Şimdi Ara

Arkadaşlar bana biri fikir versin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi kullanmakta olduğum Powercolor 7870 PCS+ var. Performansından felan çok memnunum. Yalnız Haziran ayında Alanyaya çalışmaya gidecem. 4-5 ay sonra dönerim. Bu sürede masaüstü bilgisayarım kullanılmicak. Yani 4-5 ay süresinde çok kayıbım olurmu? Boşuna 4-5 durmasına değermi? Yoksa satıp döndüğümde 7950 tarzı bişey mi alsam. Çünkü ekran kartı git gide değerleri düşmeye başlıyor. Şimdi 400 liraya satabilecekken 4-5 ay sonra 300-325 lira olur. Onun yerine şimdi satıp 4-5 ay sonra döndüğümde 7950-7970 gibi kartlar 500-600 lira civarı olur diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

• bencede satman daha mantikli . 4-5 ay bosuna duracagina mantikli davranip satip ustune para koyarak 7970 alman daha iyi olur . Onerim boyle .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koy dükkana iyi fiyata alıcı çıkarsa satarsın. Satılmazsada çok şey kaybetmessin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .19o7

Koy dükkana iyi fiyata alıcı çıkarsa satarsın. Satılmazsada çok şey kaybetmessin.

Neyse artık hazirana yakın satışa çıkarırım. Sağolun cevaplar için
  • bu dükkana koyup satma olayı nasıl oluyor forum üzerinden sanalpazar diye bi site görmüştüm ama detayını bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmtqnR

bu dükkana koyup satma olayı nasıl oluyor forum üzerinden sanalpazar diye bi site görmüştüm ama detayını bilmiyorum

forum anasayfasına git dh dükkan var tıkla dükkan oluştur 2.el bölümü var orda ne satıcaksan onun bölümüne konu aç ondan
    sonra dükkana ekle butonuyla dükkana ekle yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fikir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

bu dükkana koyup satma olayı nasıl oluyor forum üzerinden sanalpazar diye bi site görmüştüm ama detayını bilmiyorum

forum anasayfasına git dh dükkan var tıkla dükkan oluştur 2.el bölümü var orda ne satıcaksan onun bölümüne konu aç ondan

Peki güven konusunda nasıl olacak ben ürünü gönderdigim anda direk ücret gelecekmi
  • quote:

quote:

quote:

Peki güven konusunda nasıl olacak ben ürünü gönderdigim anda direk ücret gelecekmi

Yok öyle birşey sen ürünü koyacaksın alıcı gelip sana paranı yollayacak sen sonra ürünü yollayacaksın. Referans sistemi var 2. el bölümünde ne kadar çok referans o kadar güven ama son dönemde çok referanslı üyelerde dolandırıcılık yapmaya başladı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.