Şimdi Ara

Arkadaşlar batak ve tavla oyunu arıyorum güzel olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadslar google playda bakdım fakat bir sürü oynadgz varsa link atarsanz sevinirim sayglar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alper.batak.hd

Şunu oynuyorum gayet iyi ancak tek eksisi biraz basit olması.
  • HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    Tskrler

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alper.batak.hd

Şunu oynuyorum gayet iyi ancak tek eksisi biraz basit olması.

oyunda hata var küçük atiliyor ama adam kucuk ile alabilmesine ragmen as atiyor hep???

• Tavla yok mu

• www.piniky.net ile Bilgisayarınızda Online olarak Tavla ve Hepyek Tavlası oyunlarını oynayabilirsiniz. Hepyek Tavlasını öğrendikten sonra normal tavla oynamazsınız sıkıcı gelir normal tavla. Belki cafede oynarsınız da internet üzerinde online olarak normal tavla oynamazsınız.

piniky.net şimdilik windows sistemleri üzerinde çalışmakta ve içerisinde Hoşkin Briç Okey 101 Tavla Hepyek Tavlası İhaleli Batak King oyunlarını barındırmaktadır. Ayrıca Hoşkin Okey ve 101 oyunları robotlarla bilgisayara karşı oynanabilmektedir.

Hepyek Tavlasını tavsiye ederim. Tavlacılar olarak bilmiyorsanız çok şey kaçırıyorsunuz.
  • hepyeki muhakkak denemelisiniz. 2 dkda biten tek tavladır. asla pese basmamanız gereken bir oyundur. eli bitirmene tek taş kalmışken oyunu verdiğin tek oyundur. ya marssın ya eli aldın, ortası pek olmayan bir oyun :) tavlacıların kesinlikle denemesi lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.