Şimdi Ara

Arkadaslar bu araba sizce kac para eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1992 model Tempra SX_AK lpg war brc marka ustalar cok temiz diyolar yani kaporta filan iyi diolar motorda da bişi yokmus bi de motor ilk motor aracın kilometresi biraz fazla mı ne 227381 sizce bu araca kac para werilir ?

• ben o araca para vermem
  • 92 model se
    araba 14 yaşında sen düşün
  • ya walla demeyin öyle benim gözüm tuttu arabayı kliması bile war kaportada çürük filan yok yani saglam 8500ytl cok mu bu arabaya ?
  • çok fazla....

o yaştaki arabalar için 500 milyonun bile adı oluyor. en fazla edeceği bu dar boğazda 6,5 --- 7 milyar civarı
  • 8500 çok baba. ben 94 model Tempra SxAk yi 7.500 a verdim. araba kazasız çizik bile yok, klima war ve 50000 km deydi. ama tanıdığa verdik o ayrı. ama 8500 çoook geldi bana.
  • Arkadaşım araba 14 yaşında bi daha hatırlatiim istersen
    98-99 araba bulamaz mısın o fiyata??bence bulursun tipo fln
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam 92 model 227bin km de ki arabaya verilmez o para
  • hmm tamam arkadaslar cok sagolun adam 8500ytl diyodu ama demekki cokmuş yani 7000ytlye bıraksalar alınır mı?
  • bencede 7000YTL eder
  • Km çok fazla.Bir süre sonra elinde patlayacağını düşün.Bence para verme bu araca km si gerçekten çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can -- 4 Ocak 2006 20:09:19 >
  • Eski model Tempralar çabuk dökülüyür diye biliyorum. Ben iki farklı 93 tempra sürdüm, asfaltta birşey yok, tali yolda sanki dağılacak. Mutlaka bozuk bir yolda sürmeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ephe

hmm tamam arkadaslar cok sagolun adam 8500ytl diyodu ama demekki cokmuş yani 7000ytlye bıraksalar alınır mı?

ok
  • 230 bin e gelmiş valla iyi

5 milyar eder.
  • tempra yı ne yapacan be kardes
  • temprayı bozuk yolda kullamazsın asfalt arabası tempra yerine tipo daha güzel ama doğan slx falan olmazmı düşün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.