Şimdi Ara

Arkadaşlar avi sorunu lütfen yardım edin .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar frapsla çektiğim videoları avi. olarak kaydediyor normal olarak açttığımda izliyorum fakat sony vegas pro 10'a atılmıyor ''.avi could not be opened.'' diye bir hata veriyor aynı videoyu video converter ile vmv yapıyorum bunu atıyor bunun sorunu nedir arkadaşlar

Not - K-Lite Codec Full yüklü

Lütfen yardımcı olun arkadaşlar konu acil .s

• quote:

Orjinalinden alıntı:acapella31

Arkadaşlar frapsla çektiğim videoları avi. olarak kaydediyor normal olarak açttığımda izliyorum fakat sony vegas pro 10'a atılmıyor ''.avi could not be opened.'' diye bir hata veriyor aynı videoyu video converter ile vmv yapıyorum bunu atıyor bunun sorunu nedir arkadaşlar

Not - K-Lite Codec Full yüklü

Lütfen yardımcı olun arkadaşlar konu acil .s

Aslında Sony Vegas K-Lite Codec Pack olmasa bile dosyayı açamaz.
    .bazı video çeken programlar videoları kare kare kaydederse (HyCam, format factrory, vsdc editor) gibi bunlar bazı codec bileşenleri desteklemeyen programlarını açamaz.
    Mesela vsdc editorden düzenlediğim videoları televizyonumda açamıyorum. Ama Movie maker ile düzenlediğim videoları terlevizyonda açabiliyorum.Fraspın kare kare kaydettiğini zaten web sayfasında görebilirsiniz.
    Bunun için malesef bir şey yapamayız. Ya başka bir program kullanın ya da video converter ile dönüştürüp sony vegasa yüklemeye devam edin.Ama başka programlar da genelde kare kare kaydeder. Çünkü başka yolu yoktur. Ama sony vegas başka .avi formatlarını desteklediğine eminim.

• Any Video Converter sanırsam ismi böyleydi ben bu programla .avi yapıyorum öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .ass nedir? lütfen yardım edin
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.