Şimdi Ara

Arkadaşlar Bana Hafıza Geliştiricek Kitaplar Önerebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuduğunuz ve size bişeyler katan varsa söyleyebilir misiniz? Ben bakıyorum google'dan çok fazla kitap var hangisi iyi rastgele denemektense sorayım dedim.

• Birşeyler katan derken entellektüel bazında kitaplardanmı bahsediyoruz?
    yoksa romanlardanmı?
  • Hayır yanlış anlaşıılmışım Katan derken yani cidden hafızanıza birşeyler katan demek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mianfei -- 13 Eylül 2013; 23:00:37 >
  • yine tam anlamadım ama yine öneriyim 2,3 kitap

Sil baştan
    Game of thrones
    Açlık oyunları
    Tanrı yanılgısı

severmisin bilmiyom ama hepsi birbirinden tamamen alakasız 4 kitap önerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: IntellectualGuy

yine tam anlamadım ama yine öneriyim 2,3 kitap

Sil baştan
    Game of thrones
    Açlık oyunları
    Tanrı yanılgısı

Filmini izlediğim kitabı hiç okumam

2.3. tamamdır.

Sondaki kitap pek benlik değil fazlasıyla bir adamın düşüncelerine sayfalar boyunca cevap vermeden katlanamam karşı olup olmadığımdan değil sadece

Hafızamı geliştirmek için yöntemler öneren kitapları diyorum bunlar cidden tamamen alakasız oldu ama çok sağol ilgilendiğin için

• quote:

Orijinalden alıntı: Baffling Quantum

quote:

Sil baştan
    Game of thrones
    Açlık oyunları
    Tanrı yanılgısı

Filmini izlediğim kitabı hiç okumam

2.3. tamamdır.

Sondaki kitap pek benlik değil fazlasıyla bir adamın düşüncelerine sayfalar boyunca cevap vermeden katlanamam karşı olup olmadığımdan değil sadece

Hafızamı geliştirmek için yöntemler öneren kitapları diyorum bunlar cidden tamamen alakasız oldu ama çok sağol ilgilendiğin için

Öyle desene :D o tarz kitap varmı onu bile bilmiyom

• Hocam Kuran-ı Kerim okursan hafızanı geliştirecektir. Troll yanıt değildir belirteyim. Eğer dini inancın varsa okumalısın diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında bu işle ilgili bazı kurs tarzı yerler var. Kitap olayını hiç duymadım ama o tür şeylere bakabilirsin.
  • Maalesef öyle bağliliklara sahip degilim ama yinede tesekkurler :)

Evet mega hafiza seti diye bi set vardi bende ama hdd bozuldu icinde kaldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güçlü hafıza diye bir kitap var reis ben okumuştum bayağı etkisi oldu tavsiye ederim
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Admiralkheir -- 14 Eylül 2013; 11:49:43 >
  • quote:

Sil baştan
    Game of thrones
    Açlık oyunları
    Tanrı yanılgısı

Hafıza geliştirici, hafıza teknikleri falan var ya onları diyor hiç duymadın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminteoman

Hocam Kuran-ı Kerim okursan hafızanı geliştirecektir. Troll yanıt değildir belirteyim. Eğer dini inancın varsa okumalısın diyorum.

İncil tek geçer daha komik ve bağlıyo en azından
  • LOTR
  • quote:

quote:

Hocam Kuran-ı Kerim okursan hafızanı geliştirecektir. Troll yanıt değildir belirteyim. Eğer dini inancın varsa okumalısın diyorum.

Çok okuyan, kitaplar hakkında yorum yapabilecek kadar yetkin, konu başlığını ilk seferde anlaya bilecek kadar zeki olsaydınız(daha bir çok şey sayılabilir), o yorumu yapabileceğinize olacak vermiyorum. Aslında kaile almayacaktım, fakat bir yorum yapmadan geçemedin.

• quote:

Orijinalden alıntı: NJP

quote:

quote:

Çok okuyan, kitaplar hakkında yorum yapabilecek kadar yetkin, konu başlığını ilk seferde anlaya bilecek kadar zeki olsaydınız(daha bir çok şey sayılabilir), o yorumu yapabileceğinize olacak vermiyorum. Aslında kaile almayacaktım, fakat bir yorum yapmadan geçemedin.

Senin zekanı göremedik neden birşeyler önermedin? sensei

• Eline sevdiğin türde herhangi bir kitap al ve okurken ceviz pekmez keçi boynuzu filan ye
  • Bence klasikleri okumalısın. Sefiller , Suç Ve Ceza , Anna Karenina , Therese Raquin , Madame Bovary , Genç Werther'in Acıları ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.