Şimdi Ara

Arkadaşlar bu doping hafıza nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
13.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her kesin ağzıda dolanıyor . Yok çok iyi anladım, yok çok komik , yok ondan da anlamayan adam okumasın filan gibi konuşmalar var.
    Şimdi bu adamlar edebiyatı 3 günde siliyolarmış. Bunların konferansına katılan var mı ?
    Bu adamlar kısa kısa video yapmış 2 , 3 tane buda açıkçası beni kesmedi . Daha fazla bilgi sahibi olan arkadaşları bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• killa360 K kullanıcısına yanıt
    fiyatından haberin var mı çok para
  • quote:

Orijinalden alıntı: Secxdx

fiyatından haberin var mı çok para

Konuyu sadece para olarak görmek zayıf kalır. Yıllar oldu sanırım az önce baktım 2 yıl kadar olmuş yine aynı firmanın konusunda yazı yazmışım. Aslında biraz incelense konu hakkında bir çok ön yargıdan kurtulursunuz. Örnek daha yeni baktım (bu arada siteleri değişmiş, güzel olmuş)http://www.dopinghafiza.com/kurumsal/19/kosulsuz-iade-hakki.html adresinde zaten şüpheleri olan yada sistemin para tuzağı olduğuna inananlar için iade hakkı bulunmakta. Bu firmaya benzer bir çok firmayı zamanında inceledim. Eğitimin içeriği kadar bence en önemli konu sahnedeki hocanın performansı. Hocaları dikkatli dinleyenler bence kesinlikle fayda görür. youtube sıkıntılı ama en azından size vimeo video linkini vereyim bir fikir oluşur.

https://vimeo.com/66967498

saygılar

• Sence 4 yıllık lise müfredatının 3 günde ezberlenmesi mantıklı mı?
    Para tuzağından başka bir şey değil

• bir yandan mantıklı geliyor diğer yandan edebiyat için dirsek çürütüp fulle yakın çıkaranlar salak mı da kullanmıyor diye de düşünmüyor değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Sence 4 yıllık lise müfredatının 3 günde ezberlenmesi mantıklı mı?

Mantıklı mı? evet mantıklı. Sizinle yada diğer x bir kişiyle firmanın savunmasını yapmak için yazmıyorum. Fakat bu teknik çok uzun yıllardır Avrupa'da ve Amerika'da eğitim sistemlerinde kullanılmakta. Konuları araştırmadan direk para tuzağı diye yazmanız hoş değil. Sonuçta yazdığım mesajda eğitime inanmıyorsanız paranızın iade edileceği ve en azından deneme süresinde konu hakkında bilgi edinmenizi sağlayacağınızı belirttim.

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufekciler

quote:

Sence 4 yıllık lise müfredatının 3 günde ezberlenmesi mantıklı mı?

Mantıklı mı? evet mantıklı. Sizinle yada diğer x bir kişiyle firmanın savunmasını yapmak için yazmıyorum. Fakat bu teknik çok uzun yıllardır Avrupa'da ve Amerika'da eğitim sistemlerinde kullanılmakta. Konuları araştırmadan direk para tuzağı diye yazmanız hoş değil. Sonuçta yazdığım mesajda eğitime inanmıyorsanız paranızın iade edileceği ve en azından deneme süresinde konu hakkında bilgi edinmenizi sağlayacağınızı belirttim.

saygılar

+1
    Ben de katılıp oldukça memnun kalanlardanım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar bu nedir ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tufekciler T kullanıcısına yanıt
    Ben dershaneye giderken tm lerin çoğu bu seminere gitti ve 50 üstü yapan tek tük insan vardı çoğu afalladı sınavda.Sana 3 gün boyunca heralde bir sürü şey anlatacaklar ama sorun şu 3 günde öğrendiklerini kaç gün aklında tutabileceksin.Sırtını sadece bu seminere dayayan insanlar çok pişman oldu sınavda benden söylemesi.

• cuma günü 3 gün olmak üzere katılacağım düşüncelerimi ona göre belirtirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fataleyess

cuma günü 3 gün olmak üzere katılacağım düşüncelerimi ona göre belirtirim :)

cuma günü hangi seminere katılacaksınız ? merak ettim?
  • umut tacirliği
  • quote:

Ben dershaneye giderken tm lerin çoğu bu seminere gitti ve 50 üstü yapan tek tük insan vardı çoğu afalladı sınavda.Sana 3 gün boyunca heralde bir sürü şey anlatacaklar ama sorun şu 3 günde öğrendiklerini kaç gün aklında tutabileceksin.Sırtını sadece bu seminere dayayan insanlar çok pişman oldu sınavda benden söylemesi.

"Sırtını sadece bu seminere dayamak"

bu konuda haklısın. Ama halen belirtiyorum para tuzağı kelimesi hoş değil. Bu tip eğitim veren bir kuruma direk iftira yapıp sonra şimdiye kadar gidenleri yada gitmeyi düşünenleri etkilemeye gerek yok. Ben gayet açık yazdım beğenmeyen zaten parasını geri alır tuzak yok. Halen yazdıklarınızla beni savunma pozisyonuna getirmeyin lütfen.

saygılar

• quote:

quote:

ankaradayım fil eğitimin seminerine katılacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

umut tacirliği

iki kelime yazdınız olay bitti yani yazık memleketimin gençlerine
  • quote:

quote:

quote:

siz yazdınız diye kontrol ettim bahsedilen kurum ile fil eğitimin ne alakası var anlayamadım o yüzden sordum zaten

saygılar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

siz yazdınız diye kontrol ettim bahsedilen kurum ile fil eğitimin ne alakası var anlayamadım o yüzden sordum zaten

saygılar

yapılan iş aynı hafıza teknıkleriyle 3 günde ezberletmeye çalışıyolar

• quote:

quote:

quote:

quote:

saygılar

reklam yapip durma yeter be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

umut tacirliği

haklısınız hocam daha çok şey yazmalıydım 2 kelime az bile ,bence de yazık valla bu ülkenin gençlerine bu tarz dopinglere 1lira bile verseler israf,getirisi yok ve ailelerini masrafa sokuyorlar,saatlerce çalışmayla öğrenilecek şeyleri;şifreleme teknikleriyle,beyni etkili kullanma tarzı palavralarla öğrenebileceklerini sanmaları dramatik olmanın ötesinde gülünç de aynı zamanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itrysohard -- 10 Nisan 2014; 0:01:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Henry Moseley

quote:

quote:

quote:

quote:

saygılar

reklam yapip durma yeter be

"be" derken?

ne reklamı yaptığımı açıklarsanız sevinirim?

• quote:

quote:

quote:

umut tacirliği

haklısınız hocam daha çok şey yazmalıydım 2 kelime az bile ,bence de yazık valla bu ülkenin gençlerine bu tarz dopinglere 1lira bile verseler israf,getirisi yok ve ailelerini masrafa sokuyorlar,saatlerce çalışmayla öğrenilecek şeyleri;şifreleme teknikleriyle,beyni etkili kullanma tarzı palavralarla öğrenebileceklerini sanmaları dramatik olmanın ötesinde gülünç de aynı zamanda

garip bi şekilde bu konuya fena takmış durumdayım.

özellikle siz ve konu hakkındaki düşünceleri olumlu yada olumsuz olanlar için sabahtan kurumu arayacağım. Benim vereceğim cevaplar reklam olarak algılanıyor çünkü.

saygılar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.