Şimdi Ara

Arkadaşlar bir VİRÜS'le başım dertte.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar.İnternet kafe işletmekteyim.Makinalarımda bir virüs varki deli etti beni.Format atmaktan bıktım inanın.Deep Freeze var tüm makinalarımda fakat bazen ben açıyorum bazende bilerek kaldırıyor müşteriler(şifresini bilmedikleri halde-Deep freze yi kıran programlar sayesinde) ve bunun sonucu olarak trojan-virüs-v.b. gibi bir çok bela ile baş başa kalıyorum.Fakat bu seferki bir başka.İnanın birgün sabahladım tüm makinaları bağlantıdan çekip formatladım.Sabah hepsinde tekrar vardı.Olay şu bilgisayarın D sürücüsüne attığım bazı program kısayolları sanki ekran kartı tanıtılmamış gibi silikleşiyor.Ve ayrıca games die bir dosya(kelebek-futbol topu v.b. ) atıyor.Makinelerim vede ağım inanılmaz yavaşladı.Çoğu programa giremiyorum. Şimdi dieceksiniz ki neden virüs programı kurmuyorsun.Ya bu virüs programlarının uyarıları müşterileri rahatsız ediyor.Zırt pırt ileti geldiğinden çoğu müşteri şikayet ediyor. Lütfen yardımcı olun.

• abi en kesin çözüm makinaların disklerine hard format at ve go back2 ile beraber xp yi kur hepsine tertemiz olsun go back2 deep freze den iyidir
    Çünkü Bir Türk Askeri Tüm Dünyaya Bedeldir.
  • Arkadaşım masraftan kaçmam dersen. Bi gece kapat kafeyi ağların kablolarını çek birtane bilgisayarı adam gibi kur. diğer bilgisayarlarda aynıysa nortonla bilgisayarlı klonla. sonrada system up dediğimiz kartlardan her bilgisayara için 1 tane satın al. aynı deppfreeze gibi çalışıor. kasadan kart çıkartılmadıktan sonra hiçbirşey olmaz. şifreli koruması var. kart çıkartılmadan da iptal edilemez. birde şifre ile giriş yapıp iptal edebiiyorsun. 4 tane internet cafeye bilgisayar sattık 2 tanesi system up kartı aldı. adamların bilgisayarlarıı kurduğumuzdan beri problemlerş çıkmadı. diğer 2 kafeye deepfree kurduk hftada bi bakıma gidiyoruz.

system up kartı al kurtul dertlerden.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.