Şimdi Ara

Arkadaşlar bu kasa iyi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir bilgisayar alacağım çok fazla para harcamaktan kaçınıyorum. Bu bilgisayara baktığımda gayet uygun gibi gördüm yani sistemden pek anlamama rağmen. Arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu fiyata önereceğiniz daha iyisi var mı eğer bilgisayar tek parçadan vs. kaybediyorsa daha iyisini alırım parçanın. Fikirleriniz nedir ? Mesela ben lol oynuyorum bununla kaç fps alırım ortalama en yüksek ayarda ? Teşekkür ederim.
    Kasanın linki Kusura bakmayın vermeyi unuttum.
    http://www.teknosa.com/urunler/125010637/casper-cd-tki-4770a-desktop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trespuanie -- 4 Kasım 2013; 11:56:14 >

• Hangi bilgisayar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: narnia127

Hangi bilgisayar?

Boşver hangi bilgisayar olduğunu Arkadaş hazır kasa gösterecek sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kusura bakmayın vermeyi unuttum linki buyrun;
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trespuanie

Arkadaşlar kusura bakmayın vermeyi unuttum linki buyrun;

2000 liraya o sistemi alırsan, GT 630 gibi vasat bir kartla, LOL'ü bile yüksek ayarlarda oynayamazsın kardeşim.. Toplama alırsan aynı paraya, piyasadaki bütün oyunları yüksek ayarlarda kasmadan oynarsın, tercih senin:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Arkadaşlar kusura bakmayın vermeyi unuttum linki buyrun;

2000 liraya o sistemi alırsan, GT 630 gibi vasat bir kartla, LOL'ü bile yüksek ayarlarda oynayamazsın kardeşim.. Toplama alırsan aynı paraya, piyasadaki bütün oyunları yüksek ayarlarda kasmadan oynarsın, tercih senin:)

Kardeşim böyle güvenilir sitelerde gittigidiyor hepsiburada vatan gold gibi sitelerde toplama bilgisayar bulunur mu? Bana bir yardımcı olur musun bu konuda yani sıfır olmasını istiyorum.

• harddisk:150tl
    işlemci:750tl
    ram:200tl
    EKRAN KARTI:130TL
    anakart: ne olduğu belirsiz, kalitesiz birşeydir büyük olasılıkla. en ucuzu 170tl

sence değer mi hocam bu bileşenlere 2000TL vermeye? o işlemciye o ekran kartı olmaz, oyunlar için çok yetersiz çok eski. onun yerine daha mantıklı fiyata bi işlemci alınır, adam akıllı bi anakart, ekran kartı ile tamamlanır sistem.

hazır pc almayın!! çok iyi bütçeniz var o fiyata haftasonu vatan'da %25 indirim ile bu bilgisayarı günde 3 kez tokatlıycak sistem hazırlayabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

harddisk:150tl
    işlemci:750tl
    ram:200tl
    EKRAN KARTI:130TL
    anakart: ne olduğu belirsiz, kalitesiz birşeydir büyük olasılıkla. en ucuzu 170tl

sence değer mi hocam bu bileşenlere 2000TL vermeye? o işlemciye o ekran kartı olmaz, oyunlar için çok yetersiz çok eski. onun yerine daha mantıklı fiyata bi işlemci alınır, adam akıllı bi anakart, ekran kartı ile tamamlanır sistem.

hazır pc almayın!! çok iyi bütçeniz var o fiyata haftasonu vatan'da %25 indirim ile bu bilgisayarı günde 3 kez tokatlıycak sistem hazırlayabilirsiniz.

Kardeşim bana link verir misin ? Ben vatanda aradım ama iyi bir şey bulamadım yani çoğu casper zaten.
  • quote:

Kardeşim böyle güvenilir sitelerde gittigidiyor hepsiburada vatan gold gibi sitelerde toplama bilgisayar bulunur mu? Bana bir yardımcı olur musun bu konuda yani sıfır olmasını istiyorum.

Biz sana liste veririz buradan, sen gidip Vatan bilgisayar mağazasından toplatırsın.. montaj da ücretsiz yapıyorlar zaten.. Parçaların hepsi sıfır ve garantili olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelmax -- 4 Kasım 2013; 12:08:40 >
  • quote:

quote:

Biz sana liste veririz buradan, sen gidip Vatan bilgisayar mağazasından toplatırsın.. montaj da ücretsiz yapıyorlar zaten.. Parçaların hepsi sıfır ve garantili olur..

Taksit olur değil mi ?

• quote:

Taksit olur değil mi ?

Evet, kredi kartına ve peşin fiyata 10 - 12 taksit yapıyor Vatan bilgisayar mağazaları.. Ama şimdi alma sistemi, haftasonları %25 indirim oluyor.. Cumartesi ya da pazar alabilirsin indirimli fiyatlarla:)
  • quote:

quote:

Taksit olur değil mi ?

Evet, kredi kartına ve peşin fiyata 10 - 12 taksit yapıyor Vatan bilgisayar mağazaları.. Ama şimdi alma sistemi, haftasonları %25 indirim oluyor.. Cumartesi ya da pazar alabilirsin indirimli fiyatlarla:)

http://www.gittigidiyor.com/masaustu-desktop-bilgisayar?m=toplama_bilgisayar
    Kardeşim buradan bir şey bulabilir miyiz yani ben şöyle bir şey istiyorum. Dış kasayı almakla felan uğraşmiyim sipariş edim gelsin kargoyla sadece kasa. Bir bakar mısın sana zahmet kardeşim yok yinede bunlardan çok daha iyisini düzersin diyorsan öyle yapacağım.

