Bildirim
arkadaslar bi klip cekmis sizce nasıl
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bu kadarmı süper bu video :) hiçmi eleştiri yok -
bu kadarmı süper bu video :) hiçmi eleştiri yok -
size diom dh üyeleri elestiri ltfn
-
vay arkadas demekki hiç bi kötü yönü yok 2. klip ceksinler bizimkiler :D -
Bizimkiler değilde biz çektik demek bu kadar mı zor ? -
3 lü çekimde biraz kasıntı durmuşlar.
şarkıyı söylerken kamera tek tarafta çok durmuş 3-4 saniye de bir kamera farklı yerlerden çekseydi daha iyi olurdu.
Bide çekimler çok yerden olmuş. Güzel effect verilmiş ama yerde dolanırken ne anlatılmak isteniyor tam anlatılamamış. Tamam enkaz-sokak çocukları ama biraz daha kamera kalksın ve biraz uzaktan çekim daha hoş olurdu.
tabi bu dediklerim profesyonelce olarak.Bence amotör olarak iyi.
-
İlk arkadaşı beğendim.Şunu unutmayın rap demek küfretmek değil anlayın şunu 2. arkadaş küfretmesin.3. arkadaş bi rapçi vardı ona benziyor rapçinin adını unuttum.tarzı yani.Sonraki şarkılarınız inş. küfürsüz olur. -
tamm arkadaslarda ben degil arklar cekmis bunu bende yeni ögrendm elestiri yapıcam onlara sizden kopya cekmek ,icin istiyorum elestirileri saten :) ve bu ilk klipleri dha
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X