Bildirim
Arkadaslar bu araba sizce kac para eder?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ben o araca para vermem -
92 model se
araba 14 yaşında sen düşün -
ya walla demeyin öyle benim gözüm tuttu arabayı kliması bile war kaportada çürük filan yok yani saglam 8500ytl cok mu bu arabaya ?
-
çok fazla....
o yaştaki arabalar için 500 milyonun bile adı oluyor. en fazla edeceği bu dar boğazda 6,5 --- 7 milyar civarı -
8500 çok baba. ben 94 model Tempra SxAk yi 7.500 a verdim. araba kazasız çizik bile yok, klima war ve 50000 km deydi. ama tanıdığa verdik o ayrı. ama 8500 çoook geldi bana. -
Arkadaşım araba 14 yaşında bi daha hatırlatiim istersen
98-99 araba bulamaz mısın o fiyata??bence bulursun tipo fln -
hocam 92 model 227bin km de ki arabaya verilmez o para -
hmm tamam arkadaslar cok sagolun adam 8500ytl diyodu ama demekki cokmuş yani 7000ytlye bıraksalar alınır mı? -
bencede 7000YTL eder -
Km çok fazla.Bir süre sonra elinde patlayacağını düşün.Bence para verme bu araca km si gerçekten çok fazla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can -- 4 Ocak 2006 20:09:19 > -
Eski model Tempralar çabuk dökülüyür diye biliyorum. Ben iki farklı 93 tempra sürdüm, asfaltta birşey yok, tali yolda sanki dağılacak. Mutlaka bozuk bir yolda sürmeni tavsiye ederim. -
quote:
Orjinalden alıntı: Ephe
hmm tamam arkadaslar cok sagolun adam 8500ytl diyodu ama demekki cokmuş yani 7000ytlye bıraksalar alınır mı?
ok -
230 bin e gelmiş valla iyi
5 milyar eder. -
tempra yı ne yapacan be kardes -
temprayı bozuk yolda kullamazsın asfalt arabası tempra yerine tipo daha güzel ama doğan slx falan olmazmı düşün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X