Şimdi Ara

Arkadaşlar bir bakar mısınız Çeçen Bayrağı hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
13.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    gerçek çeçen bayrağı ya :s ????

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çeçen Bayrağı ve Kafkasya Bayrakları

{kafkasya bayrağı emoji} Kafkasya bölgesinde, her biri kendine özgü tarih ve kültüre sahip çok sayıda ülke ve halk yaşamaktadır. Çeçenistan da Kafkasya'da yer alan ve {çeçenistan bayrağı emoji} bayrağı ile tanınan bir ülkedir.

{çeçen bayrağı emoji} Çeçen Bayrağı, üç yatay şeritten oluşur: üstte yeşil, ortada beyaz ve altta kırmızı. Yeşil renk İslam'ı, beyaz renk barışı ve kırmızı renk cesareti temsil etmektedir.

Kafkasya bölgesinde Çeçen Bayrağı'na benzer diğer bayraklar da bulunmaktadır. Örneğin, {çerkes bayrağı emoji} Çerkes Bayrağı da üç yatay şeritten oluşur ancak renkleri sırasıyla mavi, sarı ve yeşildir. {adige bayrağı emoji} Adıge Bayrağı ise yeşil bir zemin üzerinde, merkezde üç altın yıldız bulunan bir bayraktır.

{çeçen bayrağı emojisi} Çeçen Bayrağı, Çeçen halkının ve kültürünün ayrılmaz bir parçasıdır. Bayrak, aynı zamanda Kafkasya bölgesinin zengin tarihini ve çeşitliliğini de yansıtmaktadır. Çeçen Bayrağı'nı görmek, bölgenin eşsiz güzelliğini ve canlılığını anlamak için önemli bir fırsattır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • en ustteki sanırm neyapcaksn ki
  • Üstteki ilk iki bayrak da kullanılıyor
  • kardeşlerim ya işte ilk ikisi arasında emin değilim bazılarında bayrağın üzerinde bişi yok bazılarında ikincisinde olduğu gibi o hayvan var?????????????????
  • ???

• 3. sü Adigey bayrağı.
  • adigelerde çerkes fakat?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet bende çerkesim.. çerkes tabiri kuzeykafkasyadan sürgün edilen halklara verilmiştir..bunlar içinde osetler abhazalar kabardeyler abzeahler şapsığlar vs gibi kavimler vardır.o bayraktaki 12 yıldızda o kavimleri simgelemektedir.kısacası çerkesler adigedir.kafkasyada bi sıfatla anılırlar.
  • hepsi
  • aaa kardeşim çok sevindim:D e bağımsızlıklarını kurmak için çabalayan çeçenler bağımsızlıklarına kavuştuklarında -bu tüüüüüüm boyları kastediyorum tabi- hepsi birleşerek adige bayrağı altında ülke kurmayacaklar mı bunu öğrenmek istiyorum:)
  • öle bi oluşum var.ama çeçenistan bu olaya pek hoş bakmıyor.***birleşik bağımsız kafkasya** adı altında büyük bir oluşum var ama tabi nolur bilemem.
  • Kabardey-Balkar Türk değil mi?
  • bilmiyorum ki :sben aphazım:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Selin_Vz

Kabardey-Balkar Türk değil mi?

:)deil malesef...slav desen neyse oda değil.ordaki halka kabardey denir.kabardingha adlı ünlü bi dans topluluklarıda vardır.halay çekmezler göbek atmazlar dolayısıyla türk ırkıyla uzaktan yakından alakaları yoktur.kabardeygabze dilini konuşurlar özellikle türkiyede kayseri uzunyayla çevresinde çok bulunmaktadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NapolyonBonepare

bilmiyorum ki :sben aphazım:)

mesela abhazalar da genelde düzce çevresinde çoktur.lorenna mc kennit i tanırmısınız bilmem ama oda abhazadır mesela.hatta düzcenin bi köyünde konaklamıştır.
  • 2. si çok güzel bayrak google da arar ken buldum ?:)

• Normalde bu kullanılıyor diye biliyorum 3. ise Adige bayrağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: savkar

quote:

Orjinalden alıntı: NapolyonBonepare

bilmiyorum ki :sben aphazım:)

mesela abhazalar da genelde düzce çevresinde çoktur.lorenna mc kennit i tanırmısınız bilmem ama oda abhazadır mesela.hatta düzcenin bi köyünde konaklamıştır.

lorenna mckennit abhaz değildir. yaptığı araştırmalarda soyunun avrupaya dayandığını belgeselinde söylüyordu.
  • Lorenna mckennit abaza diyenide ilk defa görüyorum. Çerkez diyeni gördüm, İskandinav diyenide gördüm de abaza peh.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.