Şimdi Ara

Arkadaşlar Bu Oyunda efsanevi türk oyuncu yok mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam türklerden çok sağlam hackerlar var Örneğin Ayyıldız Tim tamamiyle takdire şayan bir grup bizim türk salak şakşakcı sempatizanlar bile desteklediğinde Anonymous u avucunu yalayıp afedersiniz ama fenada tokatlamışlardı güya dünyanın en büyük hacker grubu ve en meşhuruydu 1 milyon üyesi vardı.Ayyıldız harcadı. Keza CIA Amerika da yarışma düzenlemişti grup olarak katılınabilen Sabancı Üniversitesi Ee veya Bilgisayar Mühendisliğinden Lonewolf adında bir olan katışmıştı herkes en az 4 kişilik grupken bu oğlan en yakın rakibini iki ye katlayarak dünya 1.si olmuştu altındaki grupta 4 kişilikti. CAN YILDIZLI PENTAGON CIA FALAN yaz gelir bizim millet gayet zeki sadece hazır ve kolaya kaçan oyuncular öldürüyor oyunun zevkini

EDİT:Usko Ares te alkoc vardı bizim forumdan gayet efsane bir karakterdi ilk yıllarında uskonun 3-4 senesi boyunca, barisbu kardeşim video on varsa bakarım lol u pek bilmiyorum yeni bebeliğin furyası oldu knight gibi oyunu oynayıp çözmem lazım oda yaza anca, yani demem o ki türklerin solo da her zaman çok iyi playerları vardı olmak zorunda ama isim duymayınca koymuyor değil.Ekip olabiliriz umarım birgün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 26 Kasım 2014; 0:14:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• usko metin 2 dediğin oyunlar tarih oldu artık teamspeak gir 2 ağla ben iyiyim de uskoda az uz yavaş yavaş dizersin la lol öyle değil lol kedinin çöp tenekesinden aniden çıkması gibi bişey
  • lol takım oyunu m2 bireysel
  • Neyse umutluyum gelecek için sağlam karakterlerimiz olduğu gibi umarım sağlam destekçilerinizde olur

• Öyle oyuncular sadece mekanikle olmuyor düzgün mindset olması lazım ve desicion makingi iyi olması lazım.Onu ben daha bulamadım . Ama mekanik derseniz gerçekten çok kaliteli oyuncularımız var.
  • Güneytürk var çok iyi lee oynuyor.
  • dekar var bildiğim kadarıyla ama türklükten çıkmış sayılır artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyalSalute -- 26 Kasım 2014; 1:04:53 >
  • futboldaki şampiyonlar ligi gibi düşün her sene bir sürü takım gider ama sonuç aslında bir bakıma bellidir. bir sürü takım var bu şampiyonada ve bizden de 2 takım gidiyor. bir umut gruptan çıkmak diyoruz ya aynı lolde de öyle dünya şampiyonasına sadece takım gönderiyoruz ve başarı umut ediyoruz hepsi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Hocam türklerden çok sağlam hackerlar var Örneğin Ayyıldız Tim tamamiyle takdire şayan bir grup bizim türk salak şakşakcı sempatizanlar bile desteklediğinde Anonymous u avucunu yalayıp afedersiniz ama fenada tokatlamışlardı güya dünyanın en büyük hacker grubu ve en meşhuruydu 1 milyon üyesi vardı.Ayyıldız harcadı. Keza CIA Amerika da yarışma düzenlemişti grup olarak katılınabilen Sabancı Üniversitesi Ee veya Bilgisayar Mühendisliğinden Lonewolf adında bir olan katışmıştı herkes en az 4 kişilik grupken bu oğlan en yakın rakibini iki ye katlayarak dünya 1.si olmuştu altındaki grupta 4 kişilikti. CAN YILDIZLI PENTAGON CIA FALAN yaz gelir bizim millet gayet zeki sadece hazır ve kolaya kaçan oyuncular öldürüyor oyunun zevkini

EDİT:Usko Ares te alkoc vardı bizim forumdan gayet efsane bir karakterdi ilk yıllarında uskonun 3-4 senesi boyunca, barisbu kardeşim video on varsa bakarım lol u pek bilmiyorum yeni bebeliğin furyası oldu knight gibi oyunu oynayıp çözmem lazım oda yaza anca, yani demem o ki türklerin solo da her zaman çok iyi playerları vardı olmak zorunda ama isim duymayınca koymuyor değil.Ekip olabiliriz umarım birgün

Aynn o sorun var, bir takım kuramadık daha. Ama benim bahsettiğim hackerler bir grup değil. Anonymus bir grup. Bizim tim de varmış bilmiyodum ama tokatlamışlar dediğine göre çok iyi bi grup. Yanlız benim bahsettiğim hackerler gerçektende çok öte şeyler yapmışlar, ( çoğu hırsız ) adam nasa nın uzay üssünü hacklemiş. Kim bilir birazdaha uğraşsa 51. Bölgeyi ne hale getirir. Ayrıca anonymus grubunu pek başarılı bulmuyorum. Dünya üzerinde tanınmayan aşırı iyi hackerler var. Anonymus sadece ünlü bi grup. Çok ileri bi seviyede değiller. Dünyaca ün salmış bu grubu bizim türkler mahvetmiş zaten. Bizim grup nasıl ün salmamış hayret ettim. Veyada artık benimmi cahilliğim orasını bilemicem.

Özet: bahsettiğim hackerler internet üzerinden grup olarak çarpışmıyolar. Gerçekten normal bir insanın zaten bunu bilmesini beklemeyiz gelçi. Adam girdiği yeri darma duman ediyo bilgisayarları patlatıyo.. Bunu sadece uzaktan erişim sağlayarak yapıyor.

