilgiler için çok sağolun arkadaşlar gurur duydum.umarım bir gün ekip işinide öğrenir iyi işler çıkarırız.bazı arkadaşlar sadece negatif yorum yazmak için gelmiş ben ta en başta metin2 veya bir mmorpg ile kıyaslamadığımı söyledim kulvarlar çok farklı ona kalırsa webbazlı oyunda dedim ogame gibi lütfen yazana göre cevap verin.Bu oyunlarda Başarılı olabiliyorsak ekip ruhu ve kalite oluşursa gayette Lol de de oyuncu ve clanlarımızın ismi duyulacaktır Cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkürler

• Oyunu ilk açıldığı günden beri olmasa bile uzun süredir takip ederim.Wristcutter(Ferit) ilk bildiğim ünlü oyuncuydu.Ünlü oyuncuların yayınına denk gelirdi bazen izlerdik.Benim için efsane bir oyuncudur yani.
  • 170-230 ping 20 25 fps ile ben hayırdır sürekli iiş çıkartan bi baba ile hayırdır yani

• quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

quote:

oxi abi var betadan beri oynuyor , su anda dunyanin en iyi oyuncusu 1 saatte unrankes hesabi diamond yapiyor riot rekabet ortami bozulmasin diye surekli banliyor.

Bilgiler için çok sağolun arkadaşlar gurur duydum.umarım bir gün ekip işinide öğrenir iyi işler çıkarırız.bazı arkadaşlar sadece negatif yorum yazmak için gelmiş ben ta en başta metin2 veya bir mmorpg ile kıyaslamadığımı söyledim kulvarlar çok farklı ona kalırsa webbazlı oyunda dedim ogame gibi lütfen yazana göre cevap verin.Bu oyunlarda Başarılı olabiliyorsak ekip ruhu ve kalite oluşursa gayette Lol de de oyuncu ve clanlarımızın ismi duyulacaktır Cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu bütün yazdığınız olumsuzluklar ancak biz çocuk sahibi olup onları yetiştirdiğimiz zaman aşacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

quote:

Sen daha oxiyi tanımamış sın

• The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    Duygulandım

Edileye Osmaniyeli diyorlardı hiç unutmam.

• O yorumda arkadaş Oxi Army denen şahsiyetlere gönderme yapmıştı aslında. Oxi'nin kim olduğunu hiç araştırma bence.
  • Şöhret ve zevk için kendilerini zehirliyorlar, okumuyorlar demişsin de dünyanın parasını götürüyorlar. Ayrıca oyun hakkında detaylı bilgin olsa ülkemizin geri kalmamak için ne kadar yol kat etmesi gerektiğini görürdün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barisbu

Burdayım lolking de ara istersen Barisbu!

Bronze I
    63 League Points
    1112

10 oyunu atmadan önceki elon 1200 dü hocam sofjasfjsafas
  • _Türkolog_ kullanıcısına yanıt
    Bir de Türkçe konuşsa
  • Olm biz USKO spike town yapan adamlarız sen gelmişin takım oyunu dion kill almak için her şeyimiz veririz biz sen bilion bizi :D çok yanlış tanımısın sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

Metin 2 de üst lvl de olmak başarı mı ?

+ Sabah akşam oynasan zaten lvl alıyorsun. Strateji yok bişe yok.

+ Lol öyle bir oyun değil. Kafa gerekiyor, yetenek gerekiyor ve hepsinden önemlisi de iletişim gerektiriyor.

Koreliler yıllardır bu oyunlarda Dünya birincisi ve şimdi kendilerine rakip diğer milletler geldi. Adamlar yıllarını bu oyuna vermiş iken: Bizim gibi yıllarını , cs ile ecof u hile ile oynayarak, knight ta arkadaşının hesabını çalarak harcamış milletin onları yakalamasını beklemek hayalperestlik olur.

+ Şahsen ben böyle kötü bir e-spor sektörüne sahip bir ülkeden dünya şampiyonasına takım göndermeyi bile çok büyük bir başarı olarak görüyorum.

metin 2 konusunda haklısın ama diğerleri için söylüyorum mmorpg oyunları sadece level kasmak değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

Metin 2 de üst lvl de olmak başarı mı ?

+ Sabah akşam oynasan zaten lvl alıyorsun. Strateji yok bişe yok.

+ Lol öyle bir oyun değil. Kafa gerekiyor, yetenek gerekiyor ve hepsinden önemlisi de iletişim gerektiriyor.

Koreliler yıllardır bu oyunlarda Dünya birincisi ve şimdi kendilerine rakip diğer milletler geldi. Adamlar yıllarını bu oyuna vermiş iken: Bizim gibi yıllarını , cs ile ecof u hile ile oynayarak, knight ta arkadaşının hesabını çalarak harcamış milletin onları yakalamasını beklemek hayalperestlik olur.

+ Şahsen ben böyle kötü bir e-spor sektörüne sahip bir ülkeden dünya şampiyonasına takım göndermeyi bile çok büyük bir başarı olarak görüyorum.

metin 2 de yetenek gerektirir. Arada pvp server acarim ayni efsun ayni karakter ayni esyalar ama digerlerini oldurursun. El cabuklugu vs metin 2 de de vardir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk önce oxi yi bir araştır. Kim miş neyin nesiymiş, onu öğrenin lol oynayan türk gençliğinin onu örnek aldığını söyleyeyim.
    Diğer oyunlara gelirse;
    M2 çok bireysel,
    Ko da delos savaşları oluyordu takımı iyi olan kazanıyordu (Ama item de ön plandaydı.Parası ya da zamanı olan olmayan kişiler sınırlı itemlerle takılıyordu.)
    1. sw ye girmek için premium alıyordun, ve o ki TR de ofisi bile yoktu oyunla ilgilenilmiyordu, bir etkinlik olmuyordu. Banlanınca ingilizce mail atman gerekiyordu
    oda desteke kalmış bir şeydi.

Airrivals var orda da playerlik ve takım oyunu çok önemliydi ama ko gibi para ve zamana dayalıydı. Ko da yapılmayan şeyler bur da vardı ama nakit soğutuyordu.

LOL' un farkı tamamen takım oyunu, para ve zaman ayırmadan da ayıranla aynı seviyede olabiliyorsun. Gerisi senin reflex ve o anlık zekana bağlı.

Mesela bunda Team fight olayı var. Ko ve airrivalsa benzeri vardı, Koreliler bunu çok güzel becerebiliyor.

Hepsinden önemlisi tamamen ücretsiz, kendini bir yerlere getirmek için para yatırayım item alıyım daha güçlü olayım mantığı yok, görsel zevkin için para yatırıyorsun.
    Tek kötülüğü takımına gelen kötü oyuncuyu çıkayım, yada senin olayınla party den atayım yok.
    Takımına gelen kişi küfür edip sürelik ölüyorsa buna kanser olursun. Party'in de beleşe np ve exp kastığın kişi olarak düşün bunları da.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.