Şimdi Ara

Arkadaşlar bi yardımcı olur musunuz ? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunum şu organik kimyada sadece hidrokarbonları biliyorum bunu sınava kadar nasıl kapatabilirim nasıl çalışmam gerekir birde analitik geometrim 0 daha giriş bile yapmadım elimde bir kaç not var ama hoca anlatırken pek kafamı vermedim çok formül var zaten yapamam diye ön görülü yaklaştım bu nedenden yapamıyorum ( organiktete ağırlığı az diye çalışmamıştım biyo ile karıştırmışım :)) kısacası bu iki konu nasıl çal8şılmalı ve bitirilmeli önümüzdeki gün sayısınıda göz önünde bulundurarak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkarun -- 10 Mayıs 2014; 14:19:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ap tu go ahad :)

• 3 gunde organik bitirdim. Bak bende sadece hidrokarbonlar ve fonk gruplarin adlandirilmasini biliyodum.calismadan once.bu uc gunde ilk gun alkan alken alkinlerin herseyi bitti.ikinci gun alkol eter alldehit keton.ucuncu gun karboksili asit ester ivir zivir tep turleri genel tekrar..calisma yontemi soyle benim ka kitap ozet gibiydi ordan hemen calisip goz asinaligi kazaniyordum.sonra hemen palme organik sbya yumuldum.tabi bilmedigim icin yapamadim kenardaki bilgilere her soruda baka baka tum testleri cozdum.hergun boyle.suan denemede org hepsini yapiyom ve kolayda yani..

• Bende palme organik yok düz palme var konu anlatım olarak da fen var tuğla gibi ben şimdi hangi konu anlatimli alim yada netten mi calisim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.