Şimdi Ara

arkadaşlar bu hazırladığım sistem nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bütçe gereği apu sistem yapacağım oyunları orta düşük ayarlarda falan açsa bana yeter.
    bu parçaları toplamaya karar verdim sizce sistem nasıl uyum sorunu v.s yaparmı bu paraya bunu toplamaya değer mi? arkadaşlar bu hazırladığım sistem nasıl?

• Tavsiyem hddyi çıkartıp, kasa ve güç kaynağını iyileştirmen. Nedeniyse ilerleyen zamanlarda apu sıkıntıya girdiğinde ekran kartı takmak istersen 300w pek çok karta yetmeyecektir
  • enatr1717 E kullanıcısına yanıt
    max limitin nedir? harici e.kartı olmadan oyun işine girmeyin.
  • Aynen, hddyi çıkar. Sadece oyun için ise ssd yeter. Yetmezse ileride artirirsin.

Birazcık daha para ekleyip Apu yerine amd athlon x4 840 ve rx 460 alabilirsin.

Tabi bu tavsiye tamamen oyun için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçem 1200 1300 arası bu sistemi gezinirken gördüm hdd koymamdaki amaç oyunları ssd ye yükleyip oynuyacağım ama setupların iso kalıplarını arşivlemek içinde ek depoya ihtiyaç vardı o yüzden ekledim sistemin inceleme videosunda gta5 vs oyunları düşük ayarlarda oynaması sebebiyle seçtim ileride harici ekran kartı durumu olursa ekran kartı alırken kasa ve psu birdaha alınabilir ama pc şuanda işgörmez diyorsanız komple sistem tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enatr1717 -- 19 Eylül 2016; 22:44:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yok mu yardımcı olacak bu sistem hakkında yada yeni sistem önerecek olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sistem sizce nasıl
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.