Şimdi Ara

Arkadaşlar biostaki CPU SPREAD SPECTRUM ne işe yarıyor???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ya bu biostaki SATA,CPU ve PCIE spread specturmları enable etsem ne işe yarıyor acaba?
    teşekkürler.

• enable de bişey olmaz. ben de merak ettim ne işe yarar. sonucu bekliyoruz senden...
  • peki arkadaşlar yok mu başka bakacak birileri şnu merak ettim hayır user guide ını da açtım açıklama yapmamış sadece enable disable yazmış o kadar yani.
    teşekkkürler...
  • valla tek bildiğim overclock yapılınca kapatılması gerekiyor ki zaten kendi kapanıyor...
  • yanlış hatırlamıyorsam yüksek hızlarda makinanın yaydığı manyetik alan- radyasyon gibi birşeyi kapatmak içindi
  • Spread spectrum, elektromanyetik etkileşimi azaltmak için normalde kare dalga olan frekans sentezleyicinin çıkışının yumuşatılmasıdır (sinus dalgasına benzetmek). Bu şekilde hassas elektromanyetik cihazlar vs bulunan ortamlarda daha az elektromanyetik gürültü oluşur.

Overclock yapan birinin stabilite için bu ayarı kapamasında yarar var yani
  • tesekkur ederız urs
    quote:

Orjinalden alıntı: urs

Spread spectrum, elektromanyetik etkileşimi azaltmak için normalde kare dalga olan frekans sentezleyicinin çıkışının yumuşatılmasıdır (sinus dalgasına benzetmek). Bu şekilde hassas elektromanyetik cihazlar vs bulunan ortamlarda daha az elektromanyetik gürültü oluşur.

Overclock yapan birinin stabilite için bu ayarı kapamasında yarar var yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sync Every Frame ne işe yarar?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.