Şimdi Ara

Arkadaşlar beni değerlendirin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 25 turkce 30 mat 10-15 sosyal yapan bir tmyim. Hedefim itü ekonomi veya odtu iktisat. ( geçen sene tm1 15k)
    Ayt de mat2m iyi 20lerde fakat edebiyat cografya tarih pek iyi degil.

4ay 14 gün kaldi. Köpek gibi çalişacagim artik. Önümde hiçbir engel yok. Akşam 12 de yatar sabah 5de kalkarim. Ne ins kullaniyorum ne bilgisayar oynuyorum. Bugüne kadar çalişamadim çünkü saçma sapan kiz ilişkilerinden dolayi. Dün gece itibariyle bunu da tamamen bitirdim. ( hem ilişki olarak hem de kendi içimde) telefonu da kapatip kutusuna koyacagim tablet var o bana egitim için gerekli teknolojiyi saglar. ( youtube ders videolari , arada forum)

Tamamen derse odaklanmiş bir zihin ( okulda devamsizligim hiç yok özürlü, ozursuz 0) bir yanda da 4 ay gibi bir zaman. Dağ gibi bir edebiyat mat2de türev integral. Geometride üçgenler hariç hepsi. Çok az çalişilmis cografya tarih. Hem ders olarak hemde psikolojik olarak ciddi anlamda önerilerinizi, tavsiyelerinizi bekliyorum. İsteyen de eleştirsin bugüne kadar pek çalişamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mat2 bence 12 konuları hariç 12-13 günlük iş.Edebiyatı hiç bilmiyorum ama mat2 de sıkıntı yaşamazsın bence.Zaten türevi hallettinmi integralde hemen anlaşılıyor.4.5 ay gibi bir sürede de tyt netlerin çok iyi artar.Zaten düşükte değil.Bence hiç stres yapmana gerek yok.

• jeanbay3 J kullanıcısına yanıt
    sadece trigonometri sıfırdan 10 gün sürer yavaşş
  • Turevin yarisi ve int haric mat2 bitti. Geometrim zayif ondan mat2 de 20 oluyor

• Tmdeki sıralamaları bilmiyorum ama bu tmciler Türkçeyi neden çözemiyor bunu hiç anlamadım. Kendini çok kasma uykunu al yaparsın inşallah.

• skirmish4 S kullanıcısına yanıt
    Hocam çözenler de var. Benim sıkıntım türkçe çalişmamamdi. Uykumu mutlaka alicam. Dilbilgisi vs sorun onlari da çalişinca olur inş.

• Anlamadığım bi şey var hem geçen sene sonucun var (15k) hem de devamsızlığın hiç yok okulda nasıl oluyor okulun bitmiş olmalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İtü ekonomi, odtu iktisatin siralamasiydi o. 12.sinifim

• quote:

Orijinalden alıntı: Nunbolg

sadece trigonometri sıfırdan 10 gün sürer yavaşş

Trigonometriyi dahil etmedim.O geoya geçti diye biliyorum.Ama ben temelim olduğu için diğer konuları 12-13 günde bitirip direk deneme abanıcam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.