Özet. 2: gerçek haclerler tanınmaz...

Not: gerçekten bizim türklerdede iyi bilgisayar uzmanlarının olması beni çok mutlu etti. Bilgi için teşekkürler.

• Eloboost denen olay serveri mahvetti. Ayrica igneleyici konusmak gerekirse bu serverda oynayan oyuncularin %90i karaktersiz. Oyunlarda dakika2 den flame basladigini bilirim (plat3 um ve elohell de degilim dia5 plat1 seviyesinde olan maclar bunlar) simdi boyle olunca da oyun konsantresi ve ciddiyet azaliyor.

Ozet : once insanlarin kafa yapisini degistirmek lazim. Sonra her konuda yurur bu millet.

• o oyunlar ile bu oyunun aşırı derecede alakasız olduğunun farkındasın değil mi
  • Demek ki metin2 değilde wow oynamış nesil daha başarılı oluyor
  • Lol'de gb ile kanasusamış satışı başlarsa onda da en iyi oluruz.
  • suan turkiyede dunyanin bilinen en iyi lol oyunculariyla ayni ligde oynayabilecek belki gecemeyecek olan tek oyuncu holifeniks var digerleri 5 para etmez.
  • Başta gigabayt diye okudum sonra jeton düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

Bikere oyunu yapan doğulular. Ayrıca Türkiye'de çok geç yayıldı. Her oyun flame + küfürler boyboy. Ayrıca bi başka sorun türklerde aşırı küfür çeşidi olması. Mesela yabancılarda bi shit gibi bişey var bide fu c k diye bişey var. Bizimkiler bi küfür etmeye başlasa akşama anca bitirir. Ayrıca tr severi kalitesiz. Zaten şu elobost olaylarını biliyonuz. Ayrıca ülkede teknolojiye verilen önemde az. Birinin babası senin için herşeyi yaparım diyor bir diğeri otur dersine çalış, pc ne işine yarıcak diyor. Obama bile siz oyun oynamayın oyun yapın diyor, gelişmeyi istiyor. Bizimkilere sorsan ergenlerin video izlediği zaman öldürme aracı. Bu toplumda bu fikir değişmediği sürece bi iş olmaz. Yeni çağa ayak uyduramıyoruz. Ayrıca bu şartlar altında gerçekten iyi oyuncularda harcanıyor. Bu kadar baskı varlen turnuvaya gidip naapıcak. Hadi gitti o sitresle ne kadar iyi oynucak. Zaten tr nin bronz-gümüş ligi veletlerle dolu. Milletin gümüşüne giriyon adam trol vb. Ama hakikatten oyunu kazandırıyor. Anlayışlılar.

Özet: milletimiz geri kafalı.

Not: özet kısmı oyunlar için geçerli. Yoksa keşke osmanlı dönemindeki , hırsızlığın sahtekarlığın olmadığı , herkesin kardeş kardeşe yaşadığı , o eski toplum anlayışı keşke bizde olsa.

2.özet: dünyanın yeni ilmi bilgisayarlar. Kitap çağı geride kaldı.

oyunu yapmakla ne alakası var, futbolu da ingilizler buldu ama hiç bir zaman ligleri gibi olmadı milli takımları

• EdiLee
  • Naru var dunyanin en iyi midi

• quote:

Orijinalden alıntı: therion-x

quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

Bikere oyunu yapan doğulular. Ayrıca Türkiye'de çok geç yayıldı. Her oyun flame + küfürler boyboy. Ayrıca bi başka sorun türklerde aşırı küfür çeşidi olması. Mesela yabancılarda bi shit gibi bişey var bide fu c k diye bişey var. Bizimkiler bi küfür etmeye başlasa akşama anca bitirir. Ayrıca tr severi kalitesiz. Zaten şu elobost olaylarını biliyonuz. Ayrıca ülkede teknolojiye verilen önemde az. Birinin babası senin için herşeyi yaparım diyor bir diğeri otur dersine çalış, pc ne işine yarıcak diyor. Obama bile siz oyun oynamayın oyun yapın diyor, gelişmeyi istiyor. Bizimkilere sorsan ergenlerin video izlediği zaman öldürme aracı. Bu toplumda bu fikir değişmediği sürece bi iş olmaz. Yeni çağa ayak uyduramıyoruz. Ayrıca bu şartlar altında gerçekten iyi oyuncularda harcanıyor. Bu kadar baskı varlen turnuvaya gidip naapıcak. Hadi gitti o sitresle ne kadar iyi oynucak. Zaten tr nin bronz-gümüş ligi veletlerle dolu. Milletin gümüşüne giriyon adam trol vb. Ama hakikatten oyunu kazandırıyor. Anlayışlılar.

Özet: milletimiz geri kafalı.

Not: özet kısmı oyunlar için geçerli. Yoksa keşke osmanlı dönemindeki , hırsızlığın sahtekarlığın olmadığı , herkesin kardeş kardeşe yaşadığı , o eski toplum anlayışı keşke bizde olsa.

2.özet: dünyanın yeni ilmi bilgisayarlar. Kitap çağı geride kaldı.

oyunu yapmakla ne alakası var, futbolu da ingilizler buldu ama hiç bir zaman ligleri gibi olmadı milli takımları

Korelilerde önce oyun yayıldı, profosyonelleştier. Sonra bize geldi. Biz profosyonelleşirken adamlar kendini aştı.

Futbol dediğin oyun çok eskilere dayanıyor bu 1. İkincisi futbolu bulanlar şimdiye ölmüştür. Senin mantığa bakarsak korelilerin ölmesi yakındır :D

• Mmo ile moba oyunu karsilastiran dangalaga iyi guldum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.