• Trespuanie T kullanıcısına yanıt
    biz sana isim isim parçaları söyliycez, sen gidiceksin vatanda oem bölümüne, bilgisayar toplamak istiyorum diyceksin, orda dediğimiz parçaları tek tek söylersen eğer, kendileri ücretsiz şekilde montajını yapıyolar, bi sorun olursa teknik servis olarak ilgileniyolar, her parçanın da ayrı ayrı en az 2 sene garantisi oluyo. casper gibi bilgisayarlarda kasa garantisi vardır, yani tek parça olarak satılır. eğer kasayı açarsanız ürün garanti kapsamı dışında kalır mesela.

basit bi liste yapıyım hemen;

işlemci : AMD fx 8320: 390 TL
    işlemci soğutucu : cooler master evo:100TL
    Anakart : Asus m5a97 220TL
    Ram : 2x4GB gskill ripjaws 1600mhz 200TL
    Harddisk: seagate 1TB barracuda 150TL
    ekran kartı : ASUS gtx760 660TL
    Kasa : Xigmatek assasins black 700w 330TL

fiyatlar vatanda hafta sonu %25 indirim olduğunda yaklaşık bu civara gelir. bu bilgisayarla high ayarlarda fullhd de açamıycağın oyun yok.

• quote:

Kardeşim buradan bir şey bulabilir miyiz yani ben şöyle bir şey istiyorum. Dış kasayı almakla felan uğraşmiyim sipariş edim gelsin kargoyla sadece kasa. Bir bakar mısın sana zahmet kardeşim yok yinede bunlardan çok daha iyisini düzersin diyorsan öyle yapacağım.

Linkteki sistemlerin hiç biriyle güncel oyunları doğru düzgün ayarlarla oynayamazsın.. Sen en iyisi bize bir bütçe söyle, parçaları biz seçelim..

• quote:

quote:

Linkteki sistemlerin hiç biriyle güncel oyunları doğru düzgün ayarlarla oynayamazsın.. Sen en iyisi bize bir bütçe söyle, parçaları biz seçelim..

kardeşim bütçem 1800 civarı. Taksit ile alacağım yukarıdaki arkadaşın dediği sistem güzel mi? lol da kaç fps alırım ortalama ?

• quote:

kardeşim bütçem 1800 civarı. Taksit ile alacağım yukarıdaki arkadaşın dediği sistem güzel mi? lol da kaç fps alırım ortalama ?

Arkadaşın yazdığı sistem gayet güzel.. Sadece RAM'leri şunlarla değiştirebilirsin:

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/corsair-cmy8gx3m2a1600c9-8gb-%282x4gb%29-vengeance-pro-ddr3-1600mhz-cl9-siyah-sogutuculu-ram/productdetails.aspx?I_ID=66501

Ancak onu topladığı parçalar 1800 lirayı geçiyor galiba.. Biraz daha düşürmek gerekebilir:) Böyle bir sistemle LOL'de en yüksek ayarlarda 150 fps alırsın herhalde..

• Trespuanie T kullanıcısına yanıt
    eğer bütçeyi geçiyo diyosan, işlemciyi fx6300 yaparsın hocam, işlemci soğutucusunu çıkarırsın, ekran kartını gtx650ti yaparsın. o haliyle yaklaşık 300-400 lira daha ucuza gelir yine 100+ fps alırsın
  • Gene hazır bilgisayar vakası. Reklam m versek facebook a "hazır bilgisayar almayın!!!!!" diye ne yapsak.
  • quote:

eğer bütçeyi geçiyo diyosan, işlemciyi fx6300 yaparsın hocam, işlemci soğutucusunu çıkarırsın, ekran kartını gtx650ti yaparsın. o haliyle yaklaşık 300-400 lira daha ucuza gelir yine 100+ fps alırsın

Kardeşim birde şöyle bir şey var pek anlamıyorum ama tüm parçaların uyumlu olması gerekiyormuş bunlar uyumlu mu ? Birde mesela ben bunların aynısını vatan bilgisayara söyledim topladılar eve getirdim direk bootdan işletim sistemi kurabilir miyim yani eksik bir parça kalır mı ? Birde kardeşim mesela tüm parçaların hazırı orada bulunur mu yoksa getirtmeleri mi lazım ?Arkadaşlar birde tüm ürünler mi haftasonu %25 indirime giriyor ?

• quote:

quote:

Kardeşim birde şöyle bir şey var pek anlamıyorum ama tüm parçaların uyumlu olması gerekiyormuş bunlar uyumlu mu ? Birde mesela ben bunların aynısını vatan bilgisayara söyledim topladılar eve getirdim direk bootdan işletim sistemi kurabilir miyim yani eksik bir parça kalır mı ? Birde kardeşim mesela tüm parçaların hazırı orada bulunur mu yoksa getirtmeleri mi lazım ?Arkadaşlar birde tüm ürünler mi haftasonu %25 indirime giriyor ?

saydığım parçalar uyumlu, bunları orda topluyolar, bi yerden beklemiyolar, eğer toplama sırası yoksa 1saate teslim ediyolar, yoksa topladıktan sonra ararlar sizi en geç ertesi sabaha hazır olur diyolar. açtığınızda boot ekranı gelir windowsunuzu kurarsınız herşey hazırdır.

ha saydığınız ürün yoksa benzerini önerebilirler. gitmeden internet sitesinden baktığınız şubede var mı yok mu onu kontrol edin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.