Şimdi Ara

!!! Arkadaşlar Adres Tarifi Lazım (Eskişehir) !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buraya nasıl gidebilirim arkadaşlar.Otobüs veya tramvaya binmem gerekiyorsa nerden binmeliyim.EsPark'ın ordayım ben.

Kütahya Cad. A. Kanatlı Lisesi Yanı Orhangazi İlköğretim Okulu

Okulun resmi sitesinde yazan adres : OSMANGAZİ MH.BASIN ŞEHİTLERİ CAD.NO:335

Birde Ahmet Kanatlı Lisesi yanı diyor ya adreste.O lisenin adreside bu : Osmangazi Mh. Kütahya Cd.

Okulda bu :

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 3 Nisan 2009; 16:47:01 >

• orhgangazi ilköğretim okulu fatih anadolu lisesinin ilersinde.. veya şöyle diyim 29 numaraya bin önünde i ndiriyo şöföre söylersin o gelince indirir seni

orhan oğuzu tam bilmiyorum
  • Sağol Darkevil_26.Ötekini bilen yokmu arkadaşlar ?
  • orhan oğuz yanan kahvenin orada yeşil kunduranın ordaki dolmuşlar gidiyor otarafa
  • quote:

Orjinalden alıntı: black label

orhan oğuz yanan kahvenin orada yeşil kunduranın ordaki dolmuşlar gidiyor otarafa

Evet, yanan kahvenin oradan Sakarya Cad.(Çarşı tarafına) gir.
  • Orhan Oğuz lisesi
    Sakarya cd sinden sakarya dolmuslarına 8 numaraya binersen
    dolmuscu indirir
  • Arkadaşlar bu okullar bulunduğum yere çok mu uzak yürüyerek gitmek mümkün değilmi acaba ? Malum çok kalabalık oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 29 Mart 2009; 15:28:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmirliler Bir Adres İstiyorum
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Arkadaşlar bu okullar bulunduğum yere çok mu uzak yürüyerek gitmek mümkün değilmi acaba ? Malum çok kalabalık oluyor.

2. adresi tarif ediyorum.

Muttalip köprüsünden çevreyolu tarafına doğru git, Gaffar Okkan Caddesine(İlk ışıklara) kadar gel, Gaffar Okkan'a dön. Oradan da yürüyerek devam et. Sıhhiye Kavşağında dur, bize uğra bi soluklan . Neyse Sıhhiye'den Çevreyoluna doğru dön. Biraz daha yürü. Orhan Oğuz sağında.

Yürüyerek bence biraz uzun sürer. Ama Operadan da Sakarya dolmuşlarına kadar yürüyeceğine Sıhhiye'ye yürümek daha mantıklı.

• Yokmu arkadaşlar yardım eden ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Kütahya Cad. A. Kanatlı Lisesi Yanı Orhangazi İlköğretim Okulu

Buraya nasıl gidebilirim arkadaşlar.

adres olarak hangi mahalle yazıyor? yenikent mi?
  • esparkın önünden minibüsler geçiyor. 23 numara kütahya caddesinden geçiyor ve ahmet kanatlı lisesinin önünden geçiyor diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdenar

adres olarak hangi mahalle yazıyor? yenikent mi?

Valla o kadar yazıyor.
  • Bak arkadaşım esparkın ön kapısına geliyorsun onun önünden geçen 23 yada 19 dolmuşlarına biniyorsun şoföre aynen bunu diyorsun abi beni A. Kanatlı Lisesi Yanı Orhangazi İlköğretim Okuluna yakın bir yerde indir.TMO yu geçtikten sonra bir lise bir ilköğretim 2 tanede meslek lisesi var heralde orda olacak

Ama kütahya caddesi ve söylediğin okullar alakasız Kütahya caddesi Porsuk Meslek Yüksek OKulunun olduğu cadde sen Hoca Ahmet Kanatlı lisesinde bahsediyorsun bu ise tam ters tarafta Hava Şehitlerinin ordan yenikente giden dolmuşlara binmen gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyborg88 -- 3 Nisan 2009; 8:26:47 >

• la emrah yine kız peşine mi koşuyon ? yoksa sınav mı var
  • FREE-4 tüm yazan o kadar.Artık deniycem şansımı.

Hasan abi ayıp ediyon ama sınava gircem.

• Esparkın köprü tarafındaki kapısında çık köprüyü atla kanatlının önüne gel ordan sağa dön(kızılcıklı ya gir) hiç sağa sola sapmadan yürü 20-30 dk da varırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Opps

Esparkın köprü tarafındaki kapısında çık köprüyü atla kanatlının önüne gel ordan sağa dön(kızılcıklı ya gir) hiç sağa sola sapmadan yürü 20-30 dk da varırsın

Tülomsaş var orda onu geçtikten sonramı okul.Porsuk Meslek Yüksekokulu'nu falan geçiyormuyuz ?

Birde o okul olduğuna eminmisin?Arkadaşın biri 2 okul söylemiş kafam karıştı.

Okulun sitesine girdim adres böyle yazıyor orda :

OSMANGAZİ MH.BASIN ŞEHİTLERİ CAD.NO:335

Okulda bu :

Birde Ahmet Kanatlı Lisesi yanı diyor adreste.O lisenin adreside bu :

Osmangazi Mh. Kütahya Cd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 3 Nisan 2009; 16:42:58 >

• doors - 222 park ın onune gel gelen dolmuslara bak 19 - 23 numaralardan bırıne bın. onunde ınersın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.