Şimdi Ara

Arkadaslar bi bakarmisiniz gerçekten çok kötüyüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar dalga geçmeyin sizlerden ciddi yorumlar bekliyorum . Çünkü gerçekten yardıma ihtiyacım var . Gerçekten çok canım yanıyor . Yaşım 16 ama o kadar dertli kederli hissediyorumki Kendimi . Ailemden uzakta başka şehirde lise okuyorum . Zaten burda hep dertliyim bi turlu mutlu olamıyorum . Bide bu çıktı . Bugün hatta 3 saat önce felan rahatlıkla diyebileceğim bi çocukla kavga ettim . Onu dövuyordum . Sonra küs olduğum biri (onun arkadaşı ) oda bana vurdu ve ben ikisiyle birlikte kavga ettim sonra o sonradan gelen çocukla odada bir daha kavga ettim yine o çocukta geldi ve yine ikiye bir . Sonra ayırdılar felan aynı yurtta kalıyoruz. Ve içimde korku var. Şuan yarın olmasın istiyorum . Yatağıma yatarım ve kimse beni uyandırmasin. Sonsuza kadar uyuyayim istiyorum. Yaşım daha küçük ve tecrübem yok denecek kadar az belkide onun için sizlerden yardım bekliyorum . yanımda annem babam olsa belkide bu kadar koymazdi bana . Artık huzur istiyorum . Ya o sonradan gelen çocuk sayesinde , diğer ufak çocuk geçirdi 3-5 tane. Artık hayatın tadı yok gibi geliyor .. Şuan çok sikintiliyim . Yatmicam bu gece sizlerin yorumlarını bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üzme kendini bizler varız.
  • Üzüldüm durumuna.Pek öneri sunamayacagım ama kendine sağlam bir arkadaş edin.Sıkıntılarını dinleyecek ve yardım edecek bir arkadaş.Zor ama bulunur.Böyle böyle piseceksin.

• Telefonu birak git kosarak o cocuga indir saglam bi tane burnuna dogru indirirsen kafan rahat eder. Sonra imkan bulursan digerine de gecir. 1 tane eleman olsun yaninda her ihtimale karsi. sonra git duşunu al namazini kil yat. Yarin farkli olur insallah

• Cok samimi biri gibi geldin bana,kucuklukte herkes senin yasadigin olaylari yasadi emin ol,belkide daha beterlerini.Ama saglam bir arkadas iyi olur bence.Kendine dikkat et yalniz kalma kendinle

• Cidden, yakın arkadaşın yok mu orda?

• yalniz kalma kendine iyi bi arkadas edin oyle yalniz cekilmez yurt kavga konusunda da bisey olmamis gibi davran moral bozma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler çok aşığım ama...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok yanlış yere açmışsın özele açacaktın.

• seni bu denli üzen moralini bozan kavganın çıkış sebebi ne acaba

• Namaz kıl dua et, yalnız olmadığını hissediyorsun.
    İkisininde yaptıklarını unutma zamanı gelir.

• Arkadaslar öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim . Ama gerçekten belkide beni anliyorsunuzdur ama gerçekten çok kötüyüm . İçimde korku kaygı hüzün sıkıntı hepsi var. Şuan hiç mutlu olamayacağımi düşünüyorum.

• Kardeşim sıkma canını, derslerine yoğunlaş ve çalışkan bir öğrenci ol ondan sonra tüm okul arkanda oluyor zaten, mesela benim odam boş kalmazdı sabah veya gece farketmeksizin sürekli kapım çalınırdı önce ben çalışırdım sonra anlamayanlara yardımcı olurdum gerçi ben bunları üniversite yurdunda yaptım ama senin içinde durum çok farklı değil oraya ne için gittiysen onu yap ve bitir başka hiçbirşeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: surgepower

Arkadaslar öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim . Ama gerçekten belkide beni anliyorsunuzdur ama gerçekten çok kötüyüm . İçimde korku kaygı hüzün sıkıntı hepsi var. Şuan hiç mutlu olamayacağımi düşünüyorum.

Dostum dinin İslamsa 2 rekat namaz kılsan emin ol her anlamda rahatlayacaksın üşenme dediğimi yap teşekkürünü edersin.
  • bu hayatta yere düşmekte var yerdeyken tekme yemekte. rahat ol takma hiç kafana ananı babanıda boşver onlar kurtarmayacak seni.saygını sevgini tabiki hat safhada göster ama unutma seni zorluktan kurtarabilicek tek kişi yine sensin. tek tabanca takıl arkadaşların olsun,dostların olsun onlara güven ama sırtını onlara verme. başka diyebilicegim bişey yok. takma kafana boş şeyler bunlar
  • kavga etme namaz kıl ders çalış demeyin onları yapması gerektiğini zaten bildiği belli sorumluluk sahibi olmasa ailesinden uzak olma yükünü hiç sırtlamazdı. kavga elbette edicek erkek çocuğu,ergen,hormonlar üst sınırda kavga etmesi çok doğal.
  • kardeşim korkma hiç, yarın kalktığında daha güçlü olacaksın.
  • surgepower S kullanıcısına yanıt
    Namaz kıl kilamiyorsan dua et rahatlsrsin sonrada müzik dinle sabah besmeleni çek uyan korkma birseyden sen akıllı davran onları etkile kukla et sözlerinle sen sataşma kendine güvenliğini belli et korktuğunu belli etme birsey olmaz kardeşim olursa yaz buraya elimizden geleni yaparız merak etme

• Ben de senin gibi liseyi ailemden ayrı okudum kardeşim.Senin çektiğin dertlerin hepsini yaşadım yani anlayacağın.Ama güçlü olmak zorundasın .Hiç bir şeye kafayı takmayacaksın ve hep güçlü olmaya güçlü görünmeye çalışacaksın ki kimse senin kötü durumda olduğunu anlayamasın .Her şey bitecek buna inan.O 4 yılda bitecek ve diyeceksin ki ne çabuk bitti bee
  • Zamanla bunları umutsamamayı öğreniceksin.

Sana önerim takmaman, denendi onaylandı.

Yarın öbür gün hatırlamayacağın şeyleri şuan düşünmenin, kendini sıkmanın mantığı yok. Böyle saçma konularda içini rahat tutmayı öğren.

Bu hale gelmeni anca sevdiğin kişiler yüzünden olması lazım. O veya bu bişiler dedi yaptılar veya sen hissettin diye değil.
  • Yat uyu düşüncelere dalma. Ailenden uzak okumak seni hayata karşı daha güçlü kılar, samimiyetle söylüyorum bunu. Ana baba kuzusu liselilerden çok daha güçlüsün mental olarak. Kavga ettiklerini kafana bile takma, tepki gösterdiğinde bulaşamazlar sana bir daha.

Tek tavsiyem tek tabanca olma seninde takıldığın sağlam birkaç arkadaşın olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.