Şimdi Ara

Arkadaşlar bu araç alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütün değişimler yetkili serviste yapılmış. Garantileri devam ediyor. Bu araç alınır mı?

Arkadaşlar bu araç alınır mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gevrek35 -- 27 Şubat 2021; 0:9:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 565km'deyken Clio 5'i parçalamışlar Arkadaşlar bu araç alınır mı 

• orijinalin emsallerine göre fiyatı uygunsa neden alınmasın mis gibi orijinal parçalarla değişmiş

• Gönül rahatlığıyla alınır.
    Merdiven altı ne olduğu belli olmayan yerlerde yapılmamış
    Değişen her parça ve hasar belli. Hasar bedelinin yüksek olması gayet normal.
    Arkasında dediği gibi fiyat avantajı da varsa (normal olarak hasarsız ile aynı fiyatta olmaz) gayet şık alınır...

• Yetkili servis 22 bin tl'ye iyi toplamış bu arabayı. Dışarıda yapılmış olsa neyse ama yetkili serviste yapıldıysa bir sürü teste girmiştir o araba.

Adamlar yeniden yapmışlar Clio'yu.

• Araçta sabit şaseye bağlı çoğu küçük parça , ön takım vs sadece vidaları sökülüp değişirler herhangi bir kazada yamulma yada hasarı var ise sorun yok yani , zaten kaskodan değişiyor ise yetkili serviste parça çizilmiş bile olsa yenisi ile değişiyor alınır fiyat avantajı var ise

Tekrar ediyorum fiyat avantajı iyi ise , çünkü bendede böyle bir 2012 Fiesta vardı 11 hasar kayıtlı sadece 5 parça boya ve sol ön camurluk değişikti zor sattım ama alan dua etti , millet hasar kaydına vs çok takıyor

• Sağa sola çekme veya titreme yapmıyorsa, yetkili serviste yapılmışsa alınır. En azından adam gibi neyi yapılmış neyi değişmiş belli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

Araçta sabit şaseye bağlı çoğu küçük parça , ön takım vs sadece vidaları sökülüp değişirler herhangi bir kazada yamulma yada hasarı var ise sorun yok yani , zaten kaskodan değişiyor ise yetkili serviste parça çizilmiş bile olsa yenisi ile değişiyor alınır fiyat avantajı var ise

Tekrar ediyorum fiyat avantajı iyi ise , çünkü bendede böyle bir 2012 Fiesta vardı 11 hasar kayıtlı sadece 5 parça boya ve sol ön camurluk değişikti zor sattım ama alan dua etti , millet hasar kaydına vs çok takıyor

galeriler yüzünden. fiyat kırmak için tamponu bile dert ettiler.

benim bir özel vag servisi var gittiğim, adam almayada yetişmiş. ilk geldiğimde çok şaşırıyordum, orada değişmesi makbuldür parçaların diyor.

bizde millet korkudan ezik, boya yanıklı şekilde biniyor arabaya.

• bişi olacagını zannetmem. suan sarı sitede emsalsiz diye satılan arabalar veya koy yakıtı bin git diyenlerin aracları da hemen hemen aynı olabiliyor. bunda arabanın önunden gecen kusun cinsine kadar herseyı kayıt etmısler. o yuzden bi test surusu yaptıktan sonra, arac sana konforsuzluk, yol güvensızlıgı vermıyorsa alınır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.