Şimdi Ara

Arkadaşlar BMW 730 veya 740 2011 model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BMW 740d 730d de olabilir 240.000 bin km civarında
    2011 2013 arasında almayı düşünüyorum
    Şu an hali hazırda f10 520 d kullanıyorum
    bu araçta çok hevesim var... Fikrinizi almak istedim
    Toplumdanda çekiniyorum gencecik adam buna biniyor derler diye yaşım 24
    Sizin fikriniz nedir alınır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farate -- 21 Kasım 2021; 21:42:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• https://forum.donanimhaber.com/lpg-ile-100-km-de-13-lt-sehir-ici-normal-midir--149747176
    Bmw de etorg motor var mıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlari cok yukseldi. Ben bu kasayi cok begenirdim. Heralde alacaksam yine bu kasayi alirdim. Temiz ise guzel bir bakim yaptirir uzun sure binerdim. Sadece artik bu fiyatlara deger mi ? Bilmiyorum.

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Egeayı 0 aldık hocam o halen duruyor.
    İstersen İstanbul'da Bağcılar Mahmutbey İstoç a gelebilirsin misafirim olabilirsin.
    Daha önceki konularımda 520 alacağımı ve egeayı tutmayı düşündüğümü söylemiştim. Onu da buluver senden ricam

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende düşünüyorum onu da
    Eskiden babamla birlikte çalışırdım şu an kendi işimi yapıyorum
    Okumadım. Ömrüm çalışmakla geçti duygusal bir beklentim kalmadı pek hayattan.
    İmkanım varken evlilik vb de olmayacak bankada duracağına altımda dursun diyorum.

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Hocam birde şey vardı egeaya kapının önünde vurdukları konuyu açmıştım.
    Hasar kaydı mühim değil parça değişsin diye servise vermiştim o konuyuda bulabilir miyiz senden ricam :)
    Eskiyi yâd etmiş olalım hep birlikte...

• farate kullanıcısına yanıt
    Yalnız öyle ölmez, bir de roket dene

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kuş Kafası kullanıcısına yanıt
    Abi diyorum yaşça büyük olduğunu tahmin ediyorum.
    Abi ben 15 imden beri çalışıyorum
    İstanbul'un ticaret merkezinde yaşıtlarım lisede üni de kadın peşindeyken ben gecelere kadar çalışıyordum yeri geliyor...
    Bizim insanımız neden böyle çözemiyorum
    Ben çok şey feda ettim kendimden 24 yaşındayım 3 tane fıtık başlangıcı çıktı bende hep koli taşımaktan
    İstoç u bilen bilir ilk işe başladığımızda en üst kattı depo yarım ay şeklinde asma tavandır üst katı oraya koli taşırken ne kadar ter atardım belim ne ağrırdı geceleri
    Gezmeye tozmaya hiç vaktim olmadı
    Duygusal açıdan da pek yüzüm gülmüş değil
    Hayattan şunu öğrendim bir konuda insanın + sı varsa bie konuda da - si oluyor
    Bizim insanımız neden böyle bilmiyorum.
    Bu tavır hoşuma gitmediği için bu şekilde saygı çerçevesinde cevap verdim o kişiye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farate -- 21 Kasım 2021; 23:37:8 >
    İyi yaptın dostum, aynı yaştayız. Ben öyle çok kan-ter içinde kalmadım ama denklerim gezme tozma peşindeyken ben yatılı okudum. Sonuç; ben mesleğimi aldım, evlenip çoluk çocuğa karıştım, belli bir düzeyde yatırımımı bile yaptım ama zamanında gezip tozan arkadaşlarım hala iki yakalarını bir araya getirmeye çabalıyorlar.

Allah çalışana verir, yan gelip yatana vermez. Bugün hala okumaya devam ediyorum, bir yandan da kafamın estiği şekilde gezebiliyorum. Düne dönüp baktığımda ise, "iyi ki o beş seneyi heba etmişim" diyorum. Çünkü bu sayede ömrüm boyunca rahat edeceğim.

• Kuş Kafası kullanıcısına yanıt
    Fedakarlık yapılmadan hiçbir şey olmuyor.
    Benim işim bunu gerektiriyordu
    Okumadığımda hayatı kaydı diyenler çoktu
    Dükkana gelen müşteriler listelerini hazırlarken başımda durur al okumazsan böyle sürünürsün derdi
    Ozaman çok zoruma gidiyordu.
    Keza akrabalar tarafından aynı şeyler anneme söylendi oğlunun hayatı kaydı bizimki İTÜ de mühendislik okuyor gibi gibi
    Sonuç şimdi babamdan bağımsız kendi işimi yapıyorum
    Almanya ya squid game maskesi sattım geçen çarşamba bir konteyner.
    Kapora aldım bu önümüzdeki hafta içinde sevk edilecek
    O okumadı diyenlerin oğlu da Ford da 6 bin TL maaş alıyor.
    Egea duruyor hem seviyorum ilk aracım
    Hem şöyle bir şey var akraba vb ortak alana gireceğimde özellikle onunla gidiyorum.
    Aaa parayı buldun he gibi diyaloglar geçiyor bmw ile gidersem
    Babam hâlâ doblo kullanıyor.
    Bir sözü var kulağıma küpe.
    Baba dedim sanırım askerden geldiğim sene içerisinde sana da bir suv alalım.
    Oğlum ben köyden borç ile geldim köyde eşeğe binerdim bu araba bana yeter. Lükse merakım yok demişti bu sözü ruhumda bir yerde duruyor.
    Hâlâ aynı evdeyiz babam ne evi değiştirdi ne kendini çok şükür
    Oyüzden egeaya da binsem bmwyede binsem aynı adamım ben egeası olan bmw alamaz gibi bir algı var insanımızda.
    Ben ne zenginler tanıyorum range alanları 10 kez cebimden çıkaracak ama 2000 model araçla gezen tercihmeselesi bu.
    Konudan bağımsız oldu ama yazmak istedim
    Eee esnaf adamım konuşmaya alıştık susup duramıyoruz

• Senin arabadan beklentin yok. Zevkine göre hoşuna gideni alacaksın. O yüzden bakma millete al gitsin. Bugün 730 sürersin yarın spor araba alırsın. Para senin, ticaret adamısın hesabını yapmışsındır.

• Bu tarz arabaları kullanmak için evde yedekte 1 araç daha lazım. Yeri geliyor 2 hafta 3 hafta parça beklenildiği oluyor. Çıkma alıyorsun 1 sene sonra yine aynı sorunlar. Bir de gelen parçaların artık kur arttıkça bir de Covid sonrası taşımacılık zamlanınca güzel paralar ediyor. Yani 5-6 bin maaşlı insanın pat diye 1-2 maaş koyması lazım.

F10 varsa hiç bulaşma derim. F10 525 xdrive yükseltmesi ile devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 22 Kasım 2021; 0:33:48 >
    Bildiğim tek şey; Allah çalışana verir. Bir de; rızkın onda dokuzu ticarettedir. Allah işini rast getirsin.

Efendi efendi açıklama yapmış olman bile güzel helal olsun takdir ettim kusura kalma gardaşım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.